![]() |
#1 |
![]() Elektirkten
![]() ![]() ÖTV'ye zam Özel İletişim vergisi internet ve telefon faturalarını katlıyor. Mazota zam benzine zam alkol ve sigaraya zam Milletvekili maaşlarına zam Memur ![]() ![]() Daha önce de vardı diyenlere Hazır cevap: Bunlar değiştirme yetkisi hükümette var. yemin etmiyo mu başbakan ülkeyi iyi yönetcem diye? EE noldu? Bunları niye düzeltmiyo? Gümrük vergisi %100 ya hale bak... Elektrik faturası geldi 50 TL kullanım bedeli. Fatura gecikmesiz borçsuz vergilerle 73 lira ediyo. Ayıp ya.. Asgari ücret açlık sınırının altında. memur ![]() Sadece bu da değil... Eğitim sistemini oyuncak ettiler. Sbs kaldır geri koy. Öss kalkdır kys koy lgs koy. kpss koy. ohoo.. Bu ne ya? Zaten H. Çelik okul kitalarını bedavaya vercez dedi. Kitaplarda hikaye... Konu anlatımı bile yok. Bu ne iş? Eski kitap ve yeni kitapları karşılaştırın bakalım... Eskiden fizikte sürtünme kuvveti kuralını verirken şimdi ayşnin alinin sandalyeyi sürtme hikayeleri var kitapta. -Zam istiyoruz. Vergi indirimi istiyoruz. Daha iyi bir eğitim istiyoruz. Başbakan Duble yol ![]() YÖK'ten dilim yandı desem... Başbakan demişti hani gelin kaldıralım diye şu YÖK ü demişti? Ben anlamadım gitti arkadaşım ya.. İTÜ de Recep Tayyip Erdoğan yi protesto ednlere 15 ay hapis. Ayıp. Bu ülkede protesto edemicek miyiz? 15 ay yetmez asın bizi... Aklıma şimdilik gelen bunlar... Lütfen yanıt verin.
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (12-02-2010 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yanıt vermek problem değilde..
meramını önce güzelce bir anlat sen hele... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() labunya kardesim insanin basina ne gelirse meraktan gelir.. simdi söyle söylediklerini belgenelendir hele bir..
neyse konuyu kilitlemeyecegim cünkü sana gereken cevap itinayla verilecekdir labunyacim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() arkadaşım ben mamurum tamam mı? aldıgım kuş kadar maaş. Faturalar kabarık geliyo. Elektrikten %18 kdv alıyolar. ÖTV diye zamları yap yap bitmedi bi türlü. Ben anlamadım neden memur maaşlarına zam yok. Tamam. Vergiyi indirmemelerini bi bakıma anlarım devlete giren parayı azaltmasınlar diye. %15 gelir vergisi kesiliyo. bize 20 tl zam küfreder gibi. ek iş yapma mecburiyetindeyim. ayrıca mazot, benzin, su elektirk sürekli zam yapılyolar. alkole, sgaraya... Tamam içmeyenlere saygım sonsuz ben içmem sağlıgım musait değil ama neden zam yapılıyo?
Asgari ücret KKTC de bile 1200 TL. Biz istiyoruz ki Memurlar, İşçiler, Emekliler yüksek maaş alsın. Maaşlarımıza yaptıkları taş çatlasa 50 TL zam. %50 yapsanız bizim hayatımız ancak kurtulur devler felan da batmaz... Memr olmayan, işçi olmayan anlayamaz. Kardeşim asgari ücretle geçiniyo. kayın babam emekli maaşı. inanın geçim sıkıntısı yaşıyoruz üçümüz de Sadece Yoksulluk sınırı altında maaş istemiyoruz. Asgari ücret açlık sınırı altında bide. Konu Hübenya tarafından (12-02-2010 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() su acliktan ölüyoruz naralarini gecelim.. hem memur olacaksin, hem acliktan öleceksin! yok hadi issiz, gücsüz olsan anlarim..
kaldiki ötv, kdv, elektrik haberleir ak partiyle alakali degildir bunlar vergiler ve tüketim giderleridir.. zama gelince zam tamamen enflosyana orantilidir yani önceki gibi yüzde 200 enflasyon yokki o kadar zam olsun!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sen istiyor çok para
O zaman çok çalış Bu elektirik su muhabbetini de geç sadede gel. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
farazi tahminle konuşuyorum... belgesiz olarak... son 6 ay içerisindeki rakamlara bakalım... memura mı zam gelmiş.. yoksa elektrik su v.b diğer ihtiyaç ürünlerinemi? zam dökümanlarını güncel olarak gönder bakalım hele... |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() kardeşim güzel diyorsun hoş diyorsunda zam belirlemek kolay birşeymi...
zaten enflasyon oranına göre ek zam alıyorsunuz... asgari ücrete yahut memur maaşlarına yapılacak büyük oranda artışlar kısa vadede yine işinize yaramaz enflasyonu arttırır fiyatları yükseltir... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|