AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-24-2008, 14:06   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Angry Şaban Dişli!Gider Ayak Bu kadar Heziyanna Uğramayalım!
Hatasız hiçbir kul olmayacağı gibi,yanlışsız bir hayat sürmekte kimsenin elinde değildir.Şaban dişliyi hoş olmayan bu olay ile birlikte tanıdım.Bulunduğu konum ve yaptığı iş arasında çıkmaz sokakların olması nedeniyle,yanlışı kendisini çabuk ele verdi.O gün bugün medyanın da tanıtımıyla şaban dişli'yi tam anlamıyla tanımış oldum.Açıkçası tüm ak partililerin içi cız etmekle beraber bir kahır duygusuna kapılmıştır.Ve böyle bir kişiliğin ak partinin en üst düzey yöneticiliğine,erdoğan'ın kendisinin iç yüzünü görmekle görevine son vermiştir.Belkide çamurda atılmış olabilir,ama izi illelebet kalacaktır.Buraya kadar herşey doğal,herşey bilginiz dahilinde.Fakat bir insan yanlış üstüne yanlış yapar mı?elbette yapar.İnsanoğulunun nefsi şeytana uydumu bir kez hayatını mahf eder.Dün gazetelere göz gezdirirken,müslümanların ve ak partinin en büyük düşmanlarından doğan grubun gazetelerinden vatanın manşetinde yine Şaban dişli,ve kendisini alt üst eden bu gazeteye verdiği röportaj...İnanın küçük bir çocuğu bile kandıramayacağınız durumlarda şaban dişliyi yine nakavt etmesinler.Bakın bu şahıs ak parti kimliğini taşımasa hakında bu kadar yorum yapmam çünkü değmez derim,geçer giderim.Fakat onca mütedeyyin ve ak parti gönüldaşlarının liderliğinde bulunup,çamura batıkça batmanın kimsenin hakkı da değil hukukuda...Neyse fazla uzatım galiba ama içimi iyice kararttın şaban dişli!ve ben bu nokta da sözü ŞAMİL TAYYARA bırakıyorum selametle.
AK Parti İstanbul Milletvekili Şaban Dişli hakkındaki iddiaları biliyorsunuz.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, 11 Ağustos’ta düzenlediği basın toplantısında ‘Silivri’deki bir arsa nedeniyle 1 milyon dolar imar komisyonu aldığı’ iddiasında bulundu. 16 Ağustos’ta basın toplantısıyla iddialara karşılık veren Dişli, kendini suçlayanları Allah’a havale etti.

Dişli, Başbakan Erdoğan’ın Rize’deki ‘Kul hakkı yiyenleri aramızda barındırmayız’ açıklamasından sonra 4 Eylül’de partideki görevini bıraktı.

Bu süreçte, hakkını teslim etmek gerek, Vatan Gazetesi Kılıçdaroğlu’ndan daha fazla işe sahiplendi, istifa sürecini hızlandırdı.

Dün baktım, Dişli, Vatan Gazetesi’nden Sanem Altan’a konuşmuş. Dişli’nin açıklamalarından oluşturulan başlık şöyle: ‘Bu hesabı sadece ben değil Alman usulü herkes ödeyecek.’

Sanki çürük dişe ‘dolgu’ yapılmış, bir nevi, ‘aba altından sopa’ hali...

Daha önce Dişli’nin üzerine gidenlerin şimdi sahiplenip iktidara karşı kullanma hevesi ise cabası...

Gerçi bunda garip bir durum yok. Şaban Dişli, Aydın Doğan’ın eskiden ‘duygusal’ danışmanıydı.

Neyse, lafı daha fazla uzatmanın manası yok, Dişli’ye tavsiyem şudur: Eveleme, geveleme. Ne biliyorsan çık anlattı, anlat ki, bu millet gerçekleri öğrensin. Sakın ha, şantaj psikolojisine kapılma...

Özellikle şu sorulara cevap ver:

1- Kılıçdaroğlu’nun basın toplantısından sonra hangi medya patronunu aradınız?

2- Görüştüğünüz medya patronu size ne söyledi?

3- O patron için danışmanlık yaparken ücret aldınız mı, aldıysanız ne kadar?

4- O patronun banka satın almasında rolünüz oldu mu?

5- Yardım için hangi yüksek tirajlı gazetenin genel yayın yönetmenini aradınız?

6- Çırpınırken medet umduğunuz bir gazeteci damadı oldu mu?

7- Vatan’a yaptığınız açıklamada, ‘Tayyip Bey istifamı istemedi, bunların deli saçması olduğunu söyledi’ derken yalan söylediğinizi düşünüyor musunuz?

8- Başbakanın size ne söylediğini, sizin bana aktardığınız cümlelerle yazmamı ister misiniz?

Tabi, bu soruları daha da çoğaltmamız mümkündür. Belki Dişli’nin içinde ‘ukde’ kalan ve şimdiye kadar söyleyemediği konular da vardır.

Evet, Şaban Bey, Vatan’la yandınız, Vatan’la yeniden küllerinizden doğuyorsunuz, konuşun lütfen...

Dediğiniz gibi olsun; Herkes hesabını Alman usulü ödesin...

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-24-2008, 21:53   #2
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
AK Partide artık olmaması bir lekeyi temizledi o zaman.. Unutmayalımki CHP'dede çok YAMYAM var..Onların yolsuzlukları kat kat fazla ama milletten taraf medyamız bunu daha ilan ettiğini göremedim,aydın doğan medyasının sakladığı şekilde vermelerini
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2008, 22:45   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
ishakyılmaz çok önemli bir konuyu işlemişsiniz. İsabetli düşüncelerinize aynen katılıyorum. O hararetli günlerde Şaban Dişli'yi savunduğum için şimdi utanıyorum. Bu olay bana çok şey öğretti. Artık bizim partimizdendir diye, bizdendir diye savunmak yerine daha eleştirel bakmanın daha doğru olduğunu anladım. Bizim için büyük hayal kırıklığı oldu.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2008, 23:12   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Şamil Tayyar sağolsun pek mütevazı bir insan. Cevabını esirgemedi. Şamil Tayyar'ın cevabını sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar buyrun.
Not: İlk soruya verdiğim cevap Aydın Doğan

Merhaba

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim.

İlk soruya verdiğiniz cevap doğru. Onun üzerinden giderseniz son soruya kadar doğru cevapları bulursunuz.

Başbakanın sözünü müsaade ederseniz söylemeyeyim, dışarıya yansırsa tüm gazetelere 8 sütun manşet olur.

Sevgi ve selamlar

Şamil Tayyar
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)