![]() |
#1 |
![]() İslami gündem haber sitesi 11 şehidimiz için ''ölü'' tabirini kullandığı için protesto ediyorum.
Hadi ilk 8 asker için aceleden yazdılar diyelim,ama ardından 2 askeri içinde aynı söylemi yazmaları doğru değil.Öldüler mi ? Öldüler,ama bu ölüm sıradan ölüm olmadığını,vatanını devletini malını canını namusunu canıyla savunduklarını bildikleri halde kişilere yapılan büyük saygısızlıktır bu. İnşallah şehidlerdir demeleri bile yeterliydi oysa. ![]() İslami gündemin söylemine bakın pkk ağzından sanki : ''İsrail, T.C Başbakanını Düşman İlan Etti'' Hadi bu önemsiz diyelim. Risale haberin yaptığı düpedüz hainlik benim gözümde.İslami gündem sitesinde 'ölü' tabirli haberi dahi yapmaktan çekinip haberi dahi duyurmamışlar sitelerinde.Yasama ve yürütme iptal edilir-Karikatür diye bir haber sunarlarken,şehid haberlerini sunmamak ne demek ? Bunu da siz yorumlayın.Zaten daha önce şikayet maili yolladım kendilerine Said Nursi için güneş gazetesinin bir yazarının hakaretine karşı yaptıklarını,peygamber efendimize yapılan hakareti fazla görmemezlikten gelmelerini dile getirmiştim,bundan çok rahatsız olmuştum. Çok yazık. İnsanları soğutmaya birebirler.Yoksa müslüman olup solcu takılan müslüman mı bunlar ?
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (06-20-2010 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() solcu takilan musluman ne demek?bu lafinizi geri alin lutfen,ayrica sehitlerimizi olu olarak gorebilecek soysuzlugu yaptiklari icinde aynen protesto ediyorum.Allah rahmet eylesin tekrardan.
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() islami gündemin ilgili haberinin altına yorumumu gönderdim ve protestomu iletip düzeltmelerin istedim.
![]() http://www.islamigundem.com/hakkarid...ber-13954.html Duyarlı arkadaşların da ilgili linkin altındaki yorum ekle bölümünü kullanarak ilgilileri uyarmalarını diliyorum. Risale haberde de evet hiç haber yok şehitlerle ilgili. Alıntı:
http://www.risalehaber.com/contact.php Sizlerde bu siteye de bu linkten görüşlerinizi iletebilirsiniz. Konu redyellow tarafından (06-20-2010 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yanlış yapılmış bende protesto ediyorum Allah yolunda ölenler Şehiddirler. Eğer askerlerimiz imanlı gittiyse şehadete ermişlerdir.
Müslümanların içinde tsk içinde kaybettiklerimize şehit demeyenler var onlara göre laik devlet için ölenler şehit olmazlarmış Ama onlar şunu unutuyorlar Allah rızası için kalbinde imanı ile ölenler şehittirler. Ama tabi inanmayan bir kemalistte dağda vurulup öldümü şehitmi olur onu ancak Allah bilir bize şehit oldu demek düşer |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Risalehabere gönderdiğim yazıdan sonra bana gelen mail. Paylaşmak istedim, telefonlarla da tepkilerinizi iletebilirsiniz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Eyvallah,umarım dikkate alırlar kalp kırmazlar.Haberi sunarkende tepkiye karşı değil,içtenlikle yaparlar umarım.Aksi halde dözümden düştükleri gibi köstek olmaya adayım onlara karşı.
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() belli basli takip ettigim haber siteleri disindaki diger siteleri takip etmiyorum buda kendi adima bir sekilde protestodur..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|