AK Gençliğin Buluşma Noktası
Rize Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Rize'nin Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 07-13-2007, 00:35   #1
Kullanıcı Adı
hasansarı
Standart Rize de çay politikası ve yeni arayışlar
rize yi sadeec çay dan ibaret görenler ve her seçim dönemi çayı eline alıp da fotoğraf çektirenler, rizeliye yıllarca çok çektirdi. yeni arayışlar şart. ben çok tarımsl konu buldum. paylaşmak isteyenlerle paylaşmaya hazırım

hasansarı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-17-2007, 16:21   #2
Kullanıcı Adı
speak_
KESİNLİKLE KATILIYORUM KARDEŞ BEN DE RİZELİYİM.ÇAYDA YENİ FORMULLER BULUNMALI ALİ BAYRAMOĞLU BU İŞİ ÇOK İYİ YAPAR BEN CE.SENCE MESUT ÇIKARMI RİZEDEN KARDEŞ?
speak_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2007, 18:25   #3
Kullanıcı Adı
hasansarı
çıkamaz. rizede 50 bin e yakın rantço yoktur diye düşünüyorum
hasansarı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 16:59   #4
Kullanıcı Adı
speak_
AGA BEN KORKUYORUM BU KONUDA YA BAK GÖRÜRÜSÜN ÇIKACAK MESUT (düzgün!)
ÇAYELİNDE DURUM NASIL SEN DAH İYİ BİLİRSİNİLYA MESUTUN YERİ ÇAYELİ GERÇİ BAŞKAN BİZİM ENİŞTEDİR ORTAPAZARDAN İYİ TANIRIM AYNI ZAMANDA OKULDA HOCAMDIR BELEDİYE BAŞKANI
Alt 07-18-2007, 17:09   #5
Kullanıcı Adı
izmir
gerçi sevki hoca tv tv dolaşıp anlatıyor mesutu çıkacagını zannetmiyorum
izmir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 17:19   #6
Kullanıcı Adı
speak_
sevgili izmirli kardeşim şevki hocaya saygımız büyük amma bizim rizeli saftır önünü göremez mesut seçilirse hiçbirşey yapamayacak hizmet adına bunu görememez ama ben mesuz yılmaz dan nefret ediyorum başbakanken danimarkada kumarhanede yumruk yiyen bir başbakandan bir türk genci olarak utanıyorum
(konuşmaya dikkat!)
Alt 07-18-2007, 18:36   #7
Kullanıcı Adı
sesli34
mesut yılmazı seçme kapasitesi hala varmıki indsanlarda
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 19:21   #8
Kullanıcı Adı
speak_
BİZİM RİZEDE HALA MESUT YILMAZA OY VERENLER VAR KARDEŞİM HEMDE ÇOĞUNLUKLA
HEMDE SORSAN BAĞIMSIZ OLARAK MECLİSE GİRECEK GURUP KURACAK BAŞBAKAN OLACAK MIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Alt 07-18-2007, 21:32   #9
Kullanıcı Adı
ertan
ben de rizeliyim.Gördüğüm kadarıyla bizim halkımız mesutu yine o meclise gönderecek maalesef..ara sıra bakıyorumda başörtülü teyzelerimiz kardeşlerimiz kenilerine yarasa diyen bu adamı hala destekliyor.Ben bunu söylenenlerin insanlara tam anlatılamamasına bağlıyorum.birde rize inşaat alanında çalışan bir iş yerinde çalıştım uzun bir süre dikkatimi çeken bir konuyu paylaşmak istiyorum.Malum şahsın mahkemelerine gidip destek olanların çoğu müteahhit veya bir meslek grubunda patron olan kişiler..Bir önceki dönemlerde çıkar birliği yapmışlar bu o kadar açık belli oluyor ki insanın midesi bulanıyor..Hasan kardeşim o konuda yanıldığını üzüntüyle söylemek istiyorum.Bizim şu rizede menfaatçi çok..

insanlarla ara sıra sohbetlerimde ak partinin rizeye hiç birşey katmadığını söylüyor bazıları yani göz göre göre yalan ve nankörlük.aslında bu çıkar sağlayamadıklarının itirafı bana göre..Ama şunuda söylemeden edemeyeceğim bazıları o kadar ileri gidiyor ki koskoca ülkeyi rizeden ibaret sananlar oluyor tüm paralar buraya akmalıymış gibi konuşuyorlar neymiş başbakan bizdenmiş tamam eyvallahta bu ülkede çöpten ekmek toplanılan şehirler var..Ben şuna inanıyorum bizler bencillik yapmadan bölgesel değilde genel olarak ülkemizin tümünün gelişmesini istediğimizde o zaman ülkemiz tam anlamıyla yükşelişe geçecektir..kısaca misal olarak ha malatya ha rize diyebilmelidir.malatyada yapılan bir fabrikayla rizelide sevinebilmelidir çünkü ülkemiz doğduğumuz şehirden ibaret değildir...
ertan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 21:33   #10
Kullanıcı Adı
ısırgan
Alıntı:
hasansarı Nickli Üyeden Alıntı
rize yi sadeec çay dan ibaret görenler ve her seçim dönemi çayı eline alıp da fotoğraf çektirenler, rizeliye yıllarca çok çektirdi. yeni arayışlar şart. ben çok tarımsl konu buldum. paylaşmak isteyenlerle paylaşmaya hazırım
Dediğiniz gibi Rize sadece çaydan ibaret değildir ama siz de bilirsiniz ki oradaki hemşerilerin kazancının büyük kısmını çaydan sağlıyor...Var olan bir gelir kaynağının sorununu çözmek , olmayan bir şeyi üretmekten daha kolaydır...
ısırgan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)