AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-21-2009, 12:25   #1
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart Samanyolu TV
STV'yi haklı duruşu güzel programları yayınladıkları için keyifle seyrediyorum(ruz) ama malesef dün yine STV'yi izlerken Coca Cola'nın reklamını yayınladıklarını gördüm. Zaman'ında bu reklamı alması bizi yaralamıştı ve bildiğim kadarıyla bir açıklama gelmedi STV'den de bunu görünce hayli üzüldüm.

Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-21-2009, 12:28   #2
Kullanıcı Adı
Sevban
Evet ben de zaman abonesiyim, 18 nisan sayısının arka kapağı tamamen cocacola ya verilmiş, üzüldüm doğrusu hatta aramayı düşünüyorum...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 12:37   #3
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
demir_ex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet ben de zaman abonesiyim, 18 nisan sayısının arka kapağı tamamen cocacola ya verilmiş, üzüldüm doğrusu hatta aramayı düşünüyorum...

Evet... Duruşuyla bildiğimiz yayın organlarının böyle reklamlar alması üzücü...
Alt 04-21-2009, 13:02   #4
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Arkadaşlar, o çok hayati medya organlarımızın ayakta kalabilmesi, dahada gelişmesi, daha uzak yerlere ulaşması gerekiyor. Türkiyenin dört bir tarafına ulaşıyor Zaman, sayısız işçileri var. Bu byük çark maddi imkanlar döner ancak. Gazetelerin, TV'lerin tek geliri reklamdır, aldığı ilanlardır !!! Coca Cola'nın ne olduğunu herkes biliyor. Reklamı koyar isteyen alır isteyen almaz. Zaten Zaman'ı okuyanlarında %99 u almıyor coca colayı.

Daha öncede CHP'nin reklamı çıkmıştı. Biraz daha geniş aklı selimce düşünülebilir. Kimse o reklamı basmak istemez ama o büyük hizmetlerin sürmesi reklam almakla oluyor. Son olarak o reklamlardan bende ciddi rahatsızlık duydum.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 13:20   #5
Kullanıcı Adı
Morte
Eminim bizler gibi o reklamları yayınlayanlar da rahatsızlık duyuyorlardır bunlar için ama hipermuhafazakar arkadaşımın da dediği gibi, o çarklar kolay dönmüyor.
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 15:20   #6
Kullanıcı Adı
akmmr
arkadaşlar bende hak vermiyorum ama reklam alma bildiğim kadarıyla bir şirket tarafından paket halinde veriliyor ve mecburen o reklamları almak zorundalar diye biliyorum yani seve seve alınmış bi reklam degildir o tamamen mecburiyetten alınmış bir reklamdır..
akmmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 15:36   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Ya mutlaka tabi müttedeyyin kesim olan bizler için hoş olmayan bir mevzu.Fakat bazı kurumların özelikle muhafazakar kesim medyamızın stratejik özel planları vardır,bunlar herkes bilmeyebilir..Kaldı ki böyle bir konu yüzünden hüküm vermekte çok doğru olmazsa gerek.Bizler davamızın geneline bakalım.Ufak tefek sorunlara takılıp kalmıyalım.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 15:55   #8
Kullanıcı Adı
kararlı
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya mutlaka tabi müttedeyyin kesim olan bizler için hoş olmayan bir mevzu.Fakat bazı kurumların özelikle muhafazakar kesim medyamızın stratejik özel planları vardır,bunlar herkes bilmeyebilir..Kaldı ki böyle bir konu yüzünden hüküm vermekte çok doğru olmazsa gerek.Bizler davamızın geneline bakalım.Ufak tefek sorunlara takılıp kalmıyalı
ZATEN BÜTÜN MESELE TARİHSEL SÜREÇTE KAÇ VERİP KAÇ ALDIĞIMIZIN .
VERİLEN BU TAVİZLERİN NEYİN KARŞILIĞI O KARŞILIĞIN VERİLEN TAVİZE DEĞİP DEĞMEDİĞİ DEĞİLMİDİR

VE BU İNCE HESAP KİMLER TARAFINDAN NE KADAR ÖZENLE YAPILIYOR

SONUNDA KİM KARLI ÇIKIYOR
kararlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 15:58   #9
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
kararlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ZATEN BÜTÜN MESELE TARİHSEL SÜREÇTE KAÇ VERİP KAÇ ALDIĞIMIZIN .
VERİLEN BU TAVİZLERİN NEYİN KARŞILIĞI O KARŞILIĞIN VERİLEN TAVİZE DEĞİP DEĞMEDİĞİ DEĞİLMİDİR

VE BU İNCE HESAP KİMLER TARAFINDAN NE KADAR ÖZENLE YAPILIYOR

SONUNDA KİM KARLI ÇIKIYOR
Size böyle nadir de olsa katılacağım zamanlar oluyormuş demek.

(( Medyanın dindar kanadı ve Coca Cola'nın sıcak parası ))
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 16:27   #10
Kullanıcı Adı
Alem_i Ervah
Zaman ve Yeni Şafak okuyucularını kızdırdı

Özellikle İsrail’in Gazze saldırısından sonra ülkemizde de büyük yankı bulan İsrail’e destek veren firmalara karşı boykot kampanyasından sonra bugün muhafazakâr çevreleri şok eden bir gelişme yaşandı.

Muhafazakar çevrelere yakınlığı ile bilinen Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri bugünkü sayılarının (18 Nisan 2009) arka yüzünde tam sayfa olarak COCA COLA reklamı yayınladı. Reklamın sloganı olarak belirlenen “mutluluğa kapak aç” cümlesinin büyük puntolarla yazıldığı reklamda COCA COLA’nın satışlarının düşmesini önlemek için propaganda içerikli birçok cümle de reklam metni içinde kullanıldı.

Özellikle muhafazakar çevrelerde büyük tepki toplayan ve İsrail’le ilişkileri sürekli konuşulan COCA COLA reklamının İsrail’in Gazze katliamı döneminde Filistin’e yardım kampanyalarında birçok yayın yapan Zaman ve Yeni Şafak gibi bir gazetelerde yayınlanması halkta ve hatta kendi okuyucuları arasında tepki ve şaşkınlıkla karşılandı.

Kaynak: Ajans7/24
Alem_i Ervah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)