![]() |
#1 |
![]() ARKADAŞLAR BAŞBAKANIMIZ İÇİN AK PARTİMİZ İÇİN MİLLETİMİZ ÜLKEMİZ İÇİN İKİ ELİM KANDA DA OLSA GİDİP OYUMU KULLANICAĞIM DİYE SÖZ VERİYOR MUSUNUZ ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tabiki ne demek ALLAHIN izniyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Elbetteki oyumu vercem bu ülke imansızlara kalmıcak tekbir sesleriyle kazanıldı ve ilelebet öle devam edecek..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() HAZİRAN ayında inşaallah ak partimizi bu engellemelerden kurtarmak için referandumumuz var............
milyonlar HAZİRAN da hazır bulunsun.... işte şimdi görecekler milletin egemenliğini...... işte şimdi görecekler KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZU !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 19 mayıstan sonra olursa söz
Yoksa vermem 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İNŞAALLAH!!!GİDER OYUMUZU VERİRİZ.BAKSANA BAYKAL ŞİMDİDEN KORKTU!!!YOK 'LAİK'LİĞİ OYLAMAYA ÇALIŞIYORLAR FALAN DİYE SAÇMALAMAYA BAŞLADI!!!SEÇİMLERDEN ÖNCE DE YA ATATÜRK KAZANACAK YA ATATÜRK KAYBEDECEK FALAN DİYE SAÇMALIYORDU!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ALLAH'IN İZNİYLE İNŞAALLAH KOŞA KOŞA GİDER OYUMU VERİRİM VE HERKES DE GÖRECEK AK PARTİNİN OYLARI ÇOĞALIYORMU AZALIYORMU :-* :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Oy kullanmayacağım demek zaten başlı başına bi tezat tır!
Tepki olsun diye böyle diyen varmı bilmiyorum.! Forumda da varsa oy kullanmayacağım diyen foruma yazmasınlar magazin sitelerine takılsınlar.! Vatandaşlık görevimiz oy kullanmaktır. Demokrasi eninde sonunda y-e-r-l-e-ş-e-c-e-k...................... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ben akp için veya tayip erdpğan için değil... inancım ve ALLAHın yolu ilahi kelimetullah için hayırlı gördüğüme zamanın gelince gerektiği gibi oyumu kullanacağım...
allah azze ve celle... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ARKADAŞLAR ALLAH IN İZNİYLE GÜZEL GÜNLERE AZ KALDI...
BU SON ÇIRPINIŞLARI....BU REFERANDUMDA KULLANDIGIMIZ OYLAR GENEL SEÇİMLERDE Kİ VERDİĞİMİZ OYLARDAN COK COK DAHA KIYMETLİ OALCAK EMİN OLUN... TÜM DÜNYAYA BU ÜLKENİN ASIL SAHİPLERİNİN KİM OLDUGUNU GÖSTERECEGİZ.. REFERANDUM TÜRK MİLLETİNE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|