AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 08-21-2010, 14:34   #1
Kullanıcı Adı
EZEL
Standart Refarandum çalışmalarında strateji hataları
Arkadaşlar ben refarandum çalışmalarında bazı strateji hataları ile bazı konularda vurgulama eksiklikleri yapıldığını düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim .

EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-21-2010, 23:30   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ben şuna şahit oldum,bulunduğum çevrede -ki İstanbulun en merkezi yerlerinden birisidir- ne bir 'evet' tişörtlü eleman gördüm,ne bilgilendirmek için kitapçık dağıtanları,ne parti araçlarını,ne de 'evet' yazılıaraçlar.Hiç bir şey görmedim.

Kağıthane'ye bağlı bizim semt ve çok büyük,çokta önemli konuma sahip bir yer.
Genellikle chp-ak parti ye çıkar buradan oylar,ak partiye de baya kayış söz konusu.Saadetlilerde ak partiye veriyor.
Ama referandum için hiç bir çalışma göremedim.

Fazla dışarı çıkmama sıcaklar sebebiyle,ne zaman çıksam chp arabalarını kesin görüyorum dört dönüyorlar.İftardan önce geçti bir tane bangır bangır şarkı çala çala.Gerçi böyle şeyin faydası yok elbet ama kitapçık ve evlere ziyaret çok önemli.

Gültepe'yi es geçerlerse büyük oranda oy kaybı yaşanır.Zaten mailde atcam gerekli yerlere.

+

Okul ve halkeğitim merkezi karşı karşıya bizim burda ve yol üsünde,oylar buralarda kullanılcak.
Şu beyaz sprey boyamı bulsam gerekeni yapıcam
Alt 08-22-2010, 00:44   #3
Kullanıcı Adı
Terennüm
Soy sop mevzuna girilmesi yanlıştı...memur Kemal benzetmesi sık olmadı...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 01:58   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Ayrıca Ak Noktalar yetersiz...
Unutmayalım ki...
Caddeler Çok önemli iletişim merkezleridir...
Bu gibi noktalarda oldukça yetersiz durumdayız...
Daha aktifleşmeli...
Halkı Maddeler konusunda daha çok bilgilendirmeliyiz...
Halka neler yaptığımızı değilde Maddelerin ne gibi katkılar sağlayacağını anlatmalıyız...
Zira oy kullanacak bir çok vatadaşımız içeriğini bilmiyor...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 13:41   #5
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben şuna şahit oldum,bulunduğum çevrede -ki İstanbulun en merkezi yerlerinden birisidir- ne bir 'evet' tişörtlü eleman gördüm,ne bilgilendirmek için kitapçık dağıtanları,ne parti araçlarını,ne de 'evet' yazılıaraçlar.Hiç bir şey görmedim.

Genellikle chp-ak parti ye çıkar buradan oylar,ak partiye de baya kayış söz konusu.Saadetlilerde ak partiye veriyor.

Fazla dışarı çıkmama sıcaklar sebebiyle,ne zaman çıksam chp arabalarını kesin görüyorum dört dönüyorlar.İftardan önce geçti bir tane bangır bangır şarkı çala çala.Gerçi böyle şeyin faydası yok elbet ama kitapçık ve evlere ziyaret çok önemli.

Gültepe'yi es geçerlerse büyük oranda oy kaybı yaşanır.Zaten mailde atcam gerekli yerlere.

+

Okul ve halkeğitim merkezi karşı karşıya bizim burda ve yol üsünde,oylar buralarda kullanılcak.
İlginçtir buralarda ise (Diyarbakır) tam tersi. Yani böyle bir şehirde bile referandumla ilgili çalışmalar var. Broşür ve tişört dağıtımları var. Fakat O broşürler de eksiklikler var. Mesela madde madde sıralanabilirdi değişiklikler. Çünkü buralarda 'hayır' oyu verenler ya da boykot edenler niçin bu şekilde hareket ettiklerini bilmezler. Bunun önüne geçilmesi için bir açıklama şarttı. Bu yapılmamış.
Fakat yine de böyle bir şehir için bu bile iyi..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 13:44   #6
Kullanıcı Adı
Mavera
ya bence artik tartismayi maddelere ceksek cok gereksiz konulara daldik yok soydu, yok pkk ydi, yok memurdu, yok villaydi..
Allah askina bunlarin referandumla alakasi nedir biz tezimizi siz neye hayir diyorsunuz onu halka anlatina cekersek özellikle mhp ve bdp cok zor durumda kalir..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 13:54   #7
Kullanıcı Adı
EZEL
Ben CHP'nin halka dağıttığı neden hayır kitapçığı vede kitapçıkları eleştirirdim.

CHP Anayasanın tümünün değişikliğinde Ak Partiye randevu vermediğini bu gün ise yapılmak istenen kısmi anayasa değişikliğine sanki tüm anaysa değiştiriliyormuş gibi eleştiriler getirdiğini devamlı olarak söylerdim
O kitapçıkta bulunan bu anayasa terörü çöZÜyormu gibi komik eleştirilere değinirdim.
Sonra memura grev hakkı veriyormu gibi tuzu kuru sorulara değinirdim. Memura grev hakkı verirsen yarın bir gün hastanelerde hastalara senmi bakıcan ? Okulda öğretmenlere senmi öğretmenlik yapıcaksın ? Yarın bir gün senmi polislik yapacaksın Derdim. Memura grev hakkı ver memur istesin 500 tl zam hadi bakalım sıkıyorsa verme noluyor bakalım .

Konu EZEL tarafından (08-22-2010 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 17:51   #8
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya bence artik tartismayi maddelere ceksek cok gereksiz konulara daldik yok soydu, yok pkk ydi, yok memurdu, yok villaydi..
Allah askina bunlarin referandumla alakasi nedir biz tezimizi siz neye hayir diyorsunuz onu halka anlatina cekersek özellikle mhp ve bdp cok zor durumda kalir..
strateji hatalarından bahsediyoruz sevgili mavera maddeleri tartışmıyoruz..olay maddeleleri izahdan çıkmış durumda;duruşla alakalı uslubla alakalı stratejilerde başbakanın konuşmalarını kim hazırlıyorsa...daha önce verdiği kardeşlik mesajlarından hamasi söylemlere kaydığını görüyoruz...hatta şerefsiz lafı çıktı ağzından ben şahsen yakıştıramadım...2 dakika önce şerefsizlik diyorsun 2 dakika sonra bu iddiayı ispat etmeyen müfteri diyor ve ekliyor daha ileri gitmem terbiyeme müsait değil..ama 2 dakkika önce o kelimeyi söylüyorsun...
kardeşlikten yaradılanı yaradandan ötürü seviyorum diyorsun hem ırkçı değiliz diyorsun çıkıp soy ve sop tartışmasının fitilini ateşliyorsun...

galiba başbakanımız yaşlanıyor:daha önceleri kalabalıkları çoşturuyordu şimdi kalabalıkları görünce kendisi çoşuyor...
aklı selim biri çıkıp durumu başbakana izah etmeli....
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 20:42   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Televizyondan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Eylül 2010 Referandumunda Evet mitinglerini fırsat buldukça seyrediyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan çok başarılı bir kampanya yürütüyor. Başbakanımız, mitinglere katılan halkımıza; Anayasa Değişiklik Paketini anlatıyor, referandumda verilecek oylarla ya milletin anayasasından ya da darbe anayasasından olunacağını söylüyor, referandumda evet oyu kullanmanın milletin anayasasını onaylamak hayır oyu kullanmanın ise darbe anayasasını onaylamak olduğunu anlatıyor; CHP, MHP, BDP, Türkiye Komünist Partisi, İşçi Partisi, YARSAV ve bir kısım medyanın hayır cephesinde yer aldıklarını söylüyor, bir kısım muhalefetin yalanlar söyleyip iftiralar atarak yalancı ve müfteri olduklarını ve bazı müfterilerin, AK Parti'nin PKK'yla anlaşma yaptığı iftirasını şerefsizce attıklarını söylüyor. Bir kısım muhalefetin ve onların mensuplarının yalancılar ve müfteriler olduklarını sonsuza kadar kanıtlıyor.

AK Parti'nin tüm teşkilat mensupları Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi başarılı bir kampanya yürütürlerse, halkımıza
Anayasa Değişiklik Paketinin içeriğini anlatırlarsa, bir kısım muhalefetin yalan ve iftiralarla yol aldıklarını söylerlerse, 12 Eylül 2010 Referandumunda % 50'den fazla Evet oyu çıkmasını ve anayasa değişikliklerinin kabul edilmesini sağlarız inşaallah.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2010, 20:48   #10
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

+

Dün HAlıcıoğlundan Kemerburgaza doğru şirkete giderken, Gültepe sapağına varmadan soldaki haliç kenarındaki ( Benzinliğin karşısındaki ) bir otoparkta yaklaşık 10-15 adet Ak PArtiye ait '' Evet '' aracının yattığını gördüm...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)