![]() |
#1 |
![]() filmlerde hep izlemişizdir (özellikle holywood filmlerinde)
uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir" klişesinin uyarlanmış hali. orda olur da türkiye'de olmaz mı ? işte bizim AKSA 'da el atmış mevzuuya.* aloo, aloo, abi(YANİ BEN).... ben SAKLI_KENT(ayse) ahiret turuzimden; istanbul-ankara otobüsünden arıyorum.kaptan(KİM DİYECEKSİNİZ ŞİMDİ!! BU KİM OLUCAK ?AYSE ANLADIN SEN ONU ;) molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. AKSA: kızım sakin ol, muavin(Y.S.S) orda mı? SAKLI_KENT: koltukta ve baygın, hay ALLAH'ım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! AKSA: tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü(?) yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. SAKLI_KENT: ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil!(KASAP ET DERDİNDE........) AKSA: düşsün ayyaş herif! oraya senin oturman lazım. SAKLI_KENT:tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım?(NE YAPSIN HAYATINDA HİÇ OTOBÜS MÜ KULLANMIŞ) AKSA: direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. (KENDİNE HALİNE BIRAKSA EN İYİSİ) SAKLI_KENT: tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu(EL ARABASI SANDI) AKSA: evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde(FORUMDAKİLER BUNLARDA)şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? SAKLI_KENT: bismillahirrahmanir rahim. AKSA:hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? SAKLI_KENT: sıfır gösteriyo( :o) AKSA: nasıl sıfır? dikkatli bak. SAKLI_KENT: sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz?(EL FATİHA) AKSA: otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana.... SAKLI_KENT:duruyooor AKSA:kalk hemen uzaaaaaaaaaaa ordan bize de panik yaptırdın. şoför uyanınca devam edersiniz > ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa
hiçte bile bi kerem cok kullandım araba(2 defa yani)oda dk ya bir istop ettirince abim dayanamadı bend eona dayanamdım ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aksa ya bu arad ıyı senarıstlık var sende yogun degilsen bizede gelde piyeste dusman askerine ihtiyacımız var
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|