![]() |
#1 |
![]() ![]() Hayalim İspanya ama... İsmi Real Sociedad ile anılan Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan, transferi hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Genç yıldız, "En sevdiğim, ilgimi çeken lig İspanya..." İsmi Real Sociedad ile anılan Beşiktaş’ın genç yıldızı Serdar Özkan, transferi hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Genç yıldız, “En sevdiğim, ilgimi çeken lig İspanya... Ancak ben Beşiktaş’ta büyüdüm, futbolu öğrendim. İspanya’da orta sıradaki bir takıma gitmektense, kulübümde kalırım. Arkadaşım İbrahim Kaş’ın, La Liga’da çok başarılı olacağına inanıyorum. İbrahim, yetenekli ve çalışmayı seviyor... Getafe’den daha büyük takımlara gideceğine inanıyorum” diye konuştu.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() resimde güzelmiş 8) 8)
gitme serdar bize lazımsın neden f.terim adlı takıntılı adam seni almadı kadroya bilmiyorum :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() peki toraman'ın bu kadroda olmamasına ne demeli zaten zan'ın ilk maçta sakatlancağı belli idi servet zaten sakat ! ki ayrıca ZAN lig maçlarımızn nerdeyse yarısında yoktu neden hep sakattı ve savunmamızın tek değişmeyen oyuncusu ibrahim toraman dı sağındakiler solundakıler hep değişti ama o istikrarlı bir çizgide devam etti ! şuanda oynatmaya oyuncu bulamıyor neden mi çünkü saplantıları yüzünden !! allah yardımcımız olsun ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|