![]() |
#1 |
![]() İslamcıların Tarkan'ı diye sunulan ve Türkiye'de İslamcı medyaya ambargo koyan Sami Yusuf, Avrupa'da bir televizyona konuk oldu. İşte o kanal.. ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Yine ROJ Tv, yine stüdyo konuğu.. PKK’ya yakın televizyonda ilginç bir sanatçı.. Ne Ahmet Kaya, ne Ferhat Tunç, ne de Rojda.. Aksine İslami kesimin Tarkan’ı olarak anılan bir isim; Sami Yusuf. ![]() Türkiye’ye geldiğinde kanal seçerek bazılarını reddeden Azeri asıllı Mısırlı sanatçı Sami Yusuf, alışılmadık bir tv kanalına konuk oldu. Bu kanal PKK’ya yakınlığı ile bilinen ROJ Tv’den başkası değildi. ROJ tv’ye Stüdyo konuğu olarak katılan Sami Yusuf yaklaşık bir buçuk saat hem sohbet etti hem de sevilen parçalarını stüdyo ortamında seslendirdi ![]() ************************************************** ************************************************** ***************** Programda İngilizce konuşan Sami Yusuf konuşmasını tercüman aracılığı ile yaptı. Gayet sıcak bir ortamda geçen sohbette, kardeşlik, barış sanat öne çıktı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de televizyon ve gazete ayrımı yaparak bazı medya organlarına konuşmayan Sami Yusuf’un, PKK televizyonunda uzun süre kalması ve konser vermesi dikkat çekti. ![]() ************************************************** ************************************************** ****************** Sami Yusuf ROJ tv’de de o çok bilinen “Sallallahu aleyhi ve sellem”, ve "Allahu alllah" gibi çok dinlenen eserlerini seslendirdi. Sami Yusuf geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldiğinde yaklaşık 50 bin kişinin izlediği konser vermiş, izleyenlerinin tamamına yakınını ise İslami hassasiyetleriyle öne çıkan insanlar oluşturmuştu. Yine İslamcı gazete ve televizyonlar da Sami Yusuf’a geniş yer vermişti. Belgehaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gerçekten çok şaşırdım ya.. türkiye de de öyle bir amborga uyguladığından haberim yokdu...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu haberi okuyunca Sami Yusuf'tan bir anda tiksindim...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yazık... yazık...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Gözlerime inanamadım..Ne oldum demeyecen ne olacam diyeceksin ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bilgilendirme yapılmamıştır.Eğer bilerek gittiyse bişey diyemiyorum şaşırdım(yazıklar olsun).
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bende sami yusufun konserine giden tesetturluleri kiniyorum musadenizle
milliyet gazetesinin diline tesetturu islami dusurenleri protesto ediyorum[size=10pt] ![]() ![]() ![]() İslam aleminin tarkanıymiş Sami yusuf. ole yazyo milliyet gazetesi , Hergün dinimizi aşağilayan hakaret eden milliyet gazetesi bu görüntüleri gazetesine taşimiş..bole bir din bole bir müslümanlık olurmu. Bir çok islami die adlandırılan basında bu konsere güzel oldu diyo .Acaba güzelmi oldu..?? Çarşafıyla tam tesettüre bürünmüş dediğimiz o bayanın başındaki bandana da Kelime-i Tevhid mi var yoksa Sami Yusuf mu yazıyor? Biz onu Tevhid e aşık bilirdik ama değişmiş mi ne? Biz mitinglerde bile bayan erkek ayrı olmaya dikkat ederiz de bunlar daha önemli bişeymi yapıyorlar ki bayan erkek ayrımı kalkmış? Çözüm Kur'an Ahlakıdır... Çözüm o konsere gitmemektir. Çözüm haram helal gözetilmeyen bir konsere ne güzel oldu dememektir... Çözüm bu tür olaylara ne de olsa bunlar da bizden ya ses çıkarmayalım değil bunlar bizden ama yanlış yapıyorlar diyebilmek yani tenkid edebilmektir. Konseri düzenleyen İstanbul Byk Şhr Beldyesi Kültür Müdürlüğü imiş. Kültür adına yapar adam, ramazanda samiyi çağırır yazın tarkan ı çağırır adam etkinlik yapmak zorunda ona ne diyelim, yapmazsa adamı kovarlar ordan. Ne diyelim Haram-Helal gözetilmeden yapılan bir şeye güzel deniliyorsa batıya çoktan yenilmişiz demektir. Çarşafını giyipte Milliyet gibi bi gazetede başında sami yusuf yazan çaputla görünen, yer yer erkeklerle karışık bulunan yerde sırf konser sevabı? almak için mi gittiler anlamak zor... Kimse Başörtüsü Yasağına karşı çıkmasın. Önce Adam gibi örtünün, adam gibi başınızdaki örtü ile haya perdinizi beraber örtün ki bizde sizi savunalım... Rahmanın Emrettiği gibi örtünen, nefsine değil Hakkın emirlerine göre hareket edenlere Selam Olsun... Velhasılı kelimeler kifayetsiz kalıyor... Rabbim bizleri islah eylesin. Şu mübarek Ramazan gününü bile helakımıza vesile olacak şeylerle geçiriyoruz ya daha ne olsun... SELAMETLE [size=15pt]alıntıdır. [/size][/size] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() çok ilginç böyle bişey nasıl olur hayret ettim doğrusu..
Ben organizasyon yapan kişileri kınıyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() öyle yorum yapı yorsunuzda birde ken di aprtimiz yapılanlar 15 20 güm önce izmit te 6 .yıl kutlamalarında konser verildi. konserde kimler var dı .biri de zara diye bir şarkıcı okıyafetiyle kadın erkek karışık korsertertiplemişler .yorumsizin.ben ilk defagittim şasırdım herhalde son olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ilginc goruntuler. kimseyi suclamiyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|