AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-13-2010, 19:01   #1
Kullanıcı Adı
fatih güneş
Standart Sağcılar Üzerine Oynanan Son Oyun "Mustafa Sarıgül"
Sol kökenli birisi olan ve Chp ye başkan olamayınca Dsp ye geçen ordanda bir parti kuran Mustafa Sarıgül'ün son zamanlardaki sözleri dikkatimi çekiyor. Sürekli olarak Turgut Özal, Süleyman Demirel gibi isimlerin adını kullanan Sarıgül' ün başörtülülerle ilgili sözleride çok dikkat çekici; başörtülülere sahip çıkacağını söylüyor. Bütün bunlar sizinde dikkatinizi çekmedi mi? Ve çok daha kötüsünü söyleyeyim size mitingine gelenlerin birçoğu başörtülü ve muhafazakar kesimden olduğu çok açık insanlar. Bunun benim temiz yürekli halkım herkesi kendi gibi sanan mert halkıma oynanan hoş olmayan bir oyun olduğundan hiç mi hiç şüphem yok.
Peki asıl merak ettiğimiz şey acaba yönetim kademesinde de sağdan gelenlere yer veriliyor mu? Ben Tokat' tayım ve burda seçilen il başbanı kökten solcu bir insandır. Size soruyorum bugüne kadar bu tür olaylar hiç yaşanmadı mı? Süleyman Demirel dindar halkı kandırıp daha sonra başörtüsünü isteyenler Arabistan' a gitsin demedi mi?Cindoruk ne yapıyor şu anda hiç birşey olmamış gibi milletin karşısında. Burdan benim muhafazakar, herkesi kendi gibi dürüst sanan, mert anadolu halkıma sesleniyorum; bu oyunllara gelmeyin bu işin sonu iyi olmaz bundan hiç şüphem yoktur. Eğer Ak Parti' yi dahi istemiyorsanız gidin muhafazakar diğer partilere verin fakat Sarıgül'ü sağcı sanıpda Türkiye' nin başına acılarını hala çektiğimiz bir tek partili Chp dönemi zihniyeti getirmeyin; saygılarımla...

Konu CeVHeR tarafından (01-21-2010 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir..
fatih güneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-16-2010, 20:24   #2
Kullanıcı Adı
Falagard
Sarıgül haraketini destekliyorum.Tıpkı Hepar'ı desteklediğim gibi.Bu haraketler muhafazakar,demokrat,liberal kitleden oy alamaz ancak birbirlerinin oylarını bölerek güçlerini yitirirler.Alevi vatandaşlarımız Dersim Katliamını sırıta sırıta referans olarak CHP'lilerin etkisiyle artık gözlerini açmış Bizde 'Cellat Fetişizmi mi var?' diyerek oylarını Sarigül'e hatta Ak Parti'ye kaydırmışlardır.İçiniz rahat olsun Fatih Güneş kardeşim vatandaşlarımızın hafizası kuvvetlidir.
Falagard isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2010, 00:30   #3
Kullanıcı Adı
CrystaL
=) onların bir planı varsa rabbiminde vardır elbet..
CrystaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2010, 19:32   #4
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Mustafa Sarıgül "ılımlı solcu" çizgisinde. Yıllardır konuşmalarını takip etmiş biri olarak bu kanıya vardım. ikili oynadığını görmedim ama özellikle ideolojik sorulara yuvarlk cevaplar veren biri.Asıl kimliğini bilemiyorum. Geçen yıl çıktığı bir televizyon programında Türkiye'de en çok güvenilen siyasetçi kim sorusu sorulduğu ankette Birinci Tayyip Erdoğanın, İkinci Abdullah Gül'ün, Üçüncününde kendi çıktığını söylemişti.

Muhafazakar çizgisiyle Akparti'nin oylarından bir miktar alabilir mi bilmem.ama iyi bir propagandayla birlikte solcu çizgisiyle Chp'yi tarihe gömebileceği kesin.

Hitabetide Başbakanımız gibi kuvvetlidir.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2010, 00:21   #5
Kullanıcı Adı
ALmi´
Chp'nin büyük bir oyunu alır.Pek şans vermiyorum artık M.Sarıgülün kuracağı parti'den sonra Chp'ye.
Ama bunun yanında ak parti oylarını da alabilir.Bu da muhtemel.
Bunun gerçekleşmemesi için daha çok çalışılmalı, varolan sorunların çözümlerinin ne olacağına dair somut örnekler verilmeli halka ki güven duyulsun iktidara.
Zaten fırsatçıların zamanı Hükümetin bir açığını yakalamak ile geçiyor , bu da tüm bunlara tuz biber olmasın.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2010, 03:32   #6
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
fatih güneş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sol kökenli birisi olan ve chp ye başkan olamayınca dsp ye geçen ordanda bir parti kuran mustafa sarıgül'ün son zamanlardaki sözleri dikkatimi çekiyor.sürekli olarak turgut özal süleyman demirel gibi isimlerin adını kullanan sarıgülün başörtülülerle ilgili sözleride çok dikkat çekici başörtülülere sahip çıkacağını söylüyor.bütün bunlar sizinde dikkatinizi çekmedimi?ve çok daha kötüsünü söyleyeyim size mitingine gelenlerin birçoğu başçrtülü ve muhafazakar kesimden olduğu çok açık insanlar.bunun benim temiz yürekli halkım herkesi kendi gibi sanan mert halkıma oynanan hoş olmayan bir oyun olduğundan hiç mi hiç şüphem yok.
peki asıl merak ettiğimiz şey acaba yönetim kademesindede sağdan gelenlere yer veriliyormu?ben tokattayımve burda seçilen il başbanı kökten solcu bir insandır.size soruyorum bugüne kadar bu tür olaylar hiç yaşanmadımı?süleyman demirel dindar halkı kandırıp daha sonra başörtüsünü isteyenler arabistana gitsin demedimi?cindoruk ne yapıyo şuanda hiç birşey olmamış gibi milletin karşısında.burdan benim muhafazakar herkesi kendi gibi dürüst sanan mert anadolu halkıma sesleniyorum bu oyunlkara gelmeyin bu işin sonu iyi olmaz bundan hiç şüphem yoktur.eğer akpartiyi dahi istemiyorsanız gidin muhafazakar diğer partilere verin fakat sarıgülü sağcı sanıpda türkiyenin başına acılarını hala çektiğimiz bir tek partili chp dönemi zihniyeti getirmeyin saygılarımla
Fatih bey, sanırım sarıgülü hiç takip etmemişsiniz, son zamanlardaki demişsiniz mesela, hayır sarıgül bu söylemi uzun yıllardır yapıyor.

kaç dönemdir orada hangi partiden girerse girsin belediye başkanı seçiliyor.

niye acaba?

Mesela hiç sarıgülün sabah namazına bir camiye gittiğini, oraya belediyeden otobüs de götürdüğünü, sabah namazından çıkan cemaati götürüp çay, kahve ikram ettiğini vs. hiç duymadınız mı daha önce?

sarıgül çok değişik bir insan.

Bakalım parti başkanlığında nasıl bir performans sergileyecek.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2010, 03:41   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Bizim köyden yaklaşık 500-600 kişi belki daha fazlası şişlide oturuyor.Kimsenin bir şikayeti yok bu adamdan.Ayrıca bizler kendisinden istedik diye taa şişliden Sivasa cami çıkışı cemaat otursun diye 4 adet bank yolladı.Dediğiniz gibi çok farklı bir insan.
Alt 01-20-2010, 04:16   #8
Kullanıcı Adı
cumhuriyet_
Mustafa Sarıgül sol ile dinin barışık olabileceğini gösteren bir insandır.

Siyaset terazi misali denge oyunudur. bir ülkede sol ile sağ dengede olmalıdırç Sarıgülde bunu sağlayacaktır.

Merkez Sağ parti iktidar olacak ve makro ekonomik dengeleri sağlayacak, merkez sol da makro başarıyı mikroya indirgeyecektir. 9 yıllık Akp iktidarından sonra artık sıra solundur.
Akp nin makro başarısı mikro başarısına indirgenmelidir.
Solun iktidarından sonra da sağ iktidar gelir.

Keşke böyle bir denge olsa da ülkem istikrarlı ve huzurlu bir ülke olsa....
cumhuriyet_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2010, 15:58   #9
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
cumhuriyet_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mustafa Sarıgül sol ile dinin barışık olabileceğini gösteren bir insandır.

Siyaset terazi misali denge oyunudur. bir ülkede sol ile sağ dengede olmalıdırç Sarıgülde bunu sağlayacaktır.

Merkez Sağ parti iktidar olacak ve makro ekonomik dengeleri sağlayacak, merkez sol da makro başarıyı mikroya indirgeyecektir. 9 yıllık Akp iktidarından sonra artık sıra solundur.
Akp nin makro başarısı mikro başarısına indirgenmelidir.
Solun iktidarından sonra da sağ iktidar gelir.

Keşke böyle bir denge olsa da ülkem istikrarlı ve huzurlu bir ülke olsa....
Şuana kadar yaptıklarıyla öyle.

Ama ideolojik sorulara yuvarlak cevaplar vermesi gerçek kimliğinin ne olduğu konusunda düşündürüyor beni.

Kendisini severim

Geçenlerde Başbakanımızla birlikte Cuma namazı kılmıştı.

İdeolojisinin tam anlamıyla ne olduğunu bilmiyorum ama halkı çok iyi tahlil ettiği bir gerçek.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2010, 17:03   #10
Kullanıcı Adı
MaU_95
Mustafa SARIGÜL solun Erdoğan'ı olmaya çabalıyor. Onun ne yaptığı değil "bir kısım insanın" nasıl tepki vereceği önemli. Ben hala Baykal'ı önde görüyorum. Baykal'ı "bir kısım insan" harcamaya karar verirse -ki bu olduğunda CHP'nin içinde bile çok güçlü tepkilerin Baykal'a yöneleceğini görürüz, belki dosyaları bile ortaya çıkar!- Sarıgül'ün bu ışığına takılıp arkasından koşarlar.Ancak Sarıgül liberal-demokrat tavırları nedeni ile "bir kısım insanın" desteğini alamayabilir.Tabii Sarıgül onlar için son kurtuluş noktasıdır. Eğer şuanki bilgi kirliliği ve haberlerde yapılan manipülasyonlar ile bir yere varamazlarsa ona sarılırlar.

Bekleyip göreceğiz, çok şey değişebilir....
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)