09-16-2009, 09:41 | #1 |
SADECE AK PARTİ DİYE Mİ OY VERİYORUZ BELEDİYELERE.YOKSA GERÇEKTEN ÇALIŞIYORLAR MI?
Selam Arkadaşlar.Ben bir görüşe vardım ve çevremden de insanları dinleyerek bir kanıyı sağlamlaştırdım.Bağcılarda oturuyorum ben.Çocukken hatırlardım her tarafj çamurdu mahallemizin,sular genelde kesik olur ve tanker tanker su gelirdi belediyemizden bizde bidonlarımız falan doldururduk.Bağcılar yaşanılmaz derecede kötü bir durumdaydı.Belediye başkanımız Feyzullah KIYIKLIK dan sonra bağcılar çağ atladı ve şuan bir bakırköye fark atacak dereceye geldi.Her olanağımız oldu.( spor komleksi,evlendirme dairesi,kütüphane vs ) Ama Feyzullah Beyin millet vekili olmasından dolayı yerine gelen Lokman ÇAĞRICI da ben bu çalışkanlığı göremedim.Bağcılar olduğu yerde sayıyor.Bu görüş benim değil kiminle konuşursam çevremden aynı görüşteler.Seçimlerde oyumuzu partimiz akzansın diye ona attım tabi.Ama pişman oldum açıkcası çünkü belediyecilik particilik olmamalı.Belediye hizmet yapmalı,başkan halkın içinde olmalı halka yukardan bakmamalı.Ben bu görüşlerdeyim bir bağcılarda yaşayan bir vatandaş olarak belirttim.Sizde görüşleriniz belirtirseniz varsa bir yanlış düzeltmiş oluruz...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-16-2009, 13:49 | #2 |
her ikisine de
|
|
09-16-2009, 14:53 | #3 |
Bende kocaelinde oturyorum belediye başkanımız başa geçmeden önce başımızda sefa sirmen gibi işe yaramaz bir belediye başkanı vardı . Kocaelinin hiç bir gezilecek göze hitap eden yeri yoktu bir misafirimiz gelse vallahi gezdirecek tek bir yer vardı oda AVM lerdi Şimdi allaha şükür şehrimiz Karaosmanoğlu geldi sahilllerimiz güzelleşti şehrimiz güzelleşti Geçen İzmirli bir arkadaşa Belediyemizin sitesiden şehrimizin 3D turu yaptırttım dediki İzmiri bırakıp orayamı yerleşsek birde izmire güzel derler ne güzel yerler varmış dedi o öyle deyince aklıma eski halimiz geldi nerden nereye çalışınca oluyor işte ..
|
|
09-16-2009, 15:42 | #4 |
AK Partiyi baza alırsak,defollu bir başkanın başa getirilmesi imkansız gibi..Hizmette talip olan adayların ne kadar ince elenip sık dokunduğunu hepiniz çok iyi bilirsiniz.AK Parti belediyeciliği tek başına iş yapmaz,merkezi hükümetimizinde kontrolüne tabidir.Bu nedenle hizmet üretmemek gibi bir alternatifleri yoktur!Yerel ve genel yönetimler el ele verdiği zaman hizmet kendiliğinden ortaya çıkar.Geçmişte olduğu gibi yerel ayrı genel ayrı bir siyaset anlayışı AK Partide mevcut değildir.Kordineli bir çalışma söz konusu.Bu sistem içinde hata yapanlar direkt diskalifiye olmaktadırlar.Bayrak yarışını bir başkası sürdürmeye aday olacaktır..Yani AK Parti yaşadığı sürece yerel genel hiç fark etmez.
|
|
09-16-2009, 22:10 | #5 |
belediye seçimlerinde hizmeti önemserim ama adayın ismi de çok önemli benim için.
|
|
09-17-2009, 02:02 | #6 | |
Alıntı:
|
||
09-17-2009, 15:31 | #7 |
aynen katılıyorum size hatasız kul olmayacağı gibi hatasız belediye başkanlarıda olamaz tabi.Aralarında çok çalışkanlar olduğu gibi olmayanlarda çıkabiliyor.Sadece AK a gönül verdik diye kusursuz göremeyiz.Geçen seçimlerde gördük bunu bunun üstünü kapatmak bize fayda değil oy kaybettirir.
|
|
09-17-2009, 15:48 | #8 |
kaliteli hizmet ve istikarlı bir siyaset partimizde birleşince tabiki Ak Partiye veriyoruz...
|
|
09-17-2009, 16:31 | #9 |
Valla ben sadece Sayın Kadir Tpobaş Ak Parti'den diye oy verdim.Kim olursa olsun yine Ak Parti'li adaya oy veririm.
|
|
12-01-2010, 23:42 | #10 |
anket
MERHABA; tabi hizmete oy veririm. zaten hizmet yapılırsa insan lar veya partiler kişilerin gözüne girer.hizmet particiliği getirir.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|