![]() |
#1 |
![]() Referandum mitingi gerçekleştirmek için İlçe Seçim Kurulu'na başvuran Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, aldığı cevapla adeta şok oldu. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Fahrettin Postacı, şu bilgileri aktardı: YSK'NIN KARARI DARBE ANAYASASINA DESTEK VERİCİ NİTELİKTE Saadet Partisi Kurulduğu günden bugüne kırk yıldır Ülkesi için canla başla çalışmaya devam ediyor/edecektir. 12 Eylül düzeninden ve anayasasından kurtulmak için bir adım olan anayasa değişikliğine Yetmez ama evet diyoruz. Çetelerden arınmış, ayıplarından, günahlarından tövbe etmiş, bir daha da yanlış işler yapmayacak bir Devlet, Evlatlarımıza iyi bir ülke bırakmak için bizde Yetmez ama EVET diyoruz. Saadet partisi; karanlıktan aydınlığa, kısıtlamalardan özgürlüğe, vesayetten hukuka, zulümden refaha atılacak adımların önünü kesen bütün güçlerin karşında durup özgürlüklerin önünün açılması için elinden geleni hukuk çerçevesi içerisinde yapacaktır. 12 Eylülde yapılacak referandum için 5 Eylül 2010 tarihinden itibaren serbest propagandalar başlamıştır. Saadet Partisi Küçük Çekmece ilçe Başkanlığı olarak ilçemizde yapmak istediğimiz EVET mitingi için Küçükçekmece İlçe Seçim kuruluna başvuruda bulunduk, Başvurumuza gelen cevap ise Partimizi ve üyelerini hüsrana uğratmıştır. Gelen cevapta miting için uygun bir yer olmadığından bahsediliyor. Yüksek seçim kurulunun kararının düşündürücü olması ve akıllarda soru işareti bırakması ülkenin geleceğinin oylanacağına yakın, endişe verici bir karar olarak görüyoruz. YSK'nın böyle bir karar almasını Partimiz olarak taraflı buluyor, referanduma verilecek desteklerin önünü kesmek için alınan bir karar olarak görüyoruz. Tüm engellemelere rağmen Bizde "Yetmez Ama EVET" diyoruz. Kamuoyuna duyurulur. habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İLÇE SEÇİM KURULUNU KINIYORUM
|
|
![]() |