![]() |
#1 |
![]() geçen gün haber istelerinde bir kulis haberi geçti.haber şöyleydi.
Saadet Partisi ile BDP seçim ittifakı mı yapacak? http://www.haber7.com/haber/20100503/Saadet-ile-BDP-secim-ittifaki-mi-yapacak.php şahsen ben bu ittifaka olumlu bakıyorum..sebebine gelince saadet partisnin meclisde olmasından yanayım...aslında daha fazla sebeb yazabilirim ama şimdilik bende kalsın..zamanı gelince şartlar oluşursa devamını getiririm..sizden ricam akıllı ve mantıklı yorumlar yapmanız.slogan vari yorumlar yerine akilcı yorumlar bekliyorum..teşekkürler....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() benim anlamadığım komünist bir parti ile İslamcı bir parti nasıl ittifak yapar daha öncede hep söylerlerdi hadeple fazilet saadet beraber seçime girecek diye bana tuhaf gelirdi
saadetin mecliste olmasını bende istiyorum çünkü MHP-CHP el ele verdi DSP zaten hep CHP n değirmenine su taşıyor AK parti yanlız kalmalı ona destek çıkacak birileri lazım eğer bu ittifak saadeti meclise taşıyacaksa bilmiyorum ki acaba olur mu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sp buyursun kendi gücüyle baraji geciyorsa gecsin ancak pkk nin uzantisi olan bdp yle ittifak yapip o kravatli teröristleri meclise tasimak benim gözümde az olan degerini dahada azaltmakdir..
demokrasiye saygiliyim, halkin takdirinede saygiliyim buyurdun bdp lilerde ister kendi partileriyle isterse bagimsiz olarak aday olabilirler ancak sol, marksist ve dini konularda bir partiyle sadece baraji acmak icin ittifak kurmak hem sp adina hem ülkemiz adina hayirli olmayacagim zannindayim.. bdp yerine bbp gibi halkin degerlerine ters düsmeyen ve kendilerine yakin görüste bir partiyle ittifak yaparlarsa daha güzel bir sinerji yakalarlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İmkansız,asla gerçekleşmemeli. SP bazı hakları elde etmek için,eli kanlı kişilerin elini sıkarak meclise girerlerse,hem dürüstlüklerinden çok şey kaybederler,hem de üzerlerine kendi elleriyle leke sürmüş olurlar.İslam çatısı altındaki bir partinin,marsist komünist artık hangi sıfattan iseler İslam'a göre zıt bir çizgiden giden teröristlerle bir olması demek,SP nin samimiyetsiz ve siyaset uğruna neleri gözden çıkaracağını gösterdiği gibi haksız durumada düşürür.
baykalın leyla zananın elini sıkmasını hala nasıl eleştiriyorsak,ankara büyük şehir belediyesi için terör yandaşı birisini aday göstermesini nasıl konuşuyorsak,SP böyle bir olaydan daha fazla yara alacağı kesin.Yarardan çok zarar getirir,oyları büyük oranda keser,kişiliksiz olduklarını gösterir. BBP ile ? Rahmetli hayatta olsaydı keşke. Konu Hüdaverdi tarafından (05-08-2010 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bir saadetci olarak: BDP İLE İTTİFAKA ŞİDDETLE KARŞIYIM.
Saten genel başkanımız da böyle bir şeyin olmadğıını açıkladı, saadet açısından bu konu böylece kapanmıştır. Sayın Adem Etyemez kardeşimiz böyle bir başlık açmış. kesinlikle iyi niyetle açtığından eminim. Mesela Saadetin mecliste olması gerektiğine inanıyorum demiş. Adem kardeşime sunu söylüyorum: Saadetin mecliste olmasını gerektiğine inanıyorsanız (ki bende şiddetle buna inanıyorum, meclisin saadet gibi bir partiye şiddetle ihtiyacı vardır) bu talebinize partinize iletseniz derim. Chp nasıl ki dspyi meclise sokmuşsa iktidar partisi de saadeti bu şekilde meclise sokabilir. Eğer saadetin mecliste olmasından iktidar partisi sempatizanı olarak sizler memnunluk duyuyorsanız bunun böyle olması daha iyi olmaz mı? BDP ateist, dini hassasiyeti olmayan, ırkçı faşist bir parti. Böyle bir parti ile saadetin ittifak yapması hayrından çok şer getirir. Ne dersiniz benim teklifime? selam ve muhabbetle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Açıkçası bu konuya bir akılla birde gönülle yorum yapmak isterim.
Aklım diyor ki saadet zaten barajı aşamayacak bu gün gibi ortada bdp de bağımsız vekillerle girip grup oluşturma yoluna gitmezse oda barajı aşamaycak.Siyasi yönden mantıklı bir birliktelikmiş gibi geliyor.Erbakan hocanın böyle bir koalisyona tavrı ne olur diye düşünüyorum bir mahsuru olmaya bilir.Sonuçta Msp döneminde chp ile refah yol döneminde çillerle ortaklık yapmıştır.Meşru bir ittifak olacaktır. Ama insan gönlünün dinleyince olurmu öyle şey diyor.Saadetin tutmunu,hoşgörüsüzlüğünü,ve iftiralarını sevmesemde içimde eski zamanların hatırına biraz olsun saygı var.talimatlarını imralıdan alan,kürt milliyetçiliği yapan,halka karşı saygısız ve safını cehape zihniyetinden yana kuran bir partiyle saadetin ittifak yapıp meclise girmesi içimdeki bütün sevgiyi ve saygıyı götürür. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Tansu Çillerle ve chp ile hükümet ortaklığını bdp ile secim ittifakı ile bir mi tutuyorsun? pes yani pes! Siz gidin bdp ile ittifak yapın bu kadar meşru ise! Yani illaki saadete laf sokuşturmak için yazmanın ne anlamı var? Varsın saadet barajı aşmasın ama böyle faşistlerle, ateistlerle ittifak da yapmasın. Saadet mecliste olmasın siz de böyle anayasa değişikliklerinde felan partinizin içindeki çürükler ne yapacak diye düşünün durun! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sanırım yazımı aklı selim okumadınız ben orada sadece böyle bir şeyin siyasen meşru olacağını yazdım yazımın tamamını okursanız benim ne yazmaya çalıştığım bellidir.Lütfen hemen hücuma geçmeyin ..
Yazdığım ikinci paragrafta böyle birşeye şiddetle karşı çıkmaktayım |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
cürükleri temizlemek yerine neden saadet partisini meclise tasiyalim ki!.. chp ile dsp neden secim ittifakina gittiler cünkü ihtiyaclari vardi cünkü ikisindende tek baslarina bir halt olmazdi.. ancak ak parti gibi bütün kitlelere hitap eden bir partinin ittifaka geregi yoktur cünkü zaten ittifak nedenlerini bünyesinde barindirmaktadir.. yani ak partinin icinde solcusuda, merkez görüslüsüde, sag görüslüsüde, liberalide, ülkücüsüde, milli görüscüsüde var o halde bu bünyeye disaridan tüzel bir partiyi katmak ak partinin kimyasini bozar.. kaldiki chp ve dsp ittifaki basarili olmamistir belki chp tek basina girseydi daha cok oy alacakdi.. simdi sp nin ak parti semsiyesi altinda secime girmesi teskilatlarda sorun cikarir, adaylari teskilatlar benimsemez ve buda ak partiye zarar verir.. tabiki icimizde cürükler var, tabiki icimizde ak partiyi icine sindiremeyenler var bakiniz nasil sener, mumcu, cömez gibiler gecen dönem temizlendiyse bu dönemde bu cürükler elenecekdir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Numan Kurtulmuş, saadet partisinin ufkunu açan bir siyasetçi konumundadır, bu politikayla kendi fikirleriyle ilerleyecekse meclise girmesi taraftarıyım. Redyellow abim ithamların ağır değilmi? Akıncı kardeşimiz sadece fikrini beyan etmişken bu kadar sert savunma yapmanın anlamı nedir?
Konu unnamed tarafından (05-08-2010 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|