![]() |
#1 |
![]() Forum sitesine ilk üye olduğumdan bugüne kadar bilgisayarımda kayıtlı olan bir resmimi profil görüntüsü olarak ayarlamıştım. Ancak şu an kullanamıyorum. Anladığım kadarıyla resmi bir internet sitesi üzerinden yüklemem gerek. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sorunu giderdim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() benim sorunum avatar değilde ben konulara herhangi bişey yazamıyorum yanıtla-alıntıyap gibi butonlar 5-6 saniye sonra kayboluyor bunu nedeni nedir
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnternet tarayıcınızdan ak parti forum resimlerini gizleme seçeneğini aktif etmiş olabilirsiniz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=700.0 bu topicte ayrıntılı olarak anlatılmıştır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben de imzamı eklemek için ne yapmalıyım
imza olarak bir site linki veriyorum ama nasıl re simler eklerim mesela duman adlı arkadaşımda harika bir besmele var ben de bişeyler eklemek isterim nasıl olacak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() sonunda kurcalaya kurcalaya hallettim imza işini
yinede ilginize teşekkür ederim :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() avatar eklerken host edilmiş bir resiminiz olması lazım
www.imageshack.us gibi resim host sitelerinden resiminizi upload edebilir direkt linkini alarak .jpg .gif .png gibi uzantılar olacaktır bunlar imza vs. forumda resim olarak görüntüleyebilmek için Kod:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() önce selamlar!
efem, izninizle ben de bir soru sormak istiyorum.. ben imageshack.us yi hiç kullanmadım o bakımdan bilmiyorum.. imageshack.us ye yüklediğimiz resimlere de bir süre kısıtlaması var mıdır? siteyi az önce inceledim ama anlayamadım.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. :-* :-* :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|