AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-31-2010, 17:11   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart Saldıray Berk ve İlhan Cihaner alevi
Başsavcı İlhan Cihaner'in Erzincan'da yürüttüğü operasyonda birlikte çalıştığı isimleri Alevi kökenliler arasından seçildiği iddia ediliyordu.
Ancak bunu ima yoluyla bile söyleyenlerin üzerine "ırkçılık", "etnik kimlik üzerinden yıpratma girişimi" ve "inanç özgürlüğüne saldırı" suçlamalarıyla sert biçimde gidiliyordu.

Fakat CHP İstanbul İl Başkanı Şimşek, Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner ve aynı davada bir numaralı sanık olan Org. Saldıray Berk'in Alevi olduğunu bizzat açıkladı.

Üstelik de bu açıklamayı, İstanbul'daki 36 Alevi dernek ve vakıf temsilcisiyle bir araya geldiği toplantıda yaptı.
CHP İstanbul İl Başkanı Şimşek şöyle konuştu: "AKP iktidarı etnik kimliklerinden ötürü Alevileri dışlıyor. Saldıray Berk, İlhan Cihaner, Ali Tatar'ın kimliğinden yola çıkıldığında; askerin, yargının içinde bir 'Alevisizleştirme politikası' uyguladığını görüyoruz. Bir taraftan Alevi toplumuna gelenekleriyle beraber Alevi açılımı adı altıda bir uyutmaca yaparken bir taraftan da askeri personel veya kamu personeli olan Alevileri ayıklamaya başladılar"

KİMSENİN SÖYLEMEDİĞİNİ BERHAN ŞİMŞEK SÖYLEMİŞ OLDU

Böylece kulislerde konuşulanı bizzat Berhan Şimşek açıklamış oldu ve Erzincan'daki Ergenekon Davası'nın iki kilit ismi Org. Saldıray Berk ve Başsavcı İlhan Cihaner'in Alevi olduğunu açıkladı. Yine başka bir Ergenekon sanığı Albay Ali Tatar'ın da Alevi olduğunu açıklamış oldu.
http://zaman.com.tr/haber.do?haberno...alevi-olmakmis

Nedense şaşırmıyoruz.Türkiyeye açık tehdit için kalbinde zerre iman olan kişileri kullanamazlar işte bu tür insanlardsan geliyor bu tehdit..

 

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-31-2010, 17:38   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Bu şimşek feleğini şaşmış,ordundan gümüş yüzük takıyor,namaz kılıyor,oruç tutuyor,eşi kapalı diye kovulanları çok gördük duyduk hatta AİHM'ne gittiklerine şahit olduk ama alevisizleştirme sözünü ilk defa duyuyorum.Bunlar oy kapabilmek için,insanları kandırmak için possuruğuna şimşek düşürtüp yakmaya bile çalıışır göz boyamak insanların ilgisini kendilerine çekmek için.Yargıda alevi varsa,hani sunni ? Parmakla göstersin o zaman.

Yeni anayasaya evet diyin,ayıklananlar dava açsın daha rahat şekilde,hatta AYM ne açsın isterse alın size fırsat.Fişleyenleride mahkum ettin.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi