![]() |
#1 |
![]() 1-eğer evde çocuk varsa çocuklu odada yatın (çünkü Allahu teala çocukları sabah namazına kurmuştur mutlaka vakit çıkmadan uyanırlar. 0-5 yaş arası)
2-yatmadan içemeyeceğiniz kadar su için sabah namaz vakti çıkmadan wc ihtiyacı gelecektir :D 3-rahat kıyafetlerle yatmayın, mesela kazakla yatın(sabaha kadar terlemek namazı kaçırmaktan daha kötü olmaz. En azından sabah namazı terbiyesini kazanana kadar) :-* 5- namazı kaçırdıgınızda ceza olarak akşam ezanına kadar yemek yemeyin 6- kendinize bir hayırhah (hayrı tavsiye eden) tutun ve size sürekli namazlarını sormasını isteyin 7- gece yatmadan kevser suresini uyuyana kadar okuyun(Rabbin için namaz kıl kurban kes ayetinin bilinciyle okuyun) 8-kaçırdıgınız zaman içinizden gelmese bile kendinizi kınayın, ve mutlaka tevbe ve şükür namazı kılın 9- başkalarına sürekli sanah namazının faziletlerini ve önemini anlatın( bu durum sizde ya yaptıgını söyle yada söylediğini yap bilincini kazandıracağından vicdanınız kaldırmaz hem söyleyip hem yapmamayı) 10-her namazınızdan sonra ertesi günkü sabah namazına kalkmak için dua etmeyi unutmayın 11-"Sabah namazının sünneti üzerine güneşin doğup battığı yada yeryüzü dolusu kızıl develere sahip olmaktan daha hayırlıdır"Hadis-i şerifini idrak etmeye çalışın.. 12 eger gece yemek yemişseniz sinameki* içipte yatın(mecburen kalkarsınız) :-[ :-[ Ve erken yatın :-*
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Faydalı ve nefse zor (
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() paylaşım için teşekkür daha çnce böyle bir kitap okumuştum zaten sabah namazına nasıl kalkılır diye
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() uykum çok ağır benim
![]() bunlarıda yapıyorum eğer unutmazsama ama kalkamıyorum çoğunlukla :-\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() "Sabah namazına nasıl kalkılır?" diye bir kitap var.. Çok etkili gerçekten ;)
Paylaşım için teşekkürler... +1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Teşekkürün çoğunu fütüvvet hak ediyor. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |