![]() |
#1 |
![]() belki bir gece yarısı bir çıkmaz sokakta gözlerinle karşılaşırım
raslantı değilmi bu hayat tesadüflerle dolu çarpı veririm yere düşeriz elele kendimi hep olur olmazlarla avutuyorum biliyormusun aklımı oynatıyorum sevmek ne zormuş sevmek meğer insanı bitirirmiş doluyor gözüm ağlıyorum sesim sana geliyormu bilmiyorum gerçekten ben bunları hak etmiyorum kaybolmuş yolumu bulamıyorum eski beni ararken seni geçmişe gömemiyorum allah kehretsin seni çok seviyorum bir başka çare olmalı isyan etmeli olmazlara ben buralarda üşüyorum gece ayaz soğuk yağmur kimseyi dinlemiyor sana inat çıktım sokağa sırılsıklam ıslanmış haykırıyorum aşkımı ağlıyorum içli içli sesimi duyan ağlıyor yoldan geçen insanlar şunu diyor ne olduki bu gence, kim onun canını yaktı, hangi allahsız onu böyle mahfetti kim kıyabildi onun bu gözyaşlarına, ne kadarda perişan en iyisi onu bu haliyle bırakmak işte böyle seni tanımıyanlar bile senin nasıl biri olduğunu tahmin ediyorlar sen beni böyle bırakıp gittinya nasıl rahat uyuyorsun vicdanın rahat ediyormu boş ver bebeğim ben alışmaya çalışıyorum sensiz sokaklara sensiz ayazlara ve ben alışıyorum sıcak yatakta soğuk yastıklarla boğuşup sigarayla sabahlamaya ben artık bitiyorum ve gidiyorum senin olmadığın bir yere eğer bir gün yolun geçerse benim ordan uğra bir bak bir iki göz yaşına ihtiyacım yok sakın ağlama sadece bir iki dua benim için, bu kez ikimiz için değil, sadece benim için hoşça kal gece gözlüm hoşça kal raslantılarına muhtaç kaldığım umutlarım sen nasıl bu aşka veda ettiysen bende bu cana veda ediyorum affet beni allahım senin iznin olmadan sana geliyorum gidecek başka bir yerim yok
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|