08-10-2011, 01:37 | #1 | |||
Şahsi feat Sad - Derin Rhyme
Underground'dan Şahsi ve Sad'ın çok güzel parçası. Sad parçalarını bandrolsüz albüm olarak netten yayımlıyor Şahsi ise ilk bandrollü albümünü Sagopa'nın son albümü ile aynı tarihte çıkardı
|
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-21-2011, 23:36 | #2 |
Şarkının sözlerini de paylaşsanız çok iyi olur.
Yada varsa linkini verseniz iyi olur. |
|
10-23-2011, 00:04 | #3 |
Hocam ne yazık ki internette hiçbir yerde bu şarkının şarkı sözleri yok. En azından ben bulamadım, zamanında ben de aramıştım...
|
|
10-23-2011, 00:09 | #4 |
selamun aleyküm diyerek Verse giren kim...
|
|
10-23-2011, 03:44 | #5 |
Sad abi Selamün Aleyküm diye giren.
Çok yoğun bir şekilde maneviyat işliyorlar... |
|
10-23-2011, 04:07 | #6 |
sağlam mc o zaman...
şöyle güzel bi kaç track paylaşta dinleyeyim sevdim tarzını elemanın... |
|
10-23-2011, 04:42 | #7 | |||||||||||||||||||||
Abi aklıma gelen, beğendiğim parçaları bunlar.
|
||||||||||||||||||||||
11-17-2011, 21:06 | #8 |
Anladım.
Kardeşim zahmet olmazsa sözleri çıkarabilir misiniz ?* Vaktim olsa ben çıkaracam ama malesef pek vaktim olmuyor benim |
|
11-17-2011, 22:48 | #9 |
Evet sevgili akparti forum müdavimleri, internette ilk kez sizler için
Şahsinin ilk iki satırını tam olarak anlayamadım ama. Şahsi Verse - - Dinledikçe varabilirsin farkıma Ehl-i sünnet olmadıkça anlamana bir çare yok Aydınlıkta hepsi belli karanlıkda kimse yok Ben kanatsızım ve dilsizim bir hisliyim Ben de kanatsızım ve dilsizim, yeraltının piriyim Benim sözlerimden anladığın o kötü günün habercisi benim Senin sen olmadığından eminim sen benim bir taneme ver bin taneni Bin taneniz de gelse çözümleyemez çaremi Bizim kapı değil çocuk o gönülün kapısı Bizim kapımızdır elbet evliyanın kapısı Beni tanı tanıma bu hiphop bitmez Adalete bir borcum yok hikmete sağlam dayanırım, Bizim sokakların çocuklarına gazete dağıtırım Ve bununla şanlıyım Bu koğuş kaç volta gördü, kaç cenaze gömdü Bu koğuş kaç sahte gördü kaç maske böldü Kör düğümler açılaktan şikayetçi Aklım başıma fazla gelmek üzere Bana bir ben gerekli Sad Verse Selamün Aleyküm, Giden gider, ani kayıp kara kara Yoluma koyuldum, giderim bata çıka Gidene selam et duamız olsun Vebal dolu defterler tıka basa Yapabilseydim hır kiri takıp Olduğu yerde boğardım nefsimi Her kilide bir besmele söyler Fani hayattan keserdim ümidimi Endişeden örme çuval bu günler Saatleri doldurup sırtıma vurdum karaköy'e vardım herkes zevk sefa içine gömülmüş Bak elini tuttum Beni ben dövdüm, seni sana sundum Ona seni verdim, dengemi bildim Seni bende gördüm, o anda sustum Çözülmeyen davam içinde dert benim Dalda koşarken bir kuşa sordum Ağlayan ormanı hiç gördün mü? Boynunu öne eğip o da şunu sordu: Ölmeden hiç kendini gömdün mü? Sıkıntının her türlü evresini Koleksiyon yapıp içime gömdüm Ölümün acımasız soğuk çehresini Kara topraklara girmeden gördüm Konu serdary tarafından (11-17-2011 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|