03-31-2009, 04:14 | #1 |
Refik Kestem - Akıllım
kocaeli-gebze-pendik civarında oturan arkadaşlara tavsiyemdir bu kitap ulaşmaları daha mümkündür.. ayrıca internetde kitap istiyorum .com sitesinden de temin edilebilir.. adrese kargo ile göderilebiliyor. hemde mesafe kısıtlaması olmaksızın.. ayrıca yanında refikkestemin o mükemmel sesinden hikayelerinde bulundugu bir cd hediye edilmektedir.. KİRABIN ADINI ALDIGI ŞİİRDE ALTDA VERİLMİŞTİR.. Seni sevip sevmediğimi sorup durma boşuna (AKILLIM) Hani bazenleri hissediyorum da Dilin olmasa da, gözlerin taa yüreğime bakıyor sanki Ve sorup duruyor! Beni seviyormusun diye… Hiç bile… Her sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk şey değilsin ki Yüzümü yıkadığım suyun duruluğunda seni görmüyorum ki Dün bir ara otururken, elimdeki kalemle masanın üzerindeki Gazetenin tüm kenar yerlerine farkında olmadan Adını da yazmadım bi kerem… Yani, seni sevip sevmediğimi sorup durma boşuna… Geçenlerde iş yerindeki arkadaşa Senin adınla seslenmişim…hıh… Akşama kadar eğlencesi olduk milletin Ne kadar kıvırmaya çalışsam da yemediler… Aşıksın oğlum sen, sırılsıklam aşık dediler Bana güldüler… Hakikatten ya… insan neden komik durumlara düşüyor Böyle olduğunda…? Pazar günü akşamı evdekiler sordu da garip oldum bir an Ne cevap vereceğimi bilemedim…. Tam üç saat oturduğum yerde, televizyon açık Ama elimde cep telefonum, sürekli ekranına bakıp durmuşum Öyle hemen heveslenme, senden küçükte olsa bir umut taşıyan Mesaj falan beklemiyordum ki… Hem telefonumda kayıtlı olan adın yerine aşkım yazmıyor ki! Yani diyeceğim o ki… Seni sevip sevmediğimi sorup durma boşuna Ben seni sevmiyorum akıllım, Çok seviyorum… hem de çooook seviyorum…
Konu Senarist tarafından (03-31-2009 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-11-2009, 22:54 | #2 |
güzel senarist paylaşım için sağol
|
|
04-11-2009, 22:58 | #3 |
sende saol ... k
|
|