![]() |
#1 |
![]() neyiniz var ?
>- kimsem yok. çok yalnızım doktor. öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor. >+ ben size nasıl yardım edeyim? >- grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından . > >+ bana şikayetlerinizi tarif edin. >- hep yalnızım . çok sıkılıyorum. canım hiç bişey yapmak istemiyor. > >+ depresyonda mısınız? >- yok, girmeye üşendim. > >+ size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem. >- o da mı yalnız? >+ hayır psikolojik yardım amacıyla.. >- anladım. beni çift kişilikli yapabilir mi? böylece yalnız kalmam . > >+ hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir. >- sahi mi? >+ hayır. >+ anneniz hayatta mı? >- bu hayatta değil. >+ peki annenizi hatırlıyor musunuz? >- hayır. tek hatırladığım bana "seni leylekler getirdi" derdi. > >+ bu normal. her çocuğa böyle derler. >- ama beni leylekler geri getirmiş. > >+ ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, >teyzeleriniz? >- hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş. > >+ bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? >- evet. bizde murat 124 vardı. onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz. >herkes binmiş. sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik >direğini görmeyince kaza olmuş. > >+ anneniz de bu kazada mı ölmüş? >- hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş. kazayı görünce >kalpten ölmüş. >+ anladım . > >+ çocukluğunuzdan bahsedelim biraz. hiç arkadaşınız var mıydı? >- vardı. sık sık telefonla konuşurduk. beni yeniden dinlemek için 9 a bas >derdi. bütün gün konuşurduk. sonra evdekiler çok telefon parası geliyor >diye onu aramamı yasakladı. > >+ evdekiler? onlar kimdi? >- bilmiyorum. karşı komşu işte. >+ şimdi hiç arkadaşınız var mı? >- bana göre mi onlara göre mi? > >+ tamam bu soruyu geçelim.. hiç sevgiliniz oldu mu? >- önceki hayatımdakiler sayılır mı? > >+ tamam bunu da geçelim. >+ büyük bir travma atlatmışsınız. böle travmaların en iyi ilacı zamandır. >- bende o ilacın yan etkileri oluyor. > >+ o zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye >girmeyi deneyin. >- AB beni kabul etmedi. > >+ daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? >- birleşmiş milletler gibi mi mesela > >+ mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela.. >- ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama. > >+ hmm.. .. >+ o zaman geriye tek bir çare kalıyor. >- neymiş doktor? > >+ ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacagım
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() neyiniz var ? >- kimsem yok. çok yalnızım doktor. öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor. >+ ben size nasıl yardım edeyim? >- grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından . > ![]() ![]() kankaa emeğine sağlık |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() >+ depresyonda mısınız?
>- yok, girmeye üşendim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() çok güzeldi paylaştığın için teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() neyiniz var ?
>- kimsem yok. çok yalnızım doktor. öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor. >+ ben size nasıl yardım edeyim? >- grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından . > >+ bana şikayetlerinizi tarif edin. >- hep yalnızım . çok sıkılıyorum. canım hiç bişey yapmak istemiyor. > yazık yaaa gelsin ak foruma :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
güzeldi.+1.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|