![]() |
#1 |
![]() F.Bahçe'nin Avrupa kupalarındaki rakibi bugün belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde yapıldı. Birbirinden zorlu eşleşmelerin olduğu kura çekiminde İspanyol rakip çektik.
Fenerbahçe son 2 senenin UEFA kupası şampiyonu ve geçen senenin de süper kupa şampiyonu Sevilla ile eşleşti. İlk maç 19-20 Şubat'ta Kadıköy'de,ikinci maç ise 4-5 Mart'ta İspanya'da. Diğer eşleşmeler ise; ![]() kaynak:haber7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İyi kura diyebiliriz .Takım oyunu oynayan ,kanatları çok çalışan ,forvetleride bitirici fakat diğer takımlara göre biraz daha kolay takım diyebiliriz.Dişe diş geçecektir maçlar.Fenerbahçeme güveniyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() ![]() Alıntı:
BU KONUN AYNISINI BEN VERDİM KONUNU SİLER SEN SEVİNİRİM BOŞYERE KALABALIK YAPMASİN FORUM DAA BU ARADA SEVİLLA İÇİN YASDİĞİNİ OKUDUM İKİ KOLAY RAKIP VARDI SEVİLLA PORTOO BN PORTOYU BEKLİYODUM AMA SEVİLLA GELDİİ HAYIRLISI OLSUN [c=5]=AVRUPANIN =EFSANE=FATİHİ= AVRUPANIN YENİ PİRENSESİNE KARŞİ ==YER GÜN SAAT ==PAZAR 19/00 SARAÇOĞLU PAZARGÜNÜ GÖRÜŞMEK ÜZERE |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sevilla son UEFA şampiyonu olma özelliğini taşıyor. İspanyol ekibi 2 yıl üst üste kazandığı UEFA Kupası ile birlikte bir de Süper Kupa kazandı. Düşük bütçeli transfer arayışında olan Seville maçlarını 45 bin kişilik tamamı koltuklu Ramon Sanchez Stadyumu'nda oynuyor. Transfere her yıl 4 milyon Euro gibi küçük bir bütçe ayırıyor. İspanyol ekibi 26.1 yaş ortalaması ile ve 187 milyon 700 bin Euro'luk takım değeri ile İspanya'da 5. sırada. Seville'da forma giyen oyuncuların ortalama değeri ise 5 milyon 520 bin Euro. Sevilla ayrıca üst üste 2. kez UEFA Kupası'nı müzesine götürerek Real Madrid ile birlikte bunu başaran ilk takım oldu. Juende Ramos'un Tottenham'ın başına geçmesinden sonra altyapı teknik direktörüne emanet edilen Sevilla, 16 haftası geride kalan İspanya La Liga'da 20 puanla 10. sırada yer alıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ne yaptı? Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda yer alan Sevilla, 6 maçta aldığı 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider olarak üst tura çıktı. Gruptaki tek yenilgisini ilk maçta Arsenal deplasmanında yaşayan Sevilla, daha sonra üst üste 5 maçını da kazanarak büyük bir başarıya imza attı. İspanyol ekibi grupta oynadığı 6 maçta 14 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Sevilla'nın Bu Yıl Oynadığı Şampiyonlar Ligi Maçları: Arsenal 3 - 0 Sevilla Sevilla 4 - 2 Slavia Prag Sevilla 2 - 1 Steaua Bükreş Steaua Bükreş 0 - 2 Sevilla Sevilla 3 - 1 Arsenal Slavia Prag 0 - 3 Sevilla SEVİLLA'NIN KADROSU Kaleci - Andrés Palop Defans - Javi Navarro (kaptan) Defans - Ivica Dragutinovic Defans - Daniel Alves Orta saha - Duda Defans - Adriano Orta saha - Jesús Navas Orta saha - Christian Poulsen Forvet - Aleksandr Kerzhakov Forvet - Luís Fabiano Orta saha - Renato Forvet - Frédéric Kanouté Kaleci - Morgan de Sanctis Defans - Julien Escudé Defans - Aquivaldo Mosquera Orta saha - Diego Capel Orta saha - José Luis Martí Forvet - Javier Chevantón Orta saha - Tom De Mul Orta saha - Seydou Keita Forvet - Arouna Koné Defans - Khalid Boulahrouz Defans - Andreas Hinkel Orta saha - Enzo Maresca BAŞARILARI İspanya'da La Liga başlamadan önce Sevilla 17 kez yerel şampiyonluk elde etmişti. La Liga (1): 1946 Copa del Rey (4): 1935, 1939, 1948, 2007 Spanish Super Kupa (1): 2007 UEFA Kupası (2): 2005-06, 2006-07 UEFA Super Kupa (1): 2006 KÜNYE Tam ad: Sevilla Fútbol Club Lakaplar: Sevillistas Rojiblancos (Kırmızı-beyazlar) Palanganas Kuruluş: Ekim 15, 1905 Stat: Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla, Andalusia, İspanya (Kapasite 45,500) Başkan: José María del Nido Teknik direktör: Manolo Jiménez 2006-07 La Liga (3. tamamladı) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() sayın bafralımehmet arkadaşım senin açtığın konu anadolu takımları bölümünde Fenerbahçe ile ilgisi olan bi konunun anadolu takımları bölümünde ne işi var? Değil mi?
Sen yenisin galiba ;) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ARKADAŞLAR AÇILAN KONULARA KAYNAK EKLEYELİM
UFAK BİR YANLIŞ ANLASILMA VAR HERHALDE Bafrali_mehmet SENİN AÇTIĞIN KONU ŞAMPİYONLAR LİGİ KURALAİ ÇEKİLDİİ İŞTE EŞLEŞMELER BÜTÜN TAKIMLARIN EŞLEŞMELERİNİ İLGİLENDİRİYOR. FENERBAÇE BÖLÜMÜNDE ARKADAŞIMIZ oguzdesouza NIN AÇTIĞI KONU İSE RAKİP SEVİLLAKONUSU İSE FENERBAHÇE BÖLÜMÜNÜ İLGİLENDİRİYOR FATİH_44 SEVGİLERLE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sevilla Yönetim Kurulu Üyesi Manuel Vizcaino Fernandez, Fenerbahçe ile şanslarının eşit olduğunu söyledi. Kura sonrası Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile bir araya gelen ve dostluk temennilerinde bulunan Vizcaino Fernandez, sarı lacivertli takım ile şansların eşit olduğunu söyledi.
Fernandez şöyle konuştu: "Fenerbahçe'nin çok fazla Brezilyalı futbolcusu var. Özellikle Roberto Carlos ve Alex bunlardan en tehlikelileri. Roberto Carlos'un İspanya'da çok başarılı olduğunu herkes biliyor zaten. Şanslarımızı yüzde 50 olarak görüyorum. Belki ikinci maçımızın İspanya'da oynanacak olması küçük bir avantaj olabilir. Ama ilk maçın zor geçeceğini biliyorum. Fenerbahçe iyi bir skor almak isteyecek. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferini görmedim, ama iyi bir atmosfer olduğunu biliyorum." Sporx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turda eşleştikleri İspanya'nın Sevilla takımının uyumlu ekip olduğunu ve bu nedenle küçümsenmemesi gerektiğini söyledi.
Sarı-lacivertli takımın, Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma için bu akşam gerçekleştirdiği son idman öncesinde oyuncularla bir toplantı yapan Zico, futbolcularına Sevilla'yı değerlendirdi. Brezilyalı teknik adam, değerlendirmesinde, Sevilla'nın Avrupa futbolunda gerçekten birbirine çok uyumlu maçlar çıkarttığını gördüğünü, bu yüzden de İspanyol ekibinin zorlu bir rakip olduğunu söyledi. Zico, Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile eşleştiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti: ''Onlar da bizim gibi 16 takım arasına kaldı. Çok iyi adapte olmuş oyuncuları var. Onun için de iyi bir ekip. Arsenal'in bulunduğu gruptan lider olarak çıktılar. Futbolcuları tek tek ele aldığınızda çok koordineli maçlar çıkartıyorlar. Ancak insanlar Sevilla'nın tarihine bakıp çok büyük başarılar olmadığını düşünüp, küçümseyebilirler. Ama Avrupa futbolunda gerçekten birbirine çok uyumlu maçlar çıkarttığını görüyorum, bu yüzden de zorlu bir rakip olduğunu düşünüyorum.'' kaynak sporx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|