AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-15-2008, 20:52   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Zeynep
Standart Sakık DÖVMEYE kalktı
Sakık DÖVMEYE kalktı15 Ocak 2008 Salı 17:23
Sakık muhabirinin üzerine yürüdü. Onun bu kadar sinirlenmesine neden olan muhabirin bir sözü oldu.
Meclis kulisinde, Radikal Gazetesi muhabiri Zihni Erdem ile DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık arasında tartışma yaşandı. Kulisteki tartışma, DTP’li Sakık ve Hasip Kaplan’ın, Radikal gazetesi Meclis bürosunu ziyareti ile aşılmaya çalışıldı.

SANA ŞİRİN GÖZÜKMEK ZORUNDA DEĞİLİM

DTP Meclis Grup toplantısı öncesinde, Meclis kulisinde gazeteci-milletvekili tartışması yaşandı. DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Radikal Gazetesi muhabiri Zihni Erdem’e “niye selamı sabahı kestin" derken, Erdem DTP’li milletvekiline “sana şirin gözükmek zorunda değilim" karşılığını verdi.

Erdem’in bu sözleri gerginliğe yol açarken, DTP’li Sakık, Erdem’in üzerine yürüdü. Kuliste yaşanan tartışmada gazeteciler araya girerken, Radikal Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Yetkin de Meclis’e geldi.

DTP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ RADİKAL BÜROSUNU ZİYARET ETTİ

Meclis kulisinde yaşanan tartışmanın boyutları büyüyünce, Sakık ve DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Radikal Gazetesi’nin Meclis Bürosu’na geldi.

Sakık, Radikal Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Yetkin, gazete muhabirleri ile Parlamento Muhabirleri Derneği Başkanı Hıdır Göktaş’ın da katıldığı görüşmede, “Ben de sizin arkadaşınızım. Selam veriyorum ve böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Hakarete maruz kalan benim, sizin de selamınızı almıyorum derseler ne dersiniz? Meslektaşınız diye korursanız üzülürüm" diye tartışmayı anlattı. Yapılan görüşmede, tartışma tatlıya bağlanmaya çalışılırken, DTP’liler açıklama yapmadı.

internethaber

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)