01-06-2008, 03:52 | #1 |
sana kizamam ben.....
sana kizamam ben..... gecikmisligim senin sucun degil, biliyorum, benim erkenciligimden. ... beni tarih kitaplarinda okuyorsun, beni bir gecmis zaman eki yapip, en sevdigin cumlenin sonuna koyuyorsun.. ... ben seni dunde ararken, sen henuz gelmemis bir yarinda bekliyorsun. .. sana kizamam ben.... senin gulusune sizilandim, ve seni bildigim o gun, ansizin yitirisime hazirlandim. .. bana hep huznumu yasarken dokunuyorsun. .. biliyorum, senin acmamis bir gulun var, ve yakinlastikca, o gulun ozune kokuyorsun.. .... sana kizamam ben.... en olumcul ifadesidir askin, aglamak... en cetin kavgasidir yalnizliga meydan okuyup, uykusuz bir gece de sabahlamak.. . uzakligina alisamam senin, asil zor olan, icinde bir uzaklik olduguna alismak... yani sevdalandigin yarin da yoksam, ve seni kaybettigim bir umudun ortasinda bulmussam, sen getir gerisini... bu nasil yasamak..... .. sana kizamam ben....bu bir haksizlik degil, bu bir katliam.. bu yuregin en derin sancisi, dagilip kaybolmasi aklin dimagin, sana soylemek istedigim sozler vardi, hepsi darmadagin.. ... senin adin yasemin... senin adin sonbahar, senin adin, gecmek bilmeyen bir kalp agrisi...... ........ gitsen de gelmedigin bir yoldan, biliyorum, yok sonrasi....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-06-2008, 03:56 | #2 |
sana kizamam ben.....
Mükemmel ya ne yaptın böyle zaten ağlıyordum tam oldu üzerine :'(
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|