![]() |
#1 |
![]() SANA GELDİM EY NAMAZ ...
*Yüzüm tutmuyor seni terki dile getirmeye *Seccede yüzüm olurmusun ey namaz *Bak, beden kirinden arınmış *Bükülmez denilen bel rükü naralarında *Seni terk eden halim yine senin haline bürünmüş *Edebine boyarmısın beni ey namaz *Sabahım olurmusun *Her tekbir bir tövbe misali *Girizgaha niyet misali cennete hazırlığım olurmusun *Sana geldim ey namaz *Yüzüm tutmuyor nefsi sana tercih ettiğimi soylemeye *Beni günahıma tercih edermisin ey namaz *Günün bölünmüşlüğünde seni düşünmedim *Dünya ile hal olup keyfin haline girdim *Gün ortasında beni toplayan hal olurmusun *Günün gelişmesinde sükunete gelişim olurmusun ey namaz *Sana geldim ey namaz *Yüzüm tutmuyor hadisi unuttum demeye *"Kim sabah ve ikindi namazını kılarsa cennete girer" *Dilim varmıyor seni kazalarda terk ettim demeye *Sana geldim ey namaz nefsi kazalarıma *Yaramı sarar yardımım olurmusun *Bak, toprağa gelmeye idzlerim secdende *Dilim varmıyor kibrimi soylemeye *Kibrimi yakan kibritim olurmusun *Her yanış bir yıkanış misali *Cennete hazırlığım olurmusun ey namaz *Işığına yandığım güneş gitmek üzere *Yıldızlar keşfe çıkacakmış sanki *Aldandım güneşlerin ışığına yıldızların nazına *Akşamları karanlığıma nur olurmusun ey namaz *Sustu alem, bir ezan gökkubbede *Kıyamet mi kopacak koşturmada bedenler *Farzına yetişeceğim en güzel telaşım olurmusun *Sana geldim ey namaz *Akşamıma nur olurmusun *Ayın her hali seni anlatır *Etrafında yıldızlar saf tutmakta *Aşıklar seni seyre dalmakta *Bedenler kıyamda ruhlar gökkubbede sohbette *Rahman ve rahime götürenim olurmusun ey namaz *Sana geldim geldim ey namaz *Beş vakitte birliğimi O'NA götürürmüsün ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ne denebilirki bu güzellik karşısında..
Rabbim hakkıyla kılabilenlerden eylesin bizi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|