|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Arkadaslar malum artık geceleri sahura kalkacağız Allah nasip ederse .. ![]() Sahurda internete giren olur mu bilmem amaa eğer olursa buraya uğrayıp bir selam verir atık ![]() ![]() Hayırlı Ramazanlar .. ![]()
![]() Konu AK_Türk tarafından (09-24-2008 Saat 05:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: resim eklendi |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben sahurdan sonra yatmayıp ders çalışmayı düşünüyorum. Fırsatım olursa belki girerim bu sayede
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Güzel düşünmüşsünüz ,sahurda herkezin uğramaya çalışacağı sohbet yeri olur burası...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ilk bir hafta sahura kadar yayın alıcam inş. bir haftadan sonra iş baslıyor malum inş. sahura kadar yatmayacak olan arkadaslarımızı yayına bekliyorum bende :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() akadaşlar hatimlerinizi de okumayı ihmal etmeyin bu arada ;) dua ya çok ihtiyacımız var
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben sahur yemeğine oturuyorum arkadaslar. Hepinize hayirli geceler ve afiyet olsun.. Yemekte ne var diye sorarsanız patates kızartması, çay vb..
![]() Beni de heveslendirdiniz şimdi Eşref Bey ben de geliyorum camiye, biz beraber gidemesekte gönüllerimiz beraber olur |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Oy ne güzelde konuyu açmış balım..Eline sağlık..
![]() Benim canım geceleri hiç yemek istemez.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bu arada konumuzu sabitledim inşAllah.. 8)
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bende kalktım demiyeceğim çünkü hiç uyumadım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |