![]() |
#1 |
![]() bende gs taraftarlarını protesto eden maverayı protesto ediyorum.eğer bu ülkede başbakan veya mavera layusel ise memleketin nereye gittiğini varın siz görün.bu dünyada herkesin protesto edilme gerçeği ortada iken başbakan neden protesto edilme hakkı olmasın.yapılan doğrudur yanlıştır tartışmıyorum ancak sen MAVERA OLARAK gs taraftarını protesto edemezsin.bende gs;lı olarak üstüne basa basa seni protesto ediyorum.haddini bil..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() erbakanı protesto eden bjk taraftarı için aynı şeyleri söylemişmiydin...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çarpıtma değil...
niye hafif cevap veriyorsun soruma... erbakana yapılınca kötü erdoğana yapılınca iyimi... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Siz bırakın bir başbakan olmayı.. Sıradan bir vatandaş olarak işinizi gücünüzü bırakıp günlük hayatınızda çevrenizden birilerine yaptığınız iyiliğe karşılık , nankörce bir karşılık alsanız.. Bu size dokunmaz mı? zorunuza gitmez mi? 'ne kadar da nankörmüş' demez misiniz? belki de o kişilerle görüşmezsiniz ve bu yapılanı unutmazsınız?
Şimdi Türkiye Cumhuriyeti başbakanını düşünelim.. Hiçbirimiz Onun kadar yoğun tempoda çalışmıyoruz..Hiçbirimiz aç susuz uyumaya fırsat bulmadan bir günde birkaç ülkeye gitmiyoruz ülkemizin selameti için..ama bunu o küçümsediğiniz Başbakan yapıyor.Hem de sadece sizin bizim için.. Bunca yoğunluğun arasından kalkıp müthiş bir stad yapımına büyük katkıda bulunuyor.Öyle ki trilyonlarca para gidiyor bu işe.. Bunun karşılığında sadece küçücük bir teşekkür beklerken Başbakan, ıslıkla yuhlamayla cevap veriliyor Ona.. Şayet azıcık fazla demiyorum. Çok az da vicdan sahibiyseniz siz de tepki gösterirdiniz bu olaya. Fakat görüyorum ki o dediğim siz de hiç yokmuş ki protestolara tahammül edemiyorsunuz. Ben Beşiktaşlıyım.Zamanında bizimkiler de büyük bir hata yapmış.Ben buna şahit olmasam da yapılanlara çok üzüldüm ve bizimkileri haksız buldum..Şayet aynı şeyi bugün Başbakanımıza bunlar da yapsa en fazla ben protesto ederim taraftarı.. Bu yüzden mavera da hepimiz de tepkilerimizde haklıyız..ama size bunun müjdesini verebilirim. Ülke gündemi yoğun, seçimler yaklaşıyor bu yuzden bu konu da çok fazla uzamaz kapanır.. Siz ve sizin gibiler de rahat bir nefes alır.. Konu ALmi´ tarafından (01-21-2011 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Birde herkesin protesto edilme ve etme hakkı vardır demişsiniz. Doğrudur..Ancak başbakan oraya sadece konuk sıfatıyla gelmiş olsaydı, o stadda hiçbir emeği olmasaydı o zaman yapılan protesto da bu kadar büyütülmezdi..
Çünkü daha önce birçok siyasetçinin protestosuna şahit olduk.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ben de fanatik Galatasaraylıyım ama mavera orada "sözde" Galatasaraylılar demiş. Çok da haklı. O protestoyu yapanda, bunu destekleyende sözde Galatasaraylıdır. Galatasaray, mektebi sultan geleneğinden gelen "efendi" gruba verilen addır. Bu çizgiyi kaçırıp sokak serserisi taraftarlığına çevirdiler ortalığı. Sizin gibiler o takımın taraftarlığına yakışmıyor, bari takımın adını ağzınıza almayın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Madem protesto hakkından yanasın, neden bir protestocuyu (Mavera) protesto ediyorsun? Eğer gerçekten herkesin herkesi protesto hakkı vardır diye düşünüyorsan, Mavera'nın protestosuna da saygı duyman gerekir.
Çelişkili cümleler kurduğun için ben de sizi protesto ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() madem herkesin protesto hakkı var.
bende galatasarayın nankör taraftarını protesto ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Böyle bir konunun açılması başlı başına komik zaten ancak açılan konuyla açan kişinin sonradan söylediği sözlerin çelişmesi konuyu daha da komik hale getirmiş.."haddini bil" gibi sözcüklerin kullanılması da seviyeyi apaçık belli ediyor zaten..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|