AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-24-2008, 10:58   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart 'Resmen ve alenen ikiyüzlülük'

Ergenekon gözaltılarıyla başlayan süreç medyadaki çifte standartlı tutumu gözler önüne serdi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın mahkeme sürecinde yaşadıklarıyla İlhan Selçuk'unkiler kıyaslandığında bu çarpıklık iyice gözler önüne serildi.

Vakit Gazetesi yazarlarından Hasan Karakaya, haftalık değerlendirme yaptığı köşesinde Abdurrahman Yalçınkaya’nın AK Parti’ye açtığı kapatma davasından Ergenekon soruşturmasında gündeme gelen gözaltılarına kadarki süreci değerlendirdi.

Yalçınkaya’nın iddianamesinde yer alan ‘Kur’an dağıtmak’ fiilinin AK Partili İbrahim Karaosmanoğlu yapınca ‘suç’, CHP’li Sefa Sirmen yapınca ‘kültürel faaliyet’ olarak değerlendirilmesini eleştiren Karakaya, Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınan İlhan Selçuk için sarf edilen “Bu yaştaki adama böyle mi davranılır?” şeklindeki sözler karşısında da Erbakan örneğini verdi. Karakaya, “İdeolojik savaşın psikolojik boyutları” başlıklı yazısında “Ya, bugün ‘82 yaşında’ olan Prof. Necmettin Erbakan’a yönelik ‘linç kampanyaları’na ne demeli?.. Ne yani; İlhan Selçuk ‘83 yaşında ve hasta bir adam’dır da, 82 yaşındaki Erbakan, ‘delikanlı’ mıdır?..” diye sordu.

İşte Hasan Karakaya’nın “İdeolojik savaşın psikolojik boyutları” başlıklı yazısı:

Yazıya ulaşmak için Tıklayınız.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-24-2008, 11:01   #2
Kullanıcı Adı
oturanboğa
ben de tam o yazıyı okuyodum.siteye koyayım dedim bi baktım varmış...sağolasın...yine çok güzel bi yazı hasan karakayadan...
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2008, 22:41   #3
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
tam arşivlik bir yazı olmuş tebrikler Hasan Bey'e
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)