![]() |
#1 |
![]() Rize'nin Korktuğu Başına Geldi
Turkcell Süper Lig'de prestij mücadelesi veren Kayserispor, küme düşme tehlikesini fazlasıyla yaşayan Çaykur Rizespor'a acımadı ![]() Kayseri Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Kayserispor, Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Mehmet Eren, 45. dakikada Iglesias ile 75. dakikada Mehmet Topuzattı. Bu galibiyetle Kayserispor puanını 52'ye çıkartıp 5. sıradaki yerini korurken, Çaykur Rizespor 29 puanda kalarak 17. sıraya geriledi. Ç.Rizespor bu yenilgiyle bu sezon Turkcell Süper Lig'e veda etti. Takımlar O G B M A Y Av. P 15. Konyaspor 32 10 5 17 35 61 -26 35 16. V.Manisa 32 7 8 17 40 55 -15 29 17. Çaykur Rize 32 7 8 17 31 57 -26 29 18. Kasımpaşa 32 6 5 21 22 54 -32 23 (caytv.com)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Rize kaynaklı haber sitesi çaytv.com'a gelen kullanıcı yorumları durumu özetlemeye yeterli
Gönderen: hamsı - Tarih:26/04/2008 21:35:56 allah sizden razi olsun rizesporu küme düşürdüğünüz için inşallah 3 ligede düşeriz başkana ve yönetime tebrikler parlak çocuk Gönderen: mehmet hasan - Tarih:26/04/2008 20:58:32 Hoşgeldin 2.Lig Gönderen: rizeli - Tarih:26/04/2008 19:52:00 allah hepinizin belasini versun kayserinin lagumina dustunuz insallah orda bogulursunuz caniniz orda cikarda rizeye donmezsiniz donersaniz kadin cesani takarssiniz (cesan=keşan) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Rizeliyim deyipte, istanbul takimlarini destekleyenler eserinizle övünebilirsiniz!..sizden daha fazla rizesporlu degilsem adam degilim!
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tüh yazık oldu Rizeye :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Rizeliler! İstanbul takımlarının başarısıyla övünerek kendinize, şehrinize, toprağınıza saygısızlık yaptığınızın farkına varın artık... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
o trübünlerde trabzonspor icin "burasi hamsi kokuyor" diye pankart acildiginda bunu destekleyen akli evvel rizeler bilmiyorlarki onlarda bu pankartin kapsamina giriyorlar.. Rizesporun düsmesi demek o sehrin ekonomisine vurulmus büyük bir damgadir, prestijine vurulmus büyük bir damgadir, esnafina vurulmus büyük bir damgadir, tanitimina vurulmus büyük bir damgadir.. Olaya sadece takim düzeyinde bakmamak lazim..ben kendi sehrimin takimi dururken, niye elin takimini tutayim, neden benim sehrim kalkinmasin, neden benim param benim sehrime gitmesin, neden benim sehrimi herkes tanimasin.. Ben Rizesporun düsmesine cok üzüldüm..gönül isterki rize, ordu, giresun hep süperligde olsunlar benim kardeslerim dururken neden ben baska takimlari destekleyim.. Tabiki iyi olan kazanacak demek ki karadeniz takimlari su anda kötüki sadece Trabzon kaldi, karadenize basbakanlar cikarmis, bakanlar cikarmis rizeye yakistiramadim.. |
|||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE RİZE SANA GÜLE GÜLE :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() memlekte takımı tutmaya neden zorluyorsunuz ki insanları istanbul takımı şu takımı bu takımı diye ayırmayın herkese bir takıma gönül vermiştir benim babam ben maç izliyorum dye akşama kadar kızar bağırır ama elden gelen bişey yok çünkü maç izlemeyi çok seviyorum 'erkek çocuğu gibi' onun deyimiyle ![]() yani engellenebilecek yada isteğe göre sipariş verilecek bişey değil takım tutma tabi belki sizler fikstürü açıp öyle karar vermiş olabilirsiniz ama gönülden olan işler bunlar adam rizeli diye neden mahkum olacakki rizespor'a? birde bunun taraftarla ne ilgisi bunu hiç anlamadım hangi takımın maçlarına çok sayıda taraftar gidiyorki biz ve bizim gibiler dışında... taraftar yok diye bir takım nasıl ligden düşme hakkını kendinde görür yada mazeret olarak öne sürer? biz deli gibi hiç durmadan destekliyoruz takımı ses kalmıyo maçtan sonra sizin bu mantığınıza göre her yıl şampiyon olmamız lazım ama stadda çekirdek ambiyansı oluşturanlar daha başarılı oluyor görüldüğü üzere... bu yanıt özgün üye ve mavera'nın şahsına yazılmış bir cevap değildir bu tarzda düşünen çok insan var onlara hitaben yazdım ![]() tartışmaya çekilmemesi önemle rica olunur hoşçakalın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Birileri düşecekki diğerleri gelsin değilmi zamanında düşürdüklerinize sayarsınız artık rizespor >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() O zaman bir rizeli, bir sivasli, bir bursali memleketi kalkinmadigi zaman "neden kalkinamiyor" dememeli.. eger bir kisi kendi memleketinin takimindan önce, istanbul takimlarini tutuyorsa ya bir spor klbününün sehre ne kadar katkisi olmadigindan bihaber yada o sehre baglantisi cok az..
ben trabzonluyum eger benim param gidecekse memleketime gitsin, sehrim kalkinsin neden istanbul takimlarini dahada zengin yapayim ki!.. bu konuda kesinlikle demokrat degilim benim oglumda benim gibi trabzonsporlu olacak, isteyen istedigi takimi tutsun ama benim oglum babasinin takimini, memleketinin takimini tutacak!.. Acaba trabzonspor olmasa, kim tanirdi trabzonu, bu kadar göz önünde olurmuydu trabzon.. Ak parti nin trabzon yerel secimlerini kaybetme nedenlerinden birie trabzonlularin trabzon- fener maci nedeniyle basbakanimiza kizmasidir basbakanda bu nedenle trabzonun gönlünü almak icin defalarca geldi sayin faruk özagi iki dönemdir bakan yapiyor, stad projesi hemen onaylandi.. Yani uzun lafin kisasi ben memleketimi cok seviyorum ve o memleketim icin o sehrin takimina sahip cikiyorum benim oglumda eger ben "trabzonluyum" diyecekse trabzonsporlu olacak!.. Birde istanbul takimlariyla basariyi yakalamak cok kolaydir, önemli olan zoru basarmaktir 8) |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|