|
![]() |
#1 |
![]() Şarkıcımız genellikle alevi kardeşlerimizin olduğu ortamlarda şarkısını söyler bilirdik amma...Cumhuriyet Mitingleri'nin vazgeçilmez ismi Edip Akbayram'ın "Koma Agire Jiyan", "Rojin", "Aziz Weysi", "MC Zagros", "Govenda Zilan" ve "Kürt Halk Danslarının" ile birlikte sahne aldı. Akbayram'ın bulunduğu sahnenin hemen önünde bu sefer "Biji Serok Apo, Biji Öcalan" (Apo Çok Yaşa) sloganları atıldı. Ve bu sefer Akbayram'ın şarkıları ile ellerinde bölücü örgüt PKK'nın sözde bayrakları olan p.. coştu. Konserde teröristbaşı Öcalan'ın posterleri elerde salandı bu amcamız da tandoğanda elinde bayrak ve mikrafon vatan için bayrak salladı!!! http://www.youtube.com/watch?v=s4tbsdu1HZc ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ya bırakın o şerefsizleri
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bilmeyenler öğrensin ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
böyle kişiler hakkında bilgiler forumumuza eklenmeli |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Bizler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalıyız...Diğerleri gibi taraftar hiç olmamalıyız.. Karşımızdakilerin kimler olduğunu tanımamız ve birikim sahibi olmamız gerekir diye düşünüyorum... saygılar ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() 3 renkli bi bez parçasının altında şarkı söyleyen Gelipte Bizim tertemiz bayrağımızın altında şarkı söyleyemez..Bu Adamı kılım kadar sevmiyorum nefret ediyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() sarkilarini severek dinledigim ama sahsindan hic hazzetmedigim bir sahistir sayin akbayram..
acikcasi önceleri demokrat olarak bilirdim..kültürlerin kardesligi adina konserlerde bulundugunu sanirdim ama son dönemlerde ipligi piyasaya ciktiktan sonra amacinin sanat yapmaktan baska seyler oldugunu anladim.. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ya böyle sanatçı bozuntuları bu ülkeden ekmek yiyorlar.besle kargayı oysun gözünü..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Etiketi belli olan malı tandoğan vitrininde sergileyerek mitinglerin kime hizmet ettiği daha iyi görülmüş oldu eminim ki bir çok kişi o mitinglere katıldıklarından dolayı pişmandır ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|