04-24-2010, 09:20 | #1 |
Sagopa Kajmer & Pesimist Orkestra - Bilinmezlik (feat Kolera)
http://www.dailymotion.com/video/xbe...r-kolera_music Kapı çalarsa lütfen açma yok kimseyi beklediğim Sanki cinayet işledim ve yok cesedi saklayacak yerim Güneş hergün uyandırır günü güne günüaydın denilmez Nöbeti devralır gece ona iyi geceler dilenmez Yakaladınmı tartakla çek saçını öğrenin Cehennemin tutuşturulduğu vakti artık öğrendim Lütfen içinden bağır ağrılı başım ne bu garez ? Ses çıkarma alma nefes parmak uçlarında gez 24 saat inşaat sesleri sürer kafamda Bir kıbıldasam devrelecek kafama büsbüyük bina Tek parça geldim diye darganmadım sanma Bir ben bulanıyorum kızıla bir bulanıyor kızıl bana Bir tavuz kuşuna binip buralardan artık gideceğim Acıkırsam cebimdeki yaşlı yusufcukla besleneceğim Ne yazıkki unutmak istediklerimi bileceğim Bir iskambil eve taşınıp ilk depremde öleceğim Sagopa: Aklımı kaçırmak üzereyim,ben çürük bir düzeneğin üzerindeyim Neyin beni beklediğini bilmemkteyim,her yerde bilinmezlik var Aklımı kaçırmak üzereyim,ben çürük bir düzeneğin üzerindeyim Neyin beni beklediğini bilmemkteyim, her yerde bilinmezlik var Kara taktaya rap yazardım beyaz tebeşirlen Büyüğünce kaldırımla kazıdım rapin adını çiviylen Kendimi bulmalıdım bir ufacık nedenlen bu yollar seni çağırır kıymetli bir mesileylen Eğlen gönül eğlen kapalı sabah buz gibi akşam ve sisli bir öğlen Aklımda kalanlar bir kemik bir etten olan benden İbaretten peki ya naber senden ? anlatma dilersen tamamında koy denden Eğer şiirsel olcaksan Şiirsellik elzem olur Dalga karaya deydiği vakit ondan bir çok şeyler alır Aşınır adem Bir kayaysa dalgada hüzünse Düşer yaprak kendiliğinden eğer mevsim hasatsa Ölüm aşağıda ve hayat yukarıda Doğdum ve o gün başadım o dipsiz tırmanışa kalktım bu dağa darmadağın her kaltım bulutumun üstüne bastım (bas!) Kopmak üzere olan bir parça vücudum ve tüm ağırlığım Ellerimde kelebekler ölmelerini bekliyorum seyrettikçe ibret alıp dalıp dalıp gidiyorum Duyduklarım kapılsa anlam kısmıdır bütünüm Hale yok kırışıklıklarmın değer mütünün NAKARAT Aklımı kaçırmak üzereyim,ben çürük bir düzeneğin üzerindeyim Neyin beni beklediğini bilmemkteyim,her yerde bilinmezlik var Aklımı kaçırmak üzereyim,ben çürük bir düzeneğin üzerindeyim Neyin beni beklediğini bilmemkteyim, her yerde bilinmezlik var
Konu Hüdaverdi tarafından (04-24-2010 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-24-2010, 09:24 | #2 |
Üzerine yağsın Rabdan dualar büyük insan...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|