AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-06-2009, 20:20   #1
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart SAADET PARTİSİ AKPARTİ KARŞITLIĞINDAN VAZGEÇMİYOR
Danimarka Başbakanı Rasmussen’in NATO Genel Sekreterliğine getirilirken Türkiye’nin sergilediği tavır medyada genel olarak benzer biçimde yorumlandı. Hükümet karşıtı basın (Sözcü gazetesi hariç) hükümetin tutumunu başarılı bulan başlıklar verdi. Yandaş medya ise olayı “Davos Fatihinin yeni NATO zaferi” olarak lanse etti.
Ancak bir gazete hepsinden farklı bir tutum sergiledi: Milli Gazete.

Gazete, “Rasmussen ayıbı” başlıklı haberinde, hükümeti Batı ülkelerinin baskılarına boyun eğmekle suçladı ve olayı şöyle yorumladı:
"AB'ye giriş vizesi"nin tehdit olarak kullanıldığı NATO Zirvesi'nde Türkiye'ye geri adım attırıldı. Obama'dan Merkel'e ve Berlusconi'ye kadar birçok batılı liderin baskısı sonucu, Türkiye'nin karşı çıktığı Rasmussen, NATO Genel Sekreteri olarak seçildi.

Yayın organının bu tavrına bakarak Saadet Partisinin seçim öncesinde olduğu gibi seçimden sonra da hükümetin Batı yanlısı dış politikasını şiddetle eleştireceği anlaşılıyor.

Odatv.com

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-06-2009, 21:15   #2
Kullanıcı Adı
Morte
Ya söylemeyeyim diyorum da, artık bunun söylenmeyecek bir yanı da kalmadı ki... SP=CHP işte, adamların fikirlerine kadar her şeyi aynı olmuş artık. Ben daha farklı ne düşünebilirim ki...
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 21:16   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Saadette chp gibi ebedi muhalefet kalacak ..
Alt 04-06-2009, 21:22   #4
Kullanıcı Adı
enes84
Alıntı:
@korfez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saadette chp gibi ebedi muhalefet kalacak ..
inşALLAH
enes84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 10:11   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Milli gazetenin başlığını eleştirmeden önce sonuca bi bakar mısınız arkadaşlar.

Özür dilencek dendi, bu şartla okey verildi dendi, hani ne oldu özür?

1- Özür dileme sözünü verilmiş ve yine de özür dileme gerçekleşmemişse milli gazete haksız mı? hani özür, niye özür dilemedi, niye diletilmedi? Niye kimseden bir ses çıkmadı?

2- Özür dileme sözü verilmemiş ise bu sefer bize yalan söylenmiş olmuyor mu? bu da yanlış değil mi?

eğriye eğri doğruya doğru.

Tamam milli gazeteyi, saadeti vs. eleştirelim, eleştirin ama bu konuda milli gazete haklıdır.

Özür dilenmediği müddetce de milli gazete haklı olmaya devam edecektir.

Ya özür dileme olayı hiç yoktu, ya da söz verildiği halde söz yerine getirilmedi, yani sizi takmıyoruz dendi.

Bunun savunulacak bir yanı var mı ki milli gazeteyi eleştiriyorsunuz?

Biraz empati yapın.

Başbakan erdoğan değil de ecevit olarak düşleyin ve aynı olayı onun başbakanlığı döneminde yaşayın.

ne derdiniz?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2009, 00:06   #6
Kullanıcı Adı
kararlı
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Milli gazetenin başlığını eleştirmeden önce sonuca bi bakar mısınız arkadaşlar.

Özür dilencek dendi, bu şartla okey verildi dendi, hani ne oldu özür?

1- Özür dileme sözünü verilmiş ve yine de özür dileme gerçekleşmemişse milli gazete haksız mı? hani özür, niye özür dilemedi, niye diletilmedi? Niye kimseden bir ses çıkmadı?

2- Özür dileme sözü verilmemiş ise bu sefer bize yalan söylenmiş olmuyor mu? bu da yanlış değil mi?

eğriye eğri doğruya doğru.

Tamam milli gazeteyi, saadeti vs. eleştirelim, eleştirin ama bu konuda milli gazete haklıdır.

Özür dilenmediği müddetce de milli gazete haklı olmaya devam edecektir.

Ya özür dileme olayı hiç yoktu, ya da söz verildiği halde söz yerine getirilmedi, yani sizi takmıyoruz dendi.

Bunun savunulacak bir yanı var mı ki milli gazeteyi eleştiriyorsunuz?

Biraz empati yapın.

Başbakan erdoğan değil de ecevit olarak düşleyin ve aynı olayı onun başbakanlığı döneminde yaşayın.

ne derdiniz?

HELAL
kararlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2009, 00:09   #7
Kullanıcı Adı
Üsküdarlı_Genc
evt bu benimde garibime gitmedi değil
Üsküdarlı_Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2009, 00:38   #8
Kullanıcı Adı
miraç
siz akp liler bir ileri bir geri adım atmaktan oldugunuz yerde sayıyorsunuz.sizde artık sadetle ugraşmaktan vazgeçin hoşunuza gitsede gitmese de doğruları söylemeye devam edecegiz.
miraç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2009, 01:06   #9
Kullanıcı Adı
Sekoloji
Alıntı:
miraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
siz akp liler bir ileri bir geri adım atmaktan oldugunuz yerde sayıyorsunuz.sizde artık sadetle ugraşmaktan vazgeçin hoşunuza gitsede gitmese de doğruları söylemeye devam edecegiz.
Terk et forumu!
Sekoloji isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2009, 01:07   #10
Kullanıcı Adı
aslan1276
Alıntı:
Morte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya söylemeyeyim diyorum da, artık bunun söylenmeyecek bir yanı da kalmadı ki... SP=CHP işte, adamların fikirlerine kadar her şeyi aynı olmuş artık. Ben daha farklı ne düşünebilirim ki...
SEN FARKLILIĞI HÜKÜMET İCRAATLARINDAN MI ANLARSIN YOKSA ELEŞTİRMELERDEN Mİ ANLARSIN

AKP DEKİ İCRAATLARIN BİR ÇOĞU CHP İLE AYNI
SANA SAYABİLİRİM
1-AKP İMF Cİ CHP İMF Cİ
2-AKP AMERİKANCI CHP AMERİKANCI
3-AKP AB Cİ CHP AB Cİ
4-AKP FAİZCİ CHP FAİZCİ
VS.

TABİ AKP İLE CHP NİN FARKLI OLDUĞU TARAFIDA VAR

YANLIZ SAADET PARTİSİ VE CHP AYNIDIR DERSENİZ BANA İKİ PATİNİN HÜKÜMETLERDE YAPTIĞI EYLEMLER VE İCRAATLAR AYNI İSE BANA ÖRNEK VERİN

SIRF SAADET PARTİSİ AKP Yİ ELEŞTİRİYOR DİYE CHP İLE AYNI DİYORSANIZ O ZAMAN ARD NİYETLİ OLDUĞUNA İNANIRIM

MİLLİ GAZETEYE BU KONUDA SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM

Konu aslan1276 tarafından (04-08-2009 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir..
aslan1276 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)