AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-05-2009, 12:20   #1
Kullanıcı Adı
CiCi_41
Thumbs up SAADET şaşırtıyor
Saadet Şaşırtıyor

Saadet Partisi'nin Kocaeli Mitingini izliyorum. Salon toplantıları çok iyiydi ve herkes meydan mitinglerinde Saadet'in performansını görmek istiyordu. Başlıkta kullandığım "şaşırtıyor" sözü, bu merakın getirdiği olumlu sonucu yansıtıyor.

Saadet Partililer konuşmalarında, insanların artık özledikleri namuslu, dürüst, cesur, insan profilini yani gerçek Millî Görüş profilini yansıtıyorlar.

"Cesur" nitelemesini bilhassa yapıyorum. Çünkü bugünlerde, iktidarın yaptığı yasa dışı işlerden biri ve en önemli olanı da seçmeni etkilemek için yaptıkları şaşırtıcı sözler oldu. Adalet Bakanı:

"Bize oy vermezseniz seçeceğiniz başkanın projeleri Ankara'dan döner" diyor. Hiç belli olmaz. Türk halkı:

"Mağrur olma padişahım senden büyük Allah var" demeyi, padişah bile kontrol altına almasını bilen ama ne yazık ki biraz geciken bir halktır. Bu sefer gecikmemesini ve Hakk'a olan güvenini yitirmemesini dileriz.

Adalet Bakanı'nın lafıyla kalmadı iş. Kırklareli milletvekilinin ve en son, bakan (ne bakanı olduğunu hatırlıyamadım) Başeskioğlu'nun da aynı anlamda sözleri duyuldu. Herkes ANAP'ın kolları bağlı seçmen figürüyle yaptığı aynı seçim numarasını hatırlatıyor. Olmamıştı, sonuç alamamışlardı. Hiç unutmuyorum o seçimlerde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan zâta, bir tv stüdyosunda, zafer şerefine, Huma kuşu uzun havasını bile söyletmişlerdi. En son dakika varoşlardan gelen oylar açılınca bunu haber veren spikerin halini hatırlatıyorum. Şaşkınlıktan dili dolanıyordu. Erbakan Hoca'nın partisi kazanmıştı.

Numan Kurtulmuş bey mitingde çok iyiydi. Ekonomik açmazlarımızı bütün partilerden daha iyi dile getirdi. Eleştirileri çok sağlam, çok yerindeydi. Üslubu her zamanki olgunlukta idi. Kendisini kutluyorum.

Sonra neler oldu hep birlikte yaşadık, gördük. Millî Görüş'ün samimi ruhu kaybolunca her şey değişti. İhaleler, yolsuzluklar dile düşmeye başladı. Bu yüzden Saadetliler bu seçimlerde çok dikkatli olmalılar. Çünkü aynı hilelerin tekrar yapılacağına dair bir şeyler okuyoruz.

"Erbakan Hoca'yı Cumhurbaşkanı yapacağız" diye sandık başındaki Saadetlilerin bile kendilerine oy atmasını sağlayan zihniyetin hilelerine karşı Saadet Partisi çok dikkatli olmalı. Seçim sandıklarının başında sabah karanlığından başlıyarak, seçim sonuçlarının il seçim kuruluna gidinceye kadar, durumu izlemelidirler.

İstanbul başkan adayı Bekaroğlu, bugünlerde açıkladığı dosyalarla gündeme oturmuş bulunuyor. Ankara adayı Veysel Candan, güven verici tavrıyla ve cesur eleştirileriyle dikkat çekiyor. Taşradaki durumu toplantılar ve mitingler gösteriyor. Öyle zannediyorum ki Saadet 1989 seçimlerindeki gibi şaşırtacaktır. Çünkü Saadet, Erbakan Hoca'nın son partisidir.

Küçük bir hatırlatma: Saadet Partisi'nin mitinglerinde millî bayrağımızı daha çok görmek istiyoruz. Unutmayalım ki, milli bayrağımız en çok Millî Görüş'e yakışır.

Afet ILGAZ

CiCi_41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-05-2009, 18:33   #2
Kullanıcı Adı
Manga_Sym
Güzel kardeşim... İyi güzel yazıyorsun da... "Erbakan'ı Cumhurbaşkanı yapacağız." lafını kim söylemiş... Sen bu duyumu nerden aldın?... Birincisi Ak Parti söylemiş dersen bunun kesinlikle doğru olmadığını söylemek isterim...
İkincisi, sandık başındaki Saadetliler, Erbakan'ın eleştiriye boğduğu bir partiye senin söylediğini iddia ettiğin sözleri söylediklerinden dolayı oy verirler mi?
Saadetliler bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı?...
Sözlerim iyi anlaşılmıştır umarım. Saygılar...
Manga_Sym isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 18:36   #3
Kullanıcı Adı
kasım
Alıntı:
Manga_Sym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel kardeşim... İyi güzel yazıyorsun da... "Erbakan'ı Cumhurbaşkanı yapacağız." lafını kim söylemiş... Sen bu duyumu nerden aldın?... Birincisi Ak Parti söylemiş dersen bunun kesinlikle doğru olmadığını söylemek isterim...
İkincisi, sandık başındaki Saadetliler, Erbakan'ın eleştiriye boğduğu bir partiye senin söylediğini iddia ettiğin sözleri söylediklerinden dolayı oy verirler mi?
Saadetliler bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı?...
Sözlerim iyi anlaşılmıştır umarım. Saygılar...
Erbakanı cümhurbaşkanı yapacağız diyen A.Gül'dür.

Bunu ben akpnin ist. il başkanlığı akp ajandasında (halka dağıtılan tanıtım amaçlı ) bizzat ben gördüm
kasım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 18:41   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
kasım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erbakanı cümhurbaşkanı yapacağız diyen A.Gül'dür.

Bunu ben akpnin ist. il başkanlığı akp ajandasında (halka dağıtılan tanıtım amaçlı ) bizzat ben gördüm

Hani gösterde bizde görelim..

Belki de cumhurbaşkanı yapmak için af getirmiştir cezasına.. Hani o yüzden diyorum
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 18:42   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Evet sp şaşırtıyor... Gerek Ankara adayının ergenekon desteğiyle... gerek AK parti'ye attığı çamurlarla... gerek Çankaya ve Tuğba özay açılımlarıyla... gerekse davasından saptığı için çok ama çok şaşırtıyor... ;)
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 18:44   #6
Kullanıcı Adı
politikaci
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet sp şaşırtıyor... Gerek Ankara adayının ergenekon desteğiyle... gerek AK parti'ye attığı çamurlarla... gerek Çankaya ve Tuğba özay açılımlarıyla... gerekse davasından saptığı için çok ama çok şaşırtıyor... ;)
hip hop açılımıda var
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 18:44   #7
Kullanıcı Adı
Manga_Sym
Alıntı:
Doğru söze ne denir...
Manga_Sym isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 18:46   #8
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hip hop açılımıda var

Doğru yaa unutmuşum... :utandım: Adamların açılımlarına yetişemiyoruz kiii...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 18:47   #9
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Konu dışına çıkmayın arkadaşlar..
Açılımlarla felan alakası yok şu konunun, onlardan beter oluyorsunuz bazen...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 18:48   #10
Kullanıcı Adı
politikaci
Alıntı:
Doğru yaa unutmuşum... :utandım: Adamların açılımlarına yetişemiyoruz kiii...
dün avrupa karşıtı bugün hiphopçılar
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)