![]() |
#1 | |||
![]()
Şahsi-Zahmetsiz Rahmet Olmaz Tüm sahayı kat etsemde döner topum direkten Elendim once elekten bütün bu çevre kelek'den Çıplak popçular zavallı burada liste hiphop'ten Bu battle yüzüne çizik atar kapatamazda fondöten Belli düşman gizli dosttan yeğdir bune iştir Özünde çıkar saklayan her bir sevgi gereksizdir Ağaçta gül biter dikende kanma güzel renge Hayatı renksiz görenlerdir gidenler en önde Aklınızda bin tane tilki dolaşmakta Ben hangi birini avlıyım bu rapten kapanlarla Karşılaşıyorum ben hergün sevap yüzlü günahlarla Anlamıyorum hiçbir şey şu milyon satan şarkılarda Görüntü kuralın önüne geçti tüm hesaplar çelişti Kıyametten ilk alamet serbest ensest ilişki Demişki birisi bıçak sapını kesmez hayır katılmıyorum Şimdi giden gitsin selametle takmıyorum NAKARAT (2) Gel vazgeç yol yakınken haline bak Diken gülün dostun haram Her şeyi görenin hesabı sekmez Arpa eken buday biçmez Bil zahmetsiz Rahmet Olmaz Bir düşman çok bin dost az Herkes doğru bitek ben yanlış Ayranım ekşi diyen olmaz Bidahaa Sen köpekleştin aynen hızır paşa gibi Yediklerine tatsız dedin şeytanlık ettin Büyüklük tasladın zaman oldu duvara tosladın Sen bir devrin çöküşü misal Mike Tysın Sanarsın etrafında dönen dünya kaldı babandan Çok abaza vardır ekseninde gezeler güzel bayan plan yapıp pusu kuranlar velhasıl piyonlar iplerinden tez zamanda kesilecektir kuklalar Hani yürekten verdiğin şu sözler nerdeler Artık evimi merak etme kapandı perdeler Riyakar ellerin ipiyle güvenip kuyuya inme Dil küçüktür cürümü büyük beni silahsız belleme Sorma imkansız şimdi senle arkadaş olmak Yarım kalmış hikayemize tekrardan başlamak Güven dağıma yağan karları eritmek çok zor Hele bir yol safa geldin de sonra defol NAKARAT (2) Gel vazgeç yol yakınken haline bak Diken gülün dostun haram Her şeyi görenin hesabı sekmez Arpa eken buday biçmez Bil zahmetsiz Rahmet Olmaz Bir düşman çok bin dost az Herkes doğru bitek ben yanlış Ayranım ekşi diyen olmaz Bidahaa
![]() |
||||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|