01-11-2009, 19:32 | #1 |
Saadet Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayları
Saadet Partisi'nin İstanbul belediye başkan adayları açıklandı. Sinema oyuncusu ve yönetmen Gani Rüzgar Şavata Esenyurt belediye başkan adayı.
"Saadet Partisi Buluşmaları" kapsamında İstanbul Gösteri Merkezi'nde düzenlenen törende belediye başkan adayları açıklandı. Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı törende açıklanan belediye başkan adayları arasında yönetmen Gani Rüzgar Şavata da bulunuyor. Daha önce Sultangazi'den bağımsız belediye başkan adaylığı açıklanan Gani Rüzgar Şavata, Saadet Partisi ile de görüşmelerinin olduğunu uygun görülürse Milli Görüş çatısı altında siyaset yapmak istediğini ifade etmişti. İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İstanbul'un ilçe belediye başkan adayları şöyle: "Arnavutköy adayı Ahmet Ziya Balcı, Ataşehir adayı Erdal Çağrı, Avcılar adayı Abdulkadir Ayılmaz, Bağcılar adayı Mukadder Başeğmez, Bahçelievler adayı Gazeteci Yazar Ekrem Kızıltaş, Bakırköy adayı Adem Yıldırım, Beykoz adayı Salih Birinci, Büyükçekmece adayı emekli Yarbay Halil Mert, Esenler adayı İbrahim Bitiş, Esenyurt adayı Sinema Oyuncusu ve Yönetmen Gani Rüzgar Şavata, Eyüp adayı Lütfi Kibiroğlu, Gaziosmanpaşa adayı Salih Yazıcı, Fatih adayı Türker Saltabaş, Güngören adayı Mehmet İpekçi, Kadıköy adayı Ahmet Kökler, Kartal adayı Hüseyin Karakaya, Maltepe adayı Metin Çelik, Pendik adayı İsmail Haskul, Silivri adayı Mevlüt Alkan, Sancaktepe adayı Zarif Aslan, Sultangazi adayı Hasan Akpınar, Sultanbeyli adayı Halil İbrahim Arıkan, Şile adayı Mehmet Belen, Tuzla adayı İsmail Kızılgöz, Ümraniye adayı Mehmet Bingöl, Üsküdar Yılmaz Bayat, Zeytinburnu adayı Kadem Emanet." CİHAN
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-11-2009, 19:51 | #2 |
Hayırlı olsun..
|
|
01-11-2009, 20:32 | #3 |
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin İstanbul adaylarını açıkladı.
İstanbul’un Saadetli Belediye Başkan Adaylarını açıklayan Kurtulmuş, Türkiye’nin her yanında Milli Görüş’ün yeniden ayağa kalktığını belirterek “O ruh yeniden canlandı. Saadet, Şimdi…” dedi Halkla omuz omuza siyaset yapan Saadet Partisi, tüm Türkiye’yi kucaklamak için halkla buluşmaya devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İstanbul Gösteri Merkezi’nde (Mydanose Showland) İstanbullularla bir araya gelerek, Saadet Partisi’nin yeni açılım ve atılımlarının kapsamı, gelecek öngörüleri, siyaset tarzı, seçim politikası gibi konular da görüşlerini açıkladı. Saadet Partisi İstanbul ilçeleri belediye başkan adaylarının da tanıtıldığı program oldukça coşkulu bir atmosferde geçti. Saadet’in açılımları ses getiriyor Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İstanbul teşkilatının fevkalade hizmetlere imza attığını kaydederek, “Teşkilatın tüm birimlerinin bu hizmetleri bize de güç ve kuvvet oldu. Bundan sonra da sizin desteğinizi arkamızda hissedecek ve sizin gayretlerinizle yeniden, Milli Görüş’ü iktidara taşıyacağız. İstanbul benim için ilk göz ağrısıdır. İstanbul teşkilatının başında olmak benim için de en güzel günlerim oldu. Hepiniz, ‘ben buradayım ve ben varsam Milli Görüş yeniden iktidar olacak’ dediniz. Zor günler geride kaldı ve şimdi artık iktidar olma zamanıdır. Arkadaşlarımızla beraber Anadolu’yu karış karış geziyoruz. Türkiye’nin dört bir tarafında artık herkes Saadet Partisi’ni konuşuyor. Yeniden Milli Görüş kabarıyor, büyüyor. Çağlayan Meydanı’nın adı bundan sonra Milli Görüş meydanıdır. Milli Görüş Meydanı’nda Gazze’de insanlar beklerken, her ağzını açtığında demokrasi ve insan hakları diyen Batı kör ve sağır kalırken, sizler adaletin temsilcisi olduğunuzu bir kez daha ortaya koydunuz. Bu miting, bütün İslam dünyasında yepyeni bir hareketin başlangıcı olmuş ve mazlumlar artık başlarını kaldırmış ve sizin sesinizle güç bulmuştur. Hatta bizim coğrafyamızdaki siyasi liderler de bu mitingden dolayı üsluplarını değiştirmek zorunda kaldılar” dedi. İnsanlığın onurunu koruyanlara selam olsun Kurtulmuş, yapılması gereken çok şeyin olduğuna dikkat çekerek, “Bu etnik temizliğe karşı somut adımlar atmak, sesimizi daha gür bir biçimde çıkarmak ve İsrail karşısında kararlı bir hareket oluşturmak zorundayız. Kendisinden başka kimseyi insan saymayan saldırgan Siyonizm’in temsilcilerini ve işbirlikçilerini lanetliyoruz. Elleri kurusun, elleri kurusun! Bu katliam karşısında sessizce oturup krallıklarının ve tahtlarının gideceğinden korkarak ödlek ve korkak bir biçimde sessiz kınamalarla işi geçiştirenlere de yuh olsun, yazıklar olsun diyoruz. Çağlayan Meydanı’na toplananlar ve insanlığın büyük bir kısmını oluşturanlar ise insanlığın yüz akıdır. Bunlar insanlıktan yana olan, insanlık onurunu koruyanlardır. Bizim bütün selamımız insanlıktan nasibini almış bu milyonlarca, milyarlarca insanadır” şeklinde konuştu. KURTULMUŞ, 9 MADDELİK ÖNERİSİNİ TEKRARLADI Kurtulmuş, İsrail’in katliamlarının durdurulması için 9 maddelik öneri paketini ise şöyle sıraladı: 1- İsrail'deki büyükelçimiz derhal geri çekilmelidir. 2- Başbakan Erdoğan Suriye-İsrail barış görüşmelerinden çekildiğini açıklamalıdır. 3- Türkiye, BM Daimi Konseyi'ndeki geçici üyeliğini de kullanarak uluslararası camiayı harekete geçirmelidir. 4-İsrail'in soykırım uygulamasında kararı olan sivil ve askeri yetkililerin uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi'nde yargılanmasını sağlayacak adımlara öncülük etmelidir. 5- İsrail ile olan tüm askeri ve ticari anlaşmalar iptal edilmelidir. 6- İsrail uçaklarının Konya'da eğitim uçuşu almasına asla izin verilmemelidir. 7- Sayın Başbakan BOP Eşbaşkanlığı görevinden ayrıldığını açıklamalıdır. 8-En başta sağlık ve gıda yardımı olmak üzere tüm yardım faaliyetlerine öncülük etmeli ve koordinasyonu sağlamalıdır. 9- Şu anda Gazze'de İsrail saldırıları sonucunda yaralanmış Filistinli kardeşlerimizin bir an evvel Türkiye'ye taşınması için mutlaka bir hava köprüsü kurulmalıdır. Cesaretiniz yoksa ehline devredin Kurtulmuş, iktidarın bu önerileri yerine getirebilecek irade ve cesaretten yoksun ise işi ehline devretmesi gerektiğini belirterek, “Şayet cesaretleri yoksa bıraksınlar. Milli Görüş yapar Allah’ın izniyle. Anadolu ‘da Saadet Partisi artık ilgiyle izleniyor. Ya yeniden Milli Görüşe dönerler ya da iktidarı Milli Görüş’e devrederler. Başka şansları yok. Karşı karşıya kaldığımız sınav bir insanlık sınavıdır. Hiç kimseye peşin peşin düşmanlığımız yoktur. Bizim kavgamız emperyalistler, Siyonistler ve onların işbirlikçileri iledir. Buradan sesleniyorum, ‘Sayın Başbakan, kendinize dönün, aslınıza dönün, ruhunuza dönün, milletlinize dönün ve yeniden Milli Görüş’e dönün. Ya aslınıza dönün ya da aslına görevi devredin” dedi. CHP’nin uyguladığı politikaların ise AKP’ye oy kazandırdığını kaydeden Kurtulmuş, “Bu millet CHP’yi sevmedi. Bu millet, kendi değerleri ile çelişen ve çatışan partilerle kavgalıdır. Son dönemlerde başörtülülere rozet takmalarını ve partiye almalarını tebrik ediyoruz. Ancak, aynı CHP, üniversitelerde uygulanan başörtüsü yasağının da kaldırılması için girişimde bulunmalı şayet samimiyse. Bu millet, CHP’yi sevmedi ve kim CHP’ye karşı ise millet ona yöneldi. Erbakan ve arkadaşları Milli Selamet Partisi ile millete öncülük etti. O yıllarda yapılan hizmetleri anlatsak bitiremeyiz. Tam o esnada kendilerini hakem sayan bazıları ortaya çıkıp düdüğü çaldı ve bütün partileri kapattı. Siyasi parti liderleri hapse atıldı. Ardından konjonktür partileri ortaya çıktı. ANAP, dört eğilimi bir araya getiriyoruz dedi. Bu aslında hiçbir şey söylememektir. Türkiye de gelir dağılımındaki adaletsizlik makası hızla açıldı. İşte 1990’lı yılların Refah Partisi milletin bu yarasını sağaltmak için hareket etti ve iktidara geldi. Ancak Refah Partisi başarısız olduğu için değil, başarılı olduğu için kendini hakem zannedenler yeniden ortaya çıktılar ve hizmetleri durdurdular. Ardından, yine bir zamane partisi ortaya çıktı. Türkiye’de onlar da iki dönem başbakan, bir dönem cumhurbaşkanı oldular. Konjonktür partilerinin ömrü bu kadardır. Çünkü iktidar halka verdiği hiçbir sözü tutamadı. Ama CHP, AKP’yi iktidarda tutabilmek için her şeyi yapıyor. Ekonomi, özgürlükler, statükonun millet lehine değiştirilmesi ve sivil bir anayasa yapmak konularının hepsinde AKP verdiği hiçbir sözü tutmadı. AKP, başından beri ben değiştim demekten, mevcut statükoyu değiştirmeye bir türlü terfi edemiyor. Şimdi, 2010’lu yıllar Milli Görüş yılları olacaktır. Şimdi söz sırası Milli Görüş’tedir. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Söz veriyoruz Bunun bir temenni değil, bir gerçeğin vurgulanması olduğunu kaydeden Kurtulmuş, şöyle konuştu: “Bu millet yeniden yabancı reçeteleri bir kenara atıp kendine, aslına, Milli Görüş’e dönüyor. Derleyici ve toparlayıcı olacağız. Üslubumuz ve tavrımızla yeniden büyük Türkiye’yi biz kuracağız. Gelmeyene gelmek, vermeyene vermek, sevmeyeni sevmek olgunluk alametidir. Bu İstanbul’da kalbi kazanılmadık bir tek insan kalmayacaktır. Geniş ufuklu olacağız. Derdimiz Ahmetlerle ya da Mehmetlerle değildir. Biz sahnede kimin oynadığıyla değil, senaryonun kendisiyle kavgalıyız. 29 Mart seçim akşamında, İstanbul tüm İslam dünyasının yüzünü yeniden güldürecek inşallah. 29 Mart ayına kadar seferberlik, sonrasında ise iktidara yürüyüş başlayacak. Bu milleti hiçbir şart altında yalan söyleyip kandırmayacağımıza söz veriyoruz. Benim gibi inanıp yaşamasa da, herkesi koruyup kollayacağımıza söz veriyoruz. Bir saniyemizi dahi verimsiz polemikler ve kavgalarla geçirmeyeceğimize söz veriyoruz. Mazlum ve güçsüzlerin dili olacağımıza söz veriyoruz. Yol gösterici ve ufuk açıcı bir siyaset yapmaya söz veriyoruz. Musa gibi gelip Firavun gibi gitmeyeceğimize söz veriyoruz. Mazlumdan oy alıp iktidara geldikten sonra onlara sırt çevirmeyeceğimize söz veriyoruz”. Söz sırası bizde Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman ise, “Tüm seçenekler denendi ve söz sırası bizde. Milli Görüşü taklit ederek başarı yakalamaya çalışanlar, artık bilmeliler ki geç kalmışlardır. Hedef artık yeniden Milli Görüş iktidarıdır. Hedefimiz, son 300 yıldan beri, insanlığa kan ve gözyaşından başka hiçbir şey getirmeyen Batı’nın, tek dişi kalan canavarın o dişini de söküp dünyada yeni biz düzeni başlatmaktır. Biz inanıyoruz ki mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez" dedi. İl Başkanı Karaduman konuşmasına şöyle devam etti, "Allah’a şükürler olsun ki bizleri diz çökmeyen, zalime karşı ayağa kalkanlardan etti. Saadet Partisi’nin liderliğinde, ülkemiz ve dünyada yeni ve adil bir düzenin kurulması süreci başlamıştır. Önümüzdeki süreç ayrıca Milli Görüş belediyeciliğinin de yeniden başlama dönemi olacaktır” İŞTE İSTANBUL ADAYLARI Programda daha sonra, partinin, adaylığı kesinleşen 28 ilçe belediye başkan adayı sahneye çağırılarak, tanıtıldı. Buna göre, Arnavutköy için Ahmet Ziya Balcı, Ataşehir için Erdal Uçar, Avcılar için Abdulkadir Ayyılmaz, Bağcılar için Mukadder Başeğmez, Bahçelievler için Ekrem Kızıltaş, Bakırköy için Adem Yıldırım, Başakşehir için Mehmet Salih Beşir, Beykoz için Salih Birinci, Çekmeköy için Halil Mert, Esenler için İbrahim Bitiş, Esenyurt için Gani Rüzgar Şavata, Eyüp için Lütfi Kibiroğlu, Gazioasmanpaşa için Salih Yazıcı, Fatih için Türker Saltabaş, Güngören için Mehmet İpekçi, Kadıköy için Ahmet Kökler, Kartal için Hüseyin Karakaya, Maltepe için Metin Çelik, Pendik için İsmail Haskul, Silivri için Mevlüt Alkan, Sancaktepe için Zarif Aslan, Sultanazi için Hasan Akpınar, Sultanbeyli için Halil İbrahim Arıkan, Şile için Mehmet Belen, Tuzla için İsmail Kızılgöz, Ümraniye için Mehmet Bingöl, Üsküdar için Yılmaz Bayat ve Zeytinburnu için Kadem Emanet aday oldu. |
|
01-11-2009, 21:03 | #4 |
İşte saadet
|
|
01-11-2009, 21:14 | #5 | ||
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
01-11-2009, 21:19 | #6 | |
Alıntı:
Oyumu bana kim hizmet edecekse ona atarız. Hüseyin karakaya abimiz inş. kartalı hak ettiği yere getirecektir inş. |
||
01-11-2009, 23:48 | #7 |
Saadet Partisi İSTANBUL Yıldızları Saadet Partisi'nin İstanbul Gösteri Merkezi'nde yapılan "Aday Tanıtım Toplantısı" yoğun bir ilgi ile yapılıyor. Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş başta olmak üzere, İstanbul ve tüm ilçelerinin katıldığı programa, Çağlayan Mitingi'ne destek veren sivil toplum kuruluşları da katıldılar. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş konuşmasında, "İstanbul benim için ilk göz ağrısıdır. Siyasi hayatım boyunca severek yaptığım iş İstanbul Teşkilatı'nın başında olmaktı." şeklinde konuştu. Saadet Partisi'nin "Saadet Türkiye Buluşmaları"na da değinen Kurtulmuş, "Türkiye'de herkes tek yürek Saadet Partisi'nde kenetlenmiş durumda" ifade etti. Programda İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman, Bağcılar Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş konuşma yaptı. İşte İstanbul Gösteri Merkezi'nden İstanbul'a ve Türkiye'ye iletilen mesajlar... Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman: Tüm seçenekler denendi ve söz sırası bizde. Milli Görüş'ü taklit ederek başarı yakalamaya çalışanlar, artık bilmeliler ki, artık geç kalmışlardır. Hedef artık yeniden Milli Görüş iktidarıdır. Hedefimiz, son 300 yıldan beri, insanlığa kan ve gözyaşından başka hiçbir şey getirmeyen batının, tek dişi kalan canavarın, o dişini de söküp dünyada yeni bir düzeni başlatmaktır. Biz inanıyoruz ki mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez. Allah'a şükürler olsun ki bizleri diz çökmeyen, zalime karşı ayağa kalkanlardan etti. Bağcılar Belediye Başkan Adayı Mukadder Başeğmez: Belediye seçimleri basit bir imar meselesi değil, bir kurtuluş mücadelesidir. Bakın, bu işgal edilen, çiğnenen topraklar coğrafyalar bizim değil mi? BM'de İsrail aleyhine bir kınama çıkarmayı bir tarafa bırakın, TBMM'den bile bir girişimde bulunulmadı. İşte tam da bu noktada, söz Milli Görüş'ündür çünkü yerli ve milli olan tek hareket bu harekettir. Afganistan'a, Bağdat'a, Gazze'ye sahip çıkabilecek tek hareket Milli Görüş hareketidir. Bizler çağ açıp çağ kapayan bir milletin çocuklarıyız. Biz ölümü değil, hayatı seçiyoruz. Sizi süslü ve gösterişli gemilere davet edebilirler, ancak eğer o geminin altı delikse batarsınız. Ben sizi can simidine davet ediyorum. Süslü gemilere aldanmayın. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş: İstanbul teşkilatı fevkalade hizmetlere imza attı. Teşkilatın tüm birimlerinin bu hizmetleri bize de güç ve kuvvet oldu. Bundan sonra da sizin desteğinizi arkamızda hissedecek ve sizin gayretlerinizle yeniden, Milli Görüş'ü iktidara taşıyacağız. İstanbul benim için ilk göz ağrısıdır. İstanbul teşkilkatının başında olmak benim için en güzel günlerim oldu. Hepiniz ben buradayım ve ben varsam Milli Görüş yeniden iktidar olacak dediniz. Zor günler geride kaldı ve şimdi artık iktidar olma zamanıdır. Arkadaşlarımızla beraber Anadolu'yu karış karış geziyoruz. Türkiye'nin dört bir tarafında artık herkes Saadet Partisi'ni konuşuyor. Yeniden Milli Görüş kabarıyor, büyüyor. Filistin'e Destek Mitingi Çağlayan Meydanı'nın adı bundan sonra Milli Görüş meydanıdır. Milli Görüş meydanında, Gazze'de insanlar beklerken, her ağzını açtığında demokrasi ve insan hakları diyen batı kör ve sağır kalırken, sizler adaletin temsilcisi olduğunuzu bir kez daha ortaya koydunuz. Bu miting, bütün İslam dünyasında yepyeni bir hareketin başlangıcı olmuş ve mazlumlar artık başlarını kaldırmış ve sizin sesinizle güç bulmuştur. Hatta bizim coğrafyamızdaki siyasi liderler de bu mitingden dolayı üsluplarını değiştirmek zorunda kaldılar. Ancak işimiz bitmedi ve insanlık tarihinin karşı karşıya kaldığı bu etnik temizliğe karşı somut adımlar atmak ve sesimizi daha gür bir biçimde çıkarmak ve İsrail karşısında kararlı bir hareket oluşturmak zorundayız. Kendisinden başka kimseyi insan saymayan saldırgan Siyonizm'in temsilcilerini ve işbirlikçilerini lanetliyoruz. Elleri kurusun, elleri kurusun. İkinci grup ise, bu katliam karşısında sessizce oturup krallıkla ve tahtlarının gideceğinden korkarak ödlek ve korkak bir biçimde sessiz kınamalarla işi geçiştirenlere de yuh olsun, yazıklar olsun diyoruz. İşte Çağlayan Meydanı'na toplananlar ve insanlığın büyük bir kısmını oluşturanlar ise insanlığın yüz akıdır. Bunlar insanlıktan yana olan, insanlık onurunu koruyanlardır. Kurtulmuş, 9 maddelik önerisini tekrarladı: 1- İsrail'deki büyükelçimiz derhal geri çekilmelidir. 2- Başbakan Erdoğan Suriye-İsrail barış görüşmelerinden çekildiğini açıklamalıdır. 3- Türkiye, BM Daimi Konseyi'ndeki geçici üyeliğini de kullanarak uluslararası camiayı harekete geçirmelidir. 4-İsrail'in soykırım uygulamasında kararı olan sivil ve askeri yetkililerin uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi'nde yargılanmasını sağlayacak adımlara öncülük etmelidir. 5- İsrail ile olan tüm askeri ve ticari anlaşmalar iptal edilmelidir. 6- İsrail uçaklarının Konya'da eğitim uçuşu almasına asla izin verilmemelidir. 7- Sayın Başbakan BOP Eşbaşkanlığı görevinden ayrıldığını açıklamalıdır. 8-En başta sağlık ve gıda yardımı olmak üzere tüm yardım faaliyetlerine öncülük etmeli ve koordinasyonu sağlamalıdır. 9- Şu anda Gazze'de İsrail saldırıları sonucunda yaralanmış Filistinli kardeşlerimizin bir an evvel Türkiye'ye taşınması için mutlaka bir hava köprüsü kurulmalıdır. İşte Saadet Partisi'nin açıklanan ilçelerdeki Belediye Başkan adayları: Fatih: Türker Saltabaş Çekmeköy: Halil Mert Beykoz: Salih Birinci Avcılar: Abdülkadir Akyılmaz Bağcılar: Mukadder Başeğmez Bahçelievler: Ekrem Kızıltaş Bakırköy: Adem Yıldırım Başakşehir: Salih Beşir Maltepe: Metin Çelik Esenler: İbrahim Bitiş Esenyurt: Gani Şavata Eyüp: Lütfi Kibiroğlu Gaziosmanpaşa: Salih Yazıcı Güngören: Mehmet İpekçi Kadıköy: Ahmet Kökler Kartal: Hüseyin Karakaya Pendik: İsmail Haskul Tuzla: İsmail Kızılgöz Silivri: Mevlüt Alkan Şile: Mehmet Belen Sancaktepe: Zarif Aslan Sultangazi: Hasan Akpınar Sultanbeyli: Halil İbrahim Arıkan Ümraniye: Mehmet Bingöl Üsküdar: Yılmaz Bayat Zeytinburnu: Kadem Emanet |
|
01-11-2009, 23:49 | #8 |
RABBİM En Büyük Muvaffakiyetleri Nasib Eylesin İNŞAALLAH...
Saadet! Şimdi! Selametle... |
|
01-12-2009, 04:12 | #9 | |
Alıntı:
Bağcılar'da Mukadder Başeğmez gibi bir siyasi deha var.. Belediyecilik açısından iyi giden Bağcılar Belediyemizi en çok zorlayan isim hiç şüphesiz ki Başeğmez olacaktır.. Kadıköy'de Ahmet Kökler hezimetle çıkar.. Oradaki chp diktatoryası maalesef ki bu seçimde de yıkılmayacak gibi görünüyor. Hakeza Bahçelievler'de de öyle olacaktır sanırım. AK Parti'miz gönüldaşı Osman Develioğlu hayatta kaptırmaz koltuğunu.. Avcılar ve Bakırköy'de de kim alırsa alsın ama inşallah şimdiki yönetim gider.. Bakırköy'de imkansız belki Saadet ancak Avcılar'da AK Parti yada Saadet hangisi alırsa gurur duyarım.. Ve Küçükçekmece'de aday dahi gösterilmemiş Aziz Yeniay başkan tahtı sağlam olan ve AK Parti belediyeleri arasında işini en sağlam yapan kişi kanımca.. -- Tekrardan, seçimlerinSaadet Partisi adına hayırlara vesile olmasını diliyorum... |
||
01-12-2009, 04:16 | #10 | |
Alıntı:
Ampuller sönmeye mahkummuş.. Gecede gündüzde ampul gönül isteğine göre istenildiği kadar yakılabilir ama yıldızları 24 saat yakta görelim!.. Allah Allaaahhh... |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|