![]() |
#1 |
![]() BAŞARIMIZI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ ![]() Samanyolu TV'den tarihi rekor 2008 yılında bir çok başarılara imza atan Samanyolu televizyonu dün akşam da yeni bir rekora imza attı. Samanyolu Televizyonu 1 Ocak 2009 Perşembe günü Prime Time'da (20:00-23:00 ) % 17,3 lük izlenme payıyla (shr) kurulduğu günden itibaren tarihindeki en büyük değere ulaşmıştı. Samanyolu Televizyonu'nun bu büyük başarısını Samanyoluhaber.com olarak sizlere duyurmuştuk. Bugünse Samanyolu Televizyonu'nun 5 Şubat 2009 Perşembe günü Prime Time izleme değerlerinde % 18,9 izlenme payı (shr) değeriyle yeni başarıya imza attığını haber veriyoruz. ![]() Prime Time'da en çok izlenen edilen kanal olmamız dolayısıyla seyircilerimize teşekkür ederiz. samanyoluhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() güzel haber sevindim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() STV'nin bu seneki sunmuş olduğu programlar çok güzel bunların içinde Tek Türkiye ve kendi okulumuza doğru olan başta olmak üzere diğer sunumlarda çok güzel izlenmeye değer başarılarının devamını diliyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() STV'nin basın ve yayıncılık ahlakı ile birlikte toplumsal değerleride gözeterek,reyting uğruna değil doğrular uğruna yayın anlayışı kendilerine daha çok başarılar getirecektir.Ülkemizde medyanın bitmek üzere olduğu bir süreçten geçerken,STVnin kaliteli programları ve ilkeli politikası mutluluk verici.Emeği geçen herkesi kutluyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kurtlar vadisi yerine her zaman Tek Türkiye dizisini seçmişimdir. Çünkü daha aydınlatıcı ve yaşama bağlayıcı
öldüren değil hayat kurtaran |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() durmak yok izlemeye devam.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |