|
![]() |
#1 |
![]() Reuters, ABD’nin öldürdüğü 18 Türk Taliban için Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazına büyük ilgi gösterdi. Cenaze fotoğraflarını, “İstanbul’dan Taliban fotoları” başlığıyla abonelerine servis etti. Bu fotoğraflar içerisinde bir fotoğraf vardı ki, altına Reuters’in yazdığı ‘oryantalist’ yorum, Fatih semtini bilenleri çok güldürdü…. Samet Kahraman/Dosdoğru Haber
İngiliz haber ajansı Reuters, ABD’nin düzenlediği hava saldırısında ölen Taliban üyesi Türkler için Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazını ve ardından yapılan gösterileri fotoğrafladı ve abonelerine servis etti. Fatih sakinleri tarafından çok iyi tanınan, Fatih Camii avlusunda, Malta çarşısında hemen her gün görebileceğiniz ‘mahallemizin delisi’ de Reuters’ın kadrajına girdi. Fatih esnafının çok aşina olduğu, akli dengesi yerinde olmayan ve her daim yeşil bir İslam sancağı ve kalpaklı Atatürk flamasıyla dolaşan meczubumuz, Reuteurs editörlerinin ‘oryantalist’ yorumlarına hedef olmaktan kurtulamadı. Sevgili oryantalist editörlerimiz, yayımladığı bu fotoğrafın altına “Modern Türkiye’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin olduğu Türk bayrağı ve İslami bayrak taşıyan bir adam Fatih Camii’nin avlusunda” yazdı. İşgüzar editörün bu “çok çarpıcı” tespitine Fatihliler çok gülecek. Çünkü, bizim mahallede çok iyi bilinir ki, İslam sancağıyla Mustafa Kemal flamasını aynı anda bir deliden başka kimse taşımaz. ![]() Samet Kahraman/Dosdoğru Haber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ulaa...
ben gidip bi imza alayım yarın bu emmiden ![]() her gün gördüğümüz adam reuterse çıkmış ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Milliyet'te haber yapmıştı bunu...
Sazan habercilik... :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ahahah
![]() Ben de bi uğrayayım bu amcaya ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Fatihte bu iki flamayı yan yana anca zır deliler taşır
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() zaten fatihin delileri birde velileri meşhurdur
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() Milat çakmış ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Çok güldüm yaa,abimiz Şehremini ye gelsin.Onun kuyuya atacağı taşla en az 40 Şehremini sakini BBC'ye bile haber yaptırır onu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|