![]() |
#1 |
![]() ![]() Vatan Gazetesi yazarı Ruhat Mengi SKYTürk'te katıldığı bir programda açık açık Ak Parti'ye oy vermemelerini istedi ve Ak Parti'ye oy verenlere şu lafı etti: Kendisine siyasetçilerden çok teklif geldiğini ancak hepsini reddettiğini belirten Vatan Gazetesi yazarı Ruhat Mengi SKYTürk'te katıldığı bir programda açık açık seçmenden Ak Parti'ye oy vermemelerini istedi. Mengi, Ak Parti'ye oy verenlere ise "Halk aklını başına almalı ve bunlara oy vermemeli" dedi. Demokrasinin çok seslilik olduğunu unutan Ruhat Mengi, Ak Parti'nin aday seçerken kendi tabanından seçmemesini garip buldu ve başka partilerden isimlerin Ak Parti'nin adayı olarak gösterilmesini "ilkesizlik" olarak yorumladı. Bu arada Mengi'ye göre İstanbul'da CHP'li Kılıçdaroğlu, Ankara'da ise CHP'li Karayalçın seçimi kazanabilir. AK Parti'nin Şişli Belediye Başkan adayı Emin Haberdar'ı "CHP'den istediğini alamayınca Ak Parti'ye gitti" sözleri ile eleştiren Mengi'nin eleştirilerini SKYTürk sunucusunun sık sık evet diyerek onaylaması ise dikkatlerden kaçmadı. moralhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() arkadaşlar çok süper bir yorum yapardım bu .... hakında ama bozmayım terbiyemi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben boşuna gıcık olmuyorum bu karıya!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() asıl kendisi kafasız milletin iradesine laf söylüyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ya bunların hepsi böyle onlar "Elit", "Aydın", "Monşer" oldukları için kendilerini halktan üstün görürler, hatta halkla onların oyunun bir olması bile saçmadır onlar için, sorunlu zihniyetleri vardır, o yüzden "heee" deyin geçin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu kadını izlemeye tahammül edemiyorum.. Suratında meymenet , kafasının içinde beyin yok.. Bu kadın değil miydi ki ; Kur'anın ayetleri için geri kalmış diyen.. Nefrett ..
ben esas 30 mart sabahı ne yazacak onu merak ediyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() HADİ ORDAN HADİ.. İKİ BOYA SÜRÜNÜP KENDİNCE KİBAR KONUŞMAKLA(!) OLMUYOR ÖYLE AKILLI.... BİZİM AKLIMIZ BİZE YETİYOR SEN KENDİNİNKİNİ KENDİNE SAKLA
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Gazeteciyim diyor.. Milletvekili olmam diyor..
Ama ideoloji batağına saplanmış resmen.. Diyarbakır'da bile sürpriz beklemiyormuş.. 'DTP çok şey yaparmış bırakmamak' için.. Ama Ankara ve İstanbulda sürpriz bekliyormuş.. Sonra detayına iniyor.. İzmir'in 'akılsız'larına niye dmeiyorsun aklını başına alırlar diye?.. DTPnin YAPMADIKLARINI YAPAMADIKLARINI niye söylemiyorsun Diyarbakır'da?.. Çirkef kadın... Konuşmanın sonunu gördünüz mü?.. "Ankara ve İstanbul'da Karayalçın ve Kılıçdaroğlu'nu şanslı görüyorum AMA SEÇİMLERDE HER ZAMAN SÜRPRİZ OLUYOR TABİİ" ... Hahhay.. İki cehepelinin kazanmaması SÜRPRİZ olacakmış... Güleyim sana hüngür hüngür.. Şuna bak, sanki çıkmış bir CHP belediye başkan adayı konuşma yapıyor gibi.. YANDAŞ OLUR DA BU KADAR DA OLUNMAZ YAHU! Kadın aday diye geberecek neredeyse.. AK Parti'nin Beşiktaş adayına şunu diyor bunu diyor.. E kadın işte sanane nerdeden geldiği, tabanda tartışma yaratıp yaratmadığı... Beşiktaş'ın kaymağını artık yiyemeyecekler ya.. Koltuk kayıyor bi yerlerinden artık.. Zavallılar ne yapacağını bilmiyorlar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bir de programının adı "Her Açıdan"....
Görüyoruz hangi açılardan olduğunu... Konuklarından biri Ak Parti aleyhine konuşunca canı gönülden dinliyor ama Chp aleyhine konuşunca müdahale ediyor... Tarafsızlıktan anladıkları anca bu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Başbakanımızın dediği gibi ;''Millet Küfürbazdan Başbakan Yapmaz''.
Başbakanımızın dediği gibi;''Doğan grubu Chpnin yandaşıdır''. Başbakanımızın dediği gibi;''Bu seçimi kazanamazsam siyaseti bırakırım''.(muhalefetten çıt çıkmıyor bu konuyla ilgili.Eee hani siz kendinize güveniyodunuz. Her yerde milleti kandırıp saçma sapan vaadlarde bulunuyorsunuz?Boş vaadlerle bir yere gelinmez ,rahat rahat küfür ederek iktidar olunmaz.MİLLET KÜFÜRBAZDAN BAŞBAKAN YAPMAZ!.. Evet gelelim ruhsuz mandaya (sözü geçen şahsiyet) sanada şunu söyleyeyim. ''Millet'e akılsız diyeni kimse kaale almaz!'' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|