AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-16-2009, 20:21   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Rize'nin iki ilçesi çöp yüzünden kavgalı
Rize'de çöplerini, Pazar ilçesinin çöp döküm alanına dökmek isteyen Çamlıhemşin Belediyesine ait çöp aracına, Pazar Belediyesi görevlilerince izin verilmedi.


16 Mayıs 2009 19:07

Pazar Belediyesi'nin çöp depolama alanına çöp dökmek isteyen Çamlıhemşin Belediyesi'nin çöp kamyonu, çöpü dökeceği sırada Pazar Belediyesi görevlilerinin uyarısı ile karşılaştı. Bunun üzerine çöp kamyonundaki görevliler, çöpü dökmeden Çamlıhemşin'e döndü.
Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi çöp depolama bölgelerinin açık alanda olduğunu, bu nedenle çöplerini yaklaşık 1 hafta sonra Rize Belediyesi katı atık çöp depolama merkezine taşıyacaklarını söyledi.
Çamlıhemşin Belediyesi ile ''çöplerini ilçelerinde dökme'' konusunda bir protokolleri olmadığını ifade eden Basa, ''Buna rağmen öğrendiğimize göre Çamlıhemşin Belediyesi, bizimle bir protokol yaptığını ve artık çöplerini Pazar'a dökeceğini söylüyor. Ancak bizim Çamlıhemşin Belediye Başkanı ile ne böyle bir protokolümüz, ne de konuşmamız oldu'' dedi.
Basa, Çamlıhemşin Belediyesi'ne ait çöp aracının Pazar'a çöp dökmeye geldiği ihbarını aldıklarını, bunun üzerine ekiplerinin müdahale ederek çöp dökülmesine müsaade etmediklerini belirterek ''Bugüne kadar zaten ilçemize çöp dökmeleri gibi bir şey söz konusu olmamıştı. Bugünden sonra da olması mümkün değil. Ben çöp üzerinden siyaset yaptırmam'' diye konuştu.
Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Melek ise bu konuda Pazar Belediyesi ile görüşmelerinin sürdüğünü, olumlu sonuç alacaklarına inandığını söyledi.

AA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım