AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-25-2009, 10:52   #1
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Thumbs up Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları

ESSELAMU ALEYKÜM Değerli Kardeşlerim;

Bu konu altından Saadet Partisi'nin belediye başkan adaylarının kısa özgeçmişleriyle birlikte tanıtımını yapacağım...

Kesinlikle tartışmaya sebep olacak yorumlar yapmayalım, mümkünse iyi niyet dualarından başka hiç yorum yapmayalım...

Ben sadece bilgilendirme amaçlı bir konu açıyorum... Şikayeti olanlar bu konu üzerinden değil de PM ile yönetime ve bana ileti atabilirler...

Selametle...

Konu HAKK DAVA tarafından (01-25-2009 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir..
HAKK DAVA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-25-2009, 10:56   #2
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Thumbs up Saadet Partisi İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı
Saadet Partisi
İSTANBUL
Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı

Kadem EMANET

1966 Giresun Görele Şenlikköyü doğumludur.

İlkokul eğitimini Görele Şenlikköy İlkokulu’nda, Orta Eğitimini Zeytinburnu Sümer Ortaokulu’nda, Lise Eğitimini Zeytinburnu Tekstil Meslek Lisesi’nde tamamladı.

Üniversite öğrenimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi.

21 yıl özel sektörde üst düzey yöneticilik yaptı.

2004 yılında kendi şirketini kurarak iş hayatına devam etti.

Siyasi hayatına 1984 yılında Refah Partisi ile başlayarak Fazilet ve Saadet Partisi’nde çeşitli kademelerde görev yaptı.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kuruculuk ve yöneticilik yaptı. Amatör olarak futbol oynadı.

1977’den bu yana Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesinde ikamet etmektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.
Alt 01-25-2009, 10:57   #3
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Thumbs up Saadet Partisi İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı
Saadet Partisi
İSTANBUL
Ümraniye Belediye Başkan Adayı

Mehmet BİNGÖL

1943 Kayseri-Develi doğumludur. İlk ve orta okulu Develi' de okudu. Lise öğrenimini 1960 yılında Haydarpaşa Lisesi' nde tamamladı.

1965 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Teknik Okulu' ndan Elektrik Mühendisi olarak mezun oldu. İki yıl, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Direktörlüğü' nde Proje Mühendisi olarak görev yaptı.

Yedek subay olarak askere alındığında, Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Milli Savunma Bakanlığı, İnşaat Emlak Daire Başkanlığı' nda Kontrol Mühendisi olarak çalıştı. (1967-1969)

1969 yılında Mühendis-Müteahhit olarak İstanbul' da iş hayatına atıldı. Aydınlatma ve Enerji nakil hatları ihalelerini alarak; Şile-Ağva Köylerinin enerji nakil hattı ve aydınlatma işleri ile İstanbul' un bazı semtlerinin aydınlatma, enerji, şebeke ve trafolarını yaptı. Ayrıca bu dönemde Kadıköy-Ümraniye yer altı PTT şebeke hattını müteahhit olarak inşa etti. Daha sonra sanayici olarak iş hayatını sürdürdü.

Milli Nizam Partisi döneminde İl Yönetim Kurulu üyesi sıfatıyla siyasi hayata adım atan Bingöl, Milli Selamet Partisi' nde Üsküdar İlçe Başkanı sıfatıyla siyasi ilkelerini muhafaza eden bir duyarlılığın sahibi oldu. Aynı duyarlılık ve anlayışla Refah Partisi, Üsküdar ve Ümraniye İlçe Başkanlıklarını sürdürdü.

27 Mart 1994 Mahalli İdareler seçiminde Ümraniye Belediye Başkanı seçildi. 1997 yılında kapatılan Refah Partisi' nden sonra siyasi hayatına Fazilet Partisi ve daha sonra da Saadet Partisi' nde devam eden Bingöl evli ve beş çocuk babasıdır.
Alt 01-25-2009, 10:58   #4
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Thumbs up Saadet Partisi İstanbul Tuzla Belediye Başkan Adayı
Saadet Partisi
İSTANBUL
Tuzla Belediye Başkan Adayı

Ali İsmail KIZILGÖZ

1961 İstanbul-Kartal ilçesinde dünyaya geldi. Ticaret Meslek Lisesinden mezun oldu. Evli 4 çocuk babasıdır. Askerlik görevi öncesinde 2 yıl serbest muhasebe alanında görev yaptı.

1983 yılında kurmuş olduğu şirketle Dental sektöründe Kartal Diş Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. altında faaliyetlerine devam etmektedir.

1984 yılında RP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladı. Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi olarak çeşitli vazifelerde bulundu.

1996-1997 RP Kartal İlçe Başkanlığı yaptı.

1994-2004 yılları arasında RP ve FP Kartal Belediye Meclis Üyeliği yaptı.

1999-2004 yıllarında FP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı.

Kongreyle FP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi, İlde Maltepe İlçe sorumluluğu yaptı.

2004 yılı Belediye seçimlerinde Kartal Belediye Başkan Adayı oldu.

SP İl Yönetim Kurulu görevine, İlçe sorumlusu olarak devam etti.

2006 yılında Yönetim Kurulu kararı ile Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı görevine getirildi, bu görevi 2007 yılında Kongreyle Haci Bayram Kılıç’a devretti.

Şu anda Saadet Partisi Tuzla Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalara devam etmektedir.
Alt 01-25-2009, 11:06   #5
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Thumbs up Saadet Partisi İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı
Saadet Partisi
İSTANBUL
Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı

Avukat Halil İbrahim ARIKAN

1966 Sivas doğumlu. İlk ve orta okulu Sivas’ta okudu.

1984 İstanbul Kuleli Askeri Lisesi, 1988 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu.

1997 yılına kadar hakimlik yaptı.

2002 yılına kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşavirliği’nde görev yaptı.

2002 yılından bu yana Kadıköy’de serbest avukat olarak çalışıyor.

İyi derecede İngilizce ve lise seviyesinde Almanca biliyor.

Bir özel eğitim şirketi bünyesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli ile bazı ilçe belediyeleri personeline Belediye Mevzuatı ve İmar Hukuku dersleri verdi.

Sultanbeyli’de oturuyor. Evli, 3 çocuğu var.

Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Teşkilatında, Eğitim Birim Başkanlığı ve Siyasi İşler Birim Başkanlığı görevlerinde bulundu.

22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel Seçimlerinde Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge milletvekili adayıydı.
Alt 01-25-2009, 11:10   #6
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Thumbs up Saadet Partisi Bursa Orhangazi Belediye Başkan Adayı
Saadet Partisi
BURSA
Orhangazi Belediye Başkan Adayı

Ali TURGUT

1963 Yılında Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde dünyaya geldi.

Ailesinin işi dolayısıyla çocukluğunun bir bölümü Orhangazi’de geçti. Ortaokulu Orhangazi’de liseyi ise Büyükorhan’da okudu.

Eğitim hayatından sonra Muhasebecilik mesleğine başladı . 30 yılı aşkın süredir Orhangazi’de ikamet etmektedir. Serbest Muhasebeciliğin yanında değişik ticari şirketlerde ortaklığı bulunmaktadır.

20 yıldır siyasetin içinde aktif olarak mücadele eden Ali TURGUT, 1994-1999 Belediye Meclis üyeliği, 1999-2004 İl Genel Meclis üyeliği yapmıştır.

Fazilet Partisi ve Saadet Partisi kurucu ilçe başkanlığı yaptı. 2004 yılından bugüne Saadet Partisi Bursa il yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Evli ve dört çocuk babasıdır.
Alt 01-25-2009, 11:15   #7
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Thumbs up Saadet Partisi KOCAELİ Karamürsel Belediye Başkan Adayı
Saadet Partisi
KOCAELİ
Karamürsel Belediye Başkan Adayı

Ahmet ÖZEN

1974 Yılında Karamürsel'de doğdu.

İlköğretimini 4 Temmuz İlköğretim Okulunda, liseyi Karamürsel İmam-Hatip Lisesin de tamamladı. Daha sonra eğitimine Dumlupınar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Edebiyat Bölümünde devam etti.

Üniversitede öğrenci iken SAYHA adında Kütahya'nın ilk yerel siyaset dergisini çıkarttı. Bu dergide bir yıl boyunca Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptı. Bu görevi esnasında halkı, bürokrasiyi ve belediyeciliği daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Üniversite öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul ve Kocaeli'de çeşitli özel kolejlerde Türkçe - Edebiyat Öğretmeni olarak 9 yıl boyunca görev yaptı. Bu süre zarfında öğretmenlik görevinin yanı sıra Eğitimci-Yazar kimliğiyle Millî Gazete'de köşe yazarlığı yapan Özen bir çok yerde seminer ve konferanslar da vermiştir.

Millî Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği gibi kurum ve kuruluşlarda yaklaşık 20 yıl yönetici olarak hizmet etti.

Şu anda Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkan Yardımcılığı ve İzmit Şube Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Özen, evli ve iki çocuk babasıdır…
Alt 01-25-2009, 11:16   #8
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Standart Saadet Partisi İstanbul Güngören Belediye Başkan Adayı
Saadet Partisi
İSTANBUL
Güngören Belediye Başkan Adayı

Mehmet İPEKÇİ

1956 Trabzon Dernekpazarı ilçesi Yenice köyünde doğan Mehmet İPEKÇİ ilkokul 3.sınıftan başladığı öğrenimini 1965 yılında köyünün ilk mezunları arasında bitirdi. Orta öğrenimini Trabzon karma ortaokulunda, vakıflar yurdunda kalarak bitirdi.

Liseyi İstanbul Pertevniyal Lisesinde okurken 1973 yılında ilk ticari hayatına Güngören Tevfik Fikret sokakta açtığı işyeri ile başladı. 1979 yılında askerlikten sonra ilçesi Dernekpazarında iş hayatına devam etti.

1982 yılında Suudi Arabistan'ın Taif kentindeki Cevahir şantiyesinde elektrik şefi olarak 2 yıl çalıştı.

1985 yılından sonra iş hayatına İstanbulda devam eden İPEKÇİ 1990 yılında perpaya taşınarak şirketleşti.

2006 yılında PERPA TİCARET MERKEZİ A/BLOK ve üst kurul eş başkanlığına seçildi.

1972 Milli Selamet Partisi Bakırköy gençlik kolları, 1979 Çaykara M.S.P. İlçe Başkan Yardımcılığı, 2004 Mahalli seçimlerinde Güngören Belediyesi Meclis Üyesi Adayı.

Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi dönemlerinde partinin çeşitli kademelerinde görev aldı.

Akıncılar Derneği Şube kuruluşu. Dernekpazarı vakfının kurucularından olup uzun süre vakıf başkanlığı yapmıştır.

Evli ve 1 kız 3 erkek çocuk babasıdır.
Alt 01-25-2009, 11:54   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim

Kendisini tanıyorum. Bizim oralıdır. İyi insandır. Çalışkan ve beceriklidir. Allah (c.c) yolunu açık etsin..

Konu Üç mevsim tarafından (01-25-2009 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2009, 11:57   #10
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Thumbs up Saadet Partisi İstanbul Başakşehir Belediye Başkan Adayı
Saadet Partisi
İSTANBUL
Başakşehir Belediye Başkan Adayı

Mehmet Salih BEŞİR

1971 Yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise tahsilini Araklı’da, Üniversitesiyi İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde tamamladı.

Üniversite yıllarında başladığı sosyal çalışmalarına; Millî Gençlik Vakfı, Sağlık-Der ve Tüm Eczacılar Derneğinde aktif olarak devam etti.

Başakşehir Spor Kulübü’nün kurucuları arasında yer aldı.

Fazilet Partisi Başakşehir temsilcisi olarak başladığı siyasi çalışmalarına, 5 yıl süren Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı görevi ile devam etti.

3. Olağan İl Kongresinden sonra Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve İstanbul İl Mahalli İdareler Başkanlığı görevine getirildi. Bu görevine devam ederken Başakşehir’in ilçe olmasıyla, buraya kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildi.

2004 Mahalli seçimlerinde Saadet Partisi’nden Küçükçekmece Belediye Başkanlığına, 2007 Milletvekili seçimlerinde 3. Bölgeden Milletvekilliğine aday oldu.

2002-2004 yılları arasında Başakşehir 1. Etap Site Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Bu dönemde birçok başarılı hizmete imza attı ve bölge halkının takdirini kazandı. Bu çalışmalar Başakşehir’deki bütün site yönetimi hizmetlerinde referans olarak gösterildi.

10 yıldır Başakşehir’de ikamet eden ve 1. Etap’ta eczacılık mesleğine devam eden Beşir, aynı zamanda ASKON ve MÜSİAD üyesidir. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Konu HAKK DAVA tarafından (01-25-2009 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir..

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
adaylar, saadet partisi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)