11-06-2008, 17:59 | #1 |
Şahin son noktayı koydu
Bakan Şahin'den Deniz Feneri davası ile ilgili son açıklama: Dışarıdan para almadık, endişemiz yok.
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın Almanya'daki Deniz Feneri davasını istemesiyle ilgili olarak "Bizim herhangi bir endişemiz yok" dedi. Parti olarak hesaplarının açık olduğunu ve yurtdışından herhangi bir yardım almalarının sözkonusu olmadığını ifade eden Şahin, savcının talebini de "Her kurum da görevini yapacaktır" sözü ile açıkladı. TBMM'de gazetecilerin sorularını cevaplayan Mehmet Ali Şahin, AK Parti'nin kurulduğu andan beri hasaplarını internetten yayınlayan ve kamuoyunun denetimine tabi kılan tek parti olduğunu ifade etti. Bakan Şahin, "Dolayısıyla bizim, nereden gelirimiz olmuş, nerede harcamışız, internet sitemize girildiğine öğrenmek mümkündür. O bakımdan bizim herhangi bir endişemiz yok. Ancak basında çıkan bir takım iddiaları ihbar kabul ederek Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Almanya'dan talep edilen dosyanın bir suretini de kendilerine istediği bir müracaatının olduğunu öğrendim. Almanya'dan istediğimiz dosya, yani bilgi ve belgeler henüz bakanlığımıza ulaşmadı. Bakanlığımaz ulaştıktan sonra bu bilgi ve belgeleri dosyayı, biz soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na göndereceğiz. Onlar da bu dosyanın bir suretini herhalde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na göndereceklerdir. Bizim herhangi bir endişemiz yok. Bizim hesabımız kitabımız açık. Yurt dışından herhangi bir yardım almamız filan da söz konusu değildir. Ama herkes, her kurum da görevini yapacaktır." şeklinde konuştu. "Böyle bir girişimin olması bir şeye işaret eder mi?" diye sorulması üzerine Bakan Şahin, "Yargıtay Cumhiriyet Başsavcısı'nın takdiridir. Buna birşey diyemem." dedi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-06-2008, 18:02 | #2 |
Her kurum görevini yaparken tarafsız olmaya dikkat etmeli,taraflı şekilde hareket ediyorsa kendilerini çukurda bulmuş olurlar.Alçaklık bir seviyedir,çukur seviyeninde altındadır.Bakalım chp nin alman derneğinden aldığı yardımlar hakkında neler yapacaklar ? Basın bunu neden saklıyor ?
|
|
11-06-2008, 18:08 | #3 |
deniz feneri yeni bir kapatma davası sebebidir..akp deniz feneriyle ilişlileri var orata cıkınca gorecegiz sayın yalçınkaya önunda saygıyla egiliyorum |
|
11-06-2008, 18:13 | #4 |
|
|
11-06-2008, 18:15 | #5 |
yaptıgınız işi o kadar acıktan yapıyorsunuzki belli oluyor denizz fnerine korumak zahit akman akp hesap verecek onuda sayın yalçınkaya size yaptıracak o zaman siz saygı durusuna getciginizde gülecegim
|
|
11-06-2008, 18:19 | #6 | |
Alıntı:
Haklı çıkamayacaksınız sen kendini avutmaya devam ett kimin güleceğini göreceğiz az daha zaman geçsin.Hem biz asla Rabbimden başkasının önünde eğilmeyizgereksiz kimselerinde karşısında saygı duruşunda bulunmayız bilesin sana şimdiden eğilmelerin için kolay gelsin |
||
11-06-2008, 18:23 | #7 |
İnsanlar köle olmaya baya meraklı ;) Anayasa mahkemesinin önünde saygıyla eğilenler,anayasa mahkemesi ak partiyi kapatmadığında ana avrat düz gitmişti.Bunların saygısı bu kadar.Chp nin yardım aldığı ortada,kapatılması kesin gözüyle bakılıyor.Malum yardım aldığı keinleşince bu konu üzerinde tartışılmaz,direk kapatma kararı çıkar.Bakalım yalçın babalarına o vakit saygı göstercekler mi yoksa satılmış mı dicekler,merakla bekliyorum ;) Umarım yalçınkaya emekliliğine kadar bekletmez dosyayı,çukuru göze almıyorsa tabi.
|
|
11-06-2008, 20:46 | #8 |
22 mesajını toplasak bir tane aklı başında cümle bulamayız.Sen şimdi akpartinin vermiş olduğu acıyla gözlerin ağlak şekilde yorumda bulunuyorsun,'yapacağız edeceğiz' diyorsun,falcı büyücü gibi 'dava açmıcak etmicek' gibi söylemlerde bulunuyorsun.
3 Kasım 2002'de,28 Mart 2004'te,22 Temmuz 2007' de ak parti ile chp'nin durumu ortada. Geçmişine bakman yeterli.Ak parti öncesinde de chp'nin durumu ortada,söz etmeye gerek yok sanırım.SHP çatısı altındayken deniz baykalın pkklılarla aynı partide olduğunu hiç söylemeye gerek yok,chplisin bizden iyi bilirsin ;) Savcılık inceleme başlattı 1-1 buçuk ay kadar önce,incelemenin ardından dava açılacak.Kanıtlar ve belgeler ortada. + Yobazlığın güzelliğini bir kez daha kaşfettim ;) |
|
11-06-2008, 21:11 | #9 |
Suçu olup olmadığına yargıtay karar verecek incelemeler sonrasında.'ben chpliyim suçu yok' demek cahillik olur,bilip bilmeden konuşmak cahilliğin en büyük göstergesidir.Şirketi,dosyaları,yardım iddialarını ortaya çıkaran araştırmacının açıklamalarını izlediysen ve 'suçu yok' kanısına vardıysan eyvallah derim.Dosyaları ortaya çıkaran araştırmacının iddialarını,belgelerini izleyip okumadıysan bu konu hakkında yorum yapmak sana düşmez.
Ak parti hakkında belge vs varsa bunu incelemek yargıtaya düşer,yargıtay bu belgelere inansaydı şimdiye kadar bir dava daha açardı ;) Yalan dolan belgelerle,cımbızla ayıklanmış cümlelerle bir şeyler elde edilmez. chp gibi olmayalım bize yeter |
|
11-06-2008, 21:22 | #10 |
arkadaşın avatarı beni rencide ediyor...
Site yetkilileri lütfen uyumayınız... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|