|
![]() |
#1 |
![]() Sinan Engin'e büyük tepki
Beşiktaş tribünlerinde öfke var, tepki var, isyan var !.. Özellikle Sinan Engin Beşiktaş taraftarlarının hışmına uğradı. Siyah beyazlı taraftarlar, Sivasspor maçının başlama düdüğüyle birlikte Sinan Engin'e, futbolculara büyük tepki gösterdi, son olarak da hakemlere ve federasyona yüklendi. DÜDÜKLE BAŞLADI !.. Maçın başlama düdüğüyle birlikte "Yönetim istifa" tezahüratları başladı. Ardından hemen "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratları başladı. Bu tezahüratın da hemen ardından tepki sırası futbolculara geldi ve tribünlerden "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese" sesleri yükseldi. SİNAN ENGİN'E KÜFÜR !.. Beşiktaşlı taraftarlar daha sonra Menajer Sinan Engin'i de"İstifa istifa Sinan Engin istifa" diyerek istifaya çağırdı. Tribünlerden kısa bir süre de olsa Sinan engin'e küfürlü tezahürat da yapıldı. 2. SIRADA TFF VAR !.. Ardından yönetimen tepki tezahüratları azaldı ve tepkiler hakemler ile TFF'ye yöneldi. Küfürlü tezahüratların da olduğu bu dakikaları Beşiktaş'ın golü takip etti. GOL GELDİ AMA NAFİLE !.. Ancak Beşiktaş tribünleri golden sonra yeniden yönetimi hedef aldı. Golün hemen ardından yeniden "Yönetim istifa", "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratları geldi. Demirören ile ilgili en çarpıcı tezahürat ise "Beşiktaş Başkanı Özür Dilemez" idi. TEK DESTEK SAĞLAM'A !.. Bu anların en çarpıcılarından biri ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a verilen destekti. Tribünler hep bir ağızdan "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" diye bağırdı. İMALI NOSTALJİ RÜZGARI !.. Beşiktaş tribünleri son yıllarda alışkanlık haline gelen Fenerbahçe'den yapılan transferlere de tepkiliydi. "Fenerli futbolcu istemiyoruz" diye bağıran Beşiktaş tribünleri Pascal Nouma, İlhan Mansız ve Metin-Ali-Feyyaz üçlüsü lehine tezahüratlar yaparak sembolleşmiş futbolculara olan sevgilerini dile getirdiler. kartalhaber.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Artık değişiklik şart buda yeni bir yönetim yapılanmasından geçer artık Sn. Başkan Demirören'in görev süresi bana göre dolmuştur bundan sonra Beşiktaş adına yapacağı ilk iyilik istifa etmek olacaktır! Aksi halde artık takım ve futbolcular pes etmiş beyaz bayrağı ne yazıkki çekmişlerdir eğer bu kadro ve yönetim aynen devam eder ise galibiyet cok uzaktadır takımın eski havasına dönmesi için yönetim istifa! Yoksa Beşiktaş'ımız iyice dibe vuracak ki o yolda ilerliyor lütfen artık istifa artık öyle bir noktadayızki 4 senedir şampiyon olamayan bir takım ve her gecen sene dibe vuran bir takım haline geldik avrupada averaj takımı haline geldik ve ne olursa olsun artık bastakilerin gitmesi için alınan şu mağlubiyete sevinir hale geldik ! Bu takımın düzelmesi için artık tek yol yönetimin istifasıdır !
Yönetim bırak bu işi artık olmuyor görüyorsunuz(!) , görüyoruz ve daha fazla üzülmek istemiyoruz... Yönetim İstifa ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|