![]() |
#1 |
![]() İnternette rastladım. Genelde anket şirketleri 2000/3000 kişiyle ya yüz yüze yada telefondan anket yaparlar. Ama gazete5.com'a 165.000 (!) kişi katılmış
![]() ![]() Anketten kareler : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak da belirteyim :http://www.gazete5.com/foto-galeri/h...ari-729-n1.htm Doğru değildir herhalde ![]() Saygılar..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() bu arada bu anketten anlasiliyor ki milli görüs forumundaki arkadaslar bu anket icin cok calismamis baksana sp sadede yüzde 8 de kalmis yoksa bu tür anketlerde yüzde 20 nin altina düsmezlerdi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Güzel :D
Ben anketlere meraklı bir insanım. İstatistik bilmine göre bir topluluğu doğru orantılı olarak %2'sini ölçtüğünüzde, %100'ünün sonucu da aynı yada ufak paylarla çıkar. Ama günümüzde tarafsız bi anket şirketi bulmak zor. Bi ara A&G vardı, %48 filan demişti 22 Temmuzda, SONAR %43 filan demişti, tarafsız gibilerdi ama dönmüşler sanırım. Paranın gözü kör olsun :D Değerli arkadaşlar, tarafsız bildiğiniz anket şirketleri nelerdir ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() himm.. evet anketlere cok meraklisini ilk iki mesajinizda daha selam, sabah vermeden anketlerle alakali
![]() az, cok bütün anket sirketleri tarafdir birisi rastgele bir secim sonucu tutturdugu zaman iste su secim sonuclarini bilen anket firmasi diye bir etiket ekleniyor baslarina.. ama adil gür ve tarhan erdem ehveni serdir sonara gelince baskani gözcüde yazan, chp propagandasi yapan birinin firmasida ne kadar gercekci olur ugur dündara sormak gerekir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Selam arkadşlar, adım mehmet, İstanbul doğumlu, Adanalıyım
![]() Dün yada evvelsi gün kaydoldum ama mesaj yazamıyordum. Bozuktur diye hevesim kırılmıştı. Bugün denedim mesaj yazabiliorm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kardes böyle anketler normaldir.. sonucta bu anketlerin amaci toplumu yönlendirmek ayni sekidle ak partiye yakin firmalarda tam tersi abartili rakamlarla ak partiyi yüksekte gösteriyor..
mesela avrupada anket firmalari cok ciddidir yüzde 2 gibi bir sapmayla tahminde bulunurken türkiyedekiler tamamen siyasi ve ticari cikarla kafalarina göre sonuclar ortaya cikariyorlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Haklısın kardeş, ama ak partiyi %45+ gösteren, tarafsız, güvenilir bir şirket yok mudur hiç ? 1 tane bile çıkmaz mı ülkemden
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ne farkederki! önemli olan anketlerin ne dedigi degil halkin ne dedigidir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() (: Bak kardeş;
%47 gibi rekor bir oy oranına ulaştığımız seçimlerin evvelinde bile biz bu tür anketleri gördük geçirdik ![]() Tamam mı? Gerisi üfürükten teyyare. Hele internet anketlerine hiç bakmayacaksınız, çünkü önüne gelen oy atabiliyor ama normalde 18 yaş sınırı var, 18 yıl yaşamamış adam oy kullanamıyor! Ama internette?... Bizi bunlarla korkutamazsınız yani. Sandık gelsin sandık ![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (06-12-2010 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Tamm kızma kardeş, halkın nabzını tutma babında şey etmiştim. Şuan gandi kemalin chp'ye oy getirmekten çok götürdüğüne inanıyorum. Merakım muhalefetin oyları. Zaten bu gidişle Ak parti'nin iktidardan ineceği yok.
Alternatif muhalefet yok bi kere ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|