AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 02-17-2009, 19:14   #1
Kullanıcı Adı
nikel
Standart Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar?
Sadece merakımdan bu konuyu açtım.
Hatta Saadet Partili olduklarını iddia eden arkadaşlarda cevaplandırır ve yazarlarsa sevinirim.
Dikkat ediyorum , bu site Ak Parti Forum sitesi olduğu halde , provake eder gibi huzur bozucu mesajları ile ortamı germeye ve forumu huzursuz etmeye çalışıyorlar.
Yoksa o Saadet Partiliyim diyenler gerçekte o partiden değilde CHP den olabilirler mi ?
Müslümanı müslümana düşman mı etmeye çalışıyorlar.
2 gün sonra Saadet Partililer ile Ak Partiiler kavga etti senaryolarını da filmselleştirip vizyona koyarlarsa hiç şaşırmam.
Çünkü bu vakitten sonra Ak Partinin parçalanması Türkiye'nin parçalanmasından daha çok önemliymiş gibi geliyor bana.
Başı kesersen ayaklar ne yöne gideceğini bilemez.Onlar da Türkiye'nin partisini parçalamakla veya parçalanmasına yardımcı olmakla , bu güvensizlik ortamında insanları umutsuzluğa sevkederek ve devletde güvenilecek bir parti kalmadığında düzensizliğin baş göstereceğini çok iyi biliyorlar.
Saadet Partiilerde sağduyuya çağırıyor ve işleri Ak Partiden değil, diğer partilerden oy tırtıklayıp 2. parti olmaya çalışmaları olmalıdır.
Bırakıp Ak Partiye geldikleri Saadet Partisi ,onlar bırakıp geldikten sonra ne icraat yaptı da birden bire Ak Partiyi parçalama hesaplarına giriştiler.
Yoksa birileri düğmelerine mi bastı?
Hele de Davos'dan hemen sonra.
Hele de Doğan Medyası bu kadar arakalarndayken
Sahneye konmaya çalışılan oyuna dikat etmenizi rica ediyorum.

nikel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-17-2009, 19:17   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
önce tam konuya parmak bastığın için tşkür ederim evet hep huzur bozuyorlar konuya gelince bence açık onların yaamadığını yaptık ve bunu onların içinden çıkıpda yaptık çekememezlik işte bütün mesele bu
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 19:27   #3
Kullanıcı Adı
kasım
Biz hiçbir partiyi parçalamıyoruz, parçalananları bütünleştiriyoruz.
kasım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 19:30   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
kasım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz hiçbir partiyi parçalamıyoruz, parçalananları bütünleştiriyoruz.
belli oluyor zaten hangi partinin parçaları
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 19:57   #5
Kullanıcı Adı
nikel
İşte ben de onu söylüyorum.
Saadet Partisini Ak Parti parçalammıştı. Ak Parti toparlamıştı
Neden şimdi birlik olma zamanıyken ne oldu veya olmadı da birden bire Saadet Partisine hayat verme sevdasına düşüldü.
Ben tartışılsın diye hatta hakaretler edilsin diye açmadım bu konuyu
Saadet Partililer nedn Ak partide ki parçalarının peşine şimdi düştüler.
Hakaret ses yükseltmektir ve "Sesi yükseltmek suçluluk psikolojisindendir" demişti Sayın Başbakanımız.
Sakin ve nedenleri tartışarak yazışırsak başlık daha verimli olacaktır diye düşünüyorum.
Lütfen.
nikel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 20:29   #6
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
ak parti parçalanmaz, ak partinin tabanı güçlüdür.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 20:33   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Ben giderek anaplaşarak yok olmaktan korkuyorum . Ak partiyi ele geçirmeye çalışanlarmı var

rantçılar arttımı yoksa medyamı abartıyor ?

Ak partinin tabanı milli görüşten geliyor buda üstteki arkadaşa kısa bir bilgi notu
Alt 02-17-2009, 20:37   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Açıkçası internet ortamlarında sıkça karşılaşılmayan bir durum sözkonusu AK Partiforum'da..Evet arkadaşlar bu durum AK Parti görüş ve düşüncesinde olmayan üyelerin forumda bazı sınırları aşmamak kaydı ile rahatça dolaşmalarıdır.AK Parti Forumunda en önemli özeliklerinden biride bu olsa gerek.Kuruluş genelgesinde açıkça yer alan bu ibareyi açıkçası bazı üyeler kasıtlı olarak provoke etmektedirler.Herşeyden önce AK Parti Forum AK Partiyi temsilen kurulmuştur;bu bağlamda yönetimin duyurularına kesinlikle uyulması gerekir.Bizler yine maksimum seviyede farklı görüş ve düşüncelerin aramızda barındırılmasına müsahama göstermekteyiz,tabiki hakaret ve terbiye kurallarını aşmadığı sürece.Özetle yine üstüne basarak söylemek gerekirse;AK Parti Forum AK Partimizin temsil organıdır..!Sohbet odaları gibi kulanılması kesinlikle yasaktır.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 21:11   #9
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Neden saldırıyorlar?.. Çünkü %20 küsürden sonraki kaybettikleri oyların hepsinin AK Parti'ye gittiğini biliyorlar..
Ancak bilmedikleri bir şey, o AK Parti gönüldaşları şu bu değil Recep Tayyip Erdoğan'ın takipçisi.. Yani en sağlam AK Parti'liler aslında önceden Milli Görüş tabanlı olanlar.

Bu saldıranlar çer-çöp, özenti çoluk-çocuk tayfası..
Aralarıa çok iyi biçimde serpişen DHKP C'lilerin galeyanına gelip azıtan yarım bilmiş 'genç'leei işte..
Kartelozlar hangi çiçeği uzatıyorsa alıp burnundan ayırmayanlar bunlar..

Yoksa o %2.5'un %2si ülkenin en sağlam insanlarındandır!

Ben, mükemmel meyveler çıkarıp, ileride büyüyünce o meyvelerini çamura yada kirli bir suya düşürüyor diye koca bir ağaca küsemem!

Bu 'zerzavat'ları hoş görüyoruz işte. Baksanıza aklı sıra bize akıl öğretecek..
Yol gösterecek..

Hani heryerlerinden de belli ki gölgesini görse kanatlanıp uçacak, gelmiş bize haktan Hakk'tan bahsediyor..

Dediğim gibi, bu zerzavatlara takılıp aslımız ve yol arkadaşımız, yoldaşımız olan Milli Görüş camiasına küsmek, dudak buruşturmak olmaz...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 21:11   #10
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Neden saldırıyorlar?.. Çünkü %20 küsürden sonraki kaybettikleri oyların hepsinin AK Parti'ye gittiğini biliyorlar..
Ancak bilmedikleri bir şey, o AK Parti gönüldaşları şu bu değil Recep Tayyip Erdoğan'ın takipçisi.. Yani en sağlam AK Parti'liler aslında önceden Milli Görüş tabanlı olanlar.

Bu saldıranlar çer-çöp, özenti çoluk-çocuk tayfası..
Aralarıa çok iyi biçimde serpişen DHKP C'lilerin galeyanına gelip azıtan yarım bilmiş 'genç'leei işte..
Kartelozlar hangi çiçeği uzatıyorsa alıp burnundan ayırmayanlar bunlar..

Yoksa o %2.5'un %2si ülkenin en sağlam insanlarındandır!

Ben, mükemmel meyveler çıkarıp, ileride büyüyünce o meyvelerini çamura yada kirli bir suya düşürüyor diye koca bir ağaca küsemem!

Bu 'zerzavat'ları hoş görüyoruz işte. Baksanıza aklı sıra bize akıl öğretecek..
Yol gösterecek..

Hani heryerlerinden de belli ki gölgesini görse kanatlanıp uçacak, gelmiş bize haktan Hakk'tan bahsediyor..

Dediğim gibi, bu zerzavatlara takılıp aslımız ve yol arkadaşımız, yoldaşımız olan Milli Görüş camiasına küsmek, dudak buruşturmak olmaz...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)