AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-08-2008, 23:01   #1
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart 'rejim'' tehlikede değil 'rantım' tehlike de...!

bugünlerde nerede "rejim tehlikede" diye bir yazı görsem artık "rantım tehlikede" şeklinde okuyorum...

rektörler 'rantım tehlikede' dedi... )

baykal 'rantım tehlikede' dedi... )

barolar b. başkanı özok. 'rantım tehlikede' dedi... )

vs vs..

Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-08-2008, 23:12   #2
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
kimi oğulunu uşağını öss ye girmeden en popüler okullara aldırmış,kimi rahşan affıyla kurtulmuş kimi makam saltanatı sürmüş,vesselam.
Alt 03-08-2008, 23:22   #3
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
kaçak yapıdan gecekondusu yıkılacak olanların dama çıkıp Türk bayrağı sallaması gibi
Alt 03-17-2008, 07:50   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Koltukları tehlikede
Baktılar ki asker ses çıkarmıyor,yapılan haberlerde halk oyuna gelmiyor bari saçma sapan iddialarla gündemi karıştırıp partiye zarar verelim dediler.
Eminim mayaları tutmucak,zaten ezelden beri bu maya bozuk.

Yerel seçimlerde bu davayı açanın durumu mağlum chpden aday olacak,olacak peki sonuç ne olacak ? Hüsran,dolu gözler,'ah eşek kafam' diye dövünmeler.
Alt 03-17-2008, 21:13   #5
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
bence de.
Alt 03-17-2008, 21:14   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
aynen bencede öyle...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2008, 22:03   #7
Kullanıcı Adı
parabol
En garibide rejım elden gidiyor çığırtkanlıgı yapanların zamanın komınstlerı olması...yanı rejım olarak komınıst duzenı ısteyenler...yaniiii bunların hepsi fasa fiso.....
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-18-2008, 21:12   #8
Kullanıcı Adı
kabardey_06
itiraf etmek zorundayım ki,sayın deniz bayMUHALEFETTEkal,müthiş bir hatip,adeta kelimelere dans ettirmekte takla attırmakta,belki de bundan olacak ki,yıllar yılı seçim kaybetse bile,onu huşu içerisinde dinleyen partilileri kara sevdalısı olmuşlar,,dikkat ederseniz ak partiyi kapatma davası açıldığı ilk iki gün suskundu kendileri,mikrofonlardan kaçmaktaydı,takdik böyle,,,kaçmalıydı,en ufak bir söz ve kelamda bulunmamalıydı,çünkü bu garabet dolu iddianameyi ayak üstü değerlendiremezdi,cevaben bir metin hazırlaması gerekiyordu,tıpkı rahmetli ecevit gibi,,bilmiyorum hatırlayanınız olacakmıdır,rahmetli bir vesileyle o zaman ki refah partili siyasetçilerle polemiğe girmişti,kendisi bir ifadede bulunuyor cevabını refah partililerden ivedilikle alıyordu,,ancak bu kez kendisi cevap vermesi gerekiyorken,o an için cevap vermiyor,belki de evde hanımıyla istişare yapıyor ,bir sonraki gün ve şu ifadeyle söze başlıyordu,,(EVET,BENİMLE YADA PARTİMLE ALAKALI DÜN SÖYLENMİŞ OLAN SÖZLERE,,BENİM VERECEĞİM CEVAP ŞUDUR),KENDİLERİNİ RAHMETLE ANIYORUM,SİYASET ANLAYIŞI,DÜNYA GÖRÜŞÜ BANA TERS GELSEDE,NETİCE İTİBARİYLE KENDİLERİ BİR DEVLET ADAMIDIR VE ARTIK YAŞAMAMAKTADIR,SEVENLERİNİ İNCİTTİYSEM ÖZÜR DİLERİM,DURUMU İZAH İÇİN KENDİLERİNİ BU SAYFALARA TAŞIMAK ZORUNDA KALDIM,,görüldüğü gibi sayın deniz bayMUHALEFETTEkal,rahmetli ecevit taktiğinin başka bir halini sergilemekte,,kurnazca bir taktik,,ama böyle yapmak mecburiyetinde,kahve köşelerinde bile tartışılan ve incelenen bahse konu iddianameyi geçerli ve gerekli,hukuki ve ahlaki GÖRMEK her göze(!) nasip olmaz,İŞTE BÖYLE BİR İDDİANAMEYİ AVUKATVARİ BİR ÜSLUPLA SAVUNMAK DENİZ BAYKALI ONURE ETMİŞ OLABİLİR,PARTİLİLERİ DAHA DERİN VE ULVİ BİR AŞKLA ONA BAĞLANMIŞ OLABİLİR,AMA TÜM BUNLAR,,BU İDDİANAMENİN SAVUNULDUĞU GİBİ OBJEKTİF VE DE HUKUKİ DAYANAKLARI OLAN BİR METİN OLDUĞU ANLAMINI TAŞIMAZ,TAŞIYAMAZ ÇÜNKÜ,HAZIRLANIŞI,ZAMANLAMASI,İÇERİĞİ,NİYETİ,HAZIR LAYAN KİŞİNİN VURAL SAVAŞIN İFADESİYLE,,AK PARTİNİN DEĞİL,BAŞKALARININ SAVCISI YARGICI OLMASI,BU NE DEMEKTİR DEMEYİN SAKIN,,NE DEMEK OLDUĞUNU VURAL SAVAŞIN BİZZAT KENDİSİNE SORUN,,O SÖYLEYECEKTİR,,SENİN SAVCIN-BENİM SAVCIM-ONUN SAVCISI,BENDENİZİN DEĞİL,SAVAŞ VURAL BEYİN BAKIŞ AÇISIDIR,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-22-2008, 18:31   #9
Kullanıcı Adı
AmasyALi
Tehlikede olan Rejim Değil Rejim Üstünden Ekmeğine Kaymak Süren Ulusalcılar...
AmasyALi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2008, 01:09   #10
Kullanıcı Adı
ebuyusuf
süpersin adamım
ebuyusuf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)