03-05-2008, 14:53 | #1 |
Rector İVEDİK..!Rektörüüüüm, asabiyyiiiim, sinirliyyiiiiiiiim. (:
Rektörüüüüm, asabiyyiiiim, sinirliyyiiiiiiiim.
Aşırma, bilimsel kitap yazarım. Perdelerimi kaldırdığımda da, pardon postallı gördüğümde diyecektim, kedi gibi bir insan olurum. Öğrencileri depresyona sokarım. Öğrencileri travmaya sokarım. İkna odaları kurarım. Çankaya'ya gidenlere trafik tuzağı kurarım. Öyle ya Çankaya yoluna ayı çıkabülür, taş düşebülür. Bak dersi terk ederim haa. Aç şu camı burası yeşillik ve türban kokuyor. Hepimiz kalorilerimizi yakalım ve türbanlılardan kurtulalım. Bu ne saçma hayat? Bu ne dingil hayat yaa? Bu ne kopuk hayat? Bu ne manyak yaşam tarzı? Bu ne bohem ya? Burayı İran'a çevirecah bu gızlar Ne deyim? Tamam mı deyim, devam mı deyim? Birazcık agresifim, kompleksliyim. Bu başörtülüler gelirse ben de rectorlüğü bırakacağım H.doğan
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-05-2008, 14:57 | #2 |
agrasifim gomplesliyim tüm başı örtülü halimelerin ipini çekip düşürecem aşşaa..
+1 verecektim ama biraz beklemem gerekiyomuş öyle dedi admin |
|
03-05-2008, 14:59 | #3 |
güzelmiş teşekkürler
|
|
03-05-2008, 15:12 | #4 |
(+) Çok güzeldi.. Ama bunu mizah komedi bölümüne alsak daha uygun olmazmıydı.. :-\
|
|
03-05-2008, 15:14 | #5 |
paylaşım için sağol güzelmiş
+1 ;) |
|
03-05-2008, 15:17 | #6 |
Ne deyim?
Tamam mı deyim, devam mı deyim? Birazcık agresifim, kompleksliyim. çok güzeldi teşekkürler ++++++++++++++++++ :D :D |
|
03-05-2008, 15:18 | #7 | |
Alıntı:
|
||
03-05-2008, 15:20 | #8 | ||
Alıntı:
|
|||
03-06-2008, 02:05 | #9 | |||
Alıntı:
Asabiyiiiim, sinirliyiiiiim, ) |
||||
03-06-2008, 02:10 | #10 |
ha bi de öğrencilere hak ettikleri notu vermem kafama göre takılırım çünkü rektörüm asabiyiiim var
bizim dekanın bize sarf ettiği cümleler var bi de hayır efendim giremezsiniz ne münasebet ben dekanım asabiyim aslında bunların cümlesi gopleksliyiiiim olmalı gülüyorum dalga geçiyorum da yok olmuyo olmuyo |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|