![]() |
#1 |
![]() Radikal'den inanılmaz hata!
Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Ankara Keçiören'de katıldığı bir törende söylediği sözler Radikal'de bakın nasıl yayınlandı... ![]() Anadolu Ajansı'nın geçtiği haberin metni şöyle: "Şu hususa özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum: Bugün, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hiç duymak istemediğimiz, görmek istemediğimiz, şahit olmak istemediğimiz manzaralarla karşılaşıyoruz. Aile içi şiddet, töre cinayetleri, namus cinayetleri, kan davaları, şiddet ve vahşet haberleri hafızalarımızda derin izler bırakıyor. Elbette Türkiye bu cinayetlerin sıkça yaşandığı bir ülke değildir. Televizyonların, gazetelerin ve internetin kontrolsüz bir biçimde yaydığı bu manzaralar, Türkiye'nin umumi manzarası elbette değildir. Ancak, bir tek masum insanın ölümüne bile insanlığın ölümü, insani değerlerin ölümü olarak görüyoruz ve bu cinayetlerin acısını yüreğimizde hissediyoruz." Peki Emine Erdoğan'ın sözleri Radikal'de nasıl haber oldu? ‘Anne-Kız Okuldayız' kampanyasına katılan kadınlar için hazırlanan sertifika törenine katılan Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin töre cinayeti, kan davası, aile içi şiddet gibi manzaraların sıkça yaşandığı bir ülke olmadığını belirterek, “Gazetelerin, televizyonların ve internetin kontrolsüz yaydığı bu manzaralar, Türkiye'nin Humeyni manzarası elbette ki değildir. Ancak bir tek masum insanın ölümünü bile insanlığın ölümü, insanlık değerlerinin ölümü olarak görüyoruz ve acısını yüreğimizde hissediyoruz” dedi. Erdoğan, Ana-Kız Okuldayız kampanyasına katılan kadınlara, ‘şiddetin sona ermesi için okuyun' çağrısı yaptı. İşte Emine Erdoğan'ın aynı törende söylediği sözler: "Tüm bu olumsuz gelişmelerin en temelinde cehaletin yattığını da biliyoruz. Cehaletle, karanlıkla, bilgisizlikle mücadelemizde ne kadar kararlı olursak, inanıyorum ki bu tür olumsuz vakalara da o derece az rastlayacağız.'' habervakim
![]() Konu ishakyilmaz tarafından (06-18-2009 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ''Güneş Balçıkla Sıvanmaz''..Boşa kürek çekmeyiniz lütfen!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bunlarin tvlerine gazetelerine el konulacagi günü sabirsizlikla bekliyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Başbakanımız açık ve net bir şekilde uyardı medyayı!Ya dürüst ve ilkeli yayın,ya da yasak!?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu ülke istediğini yazıp çizmekte, atıp tutmakta ve hakaret etmede fazlasıyla serbest..
Bence bir dur demeli caydırıcı cezalar getirilmelidir..Nereye kadar? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() herseyin denetleme kurulu var rtuk,spk,epk,bddk keske basin denetleme kuruluda olsaydi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kaynağı nedir haberin?
Samanyoluhaber mi? Üslub oraya benziyor da, girip bakamadım.. Arşivliyoruz bunları, kaynak belirtmeden geçmesek?.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() En sonu ne kadar da manidar;
Alıntı:
Cehaletle mücadele de KARARLI OLMAKK... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Emine Erdoğan gereken cevabı
layıkıyla vermiş diye düşünüyorum herşeyi işlerine geldiği gibi anlayıp yayınlıyorlar illa ki biri dur diyecektir bu insanlara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|