![]() |
#1 |
![]() ![]() Teoman: (EVET) Eksik de olsa hali hazırda bu paketi desteklemek gereklidir. ![]() Niran Ünsal: (HAYIR) İnsanlar fikir alışverişinde bulunsalar daha doğru karar verirlerdi ![]() Ediz Hun: (EVET) 28 yıl önce hazırlanan bir anayasanın değişmesinin zamanı gelmişti. ![]() Fazıl Say: (HAYIR) Hazin! Derin bir keder içindeyim. Hayatımızla ilgili büyük bir hayal kırıklığı. ![]() Metin Şentürk: (EVET) Gözüm kapalı ‘Evet’ dedim. Şimdi sonuç ortada, olması gereken oldu. ![]() Müjdat Gezen: (HAYIR) Yapmak istediklerini yaptılar. Bekleyip göreceğiz. CHP oy kazandı. ![]() Kenan Işık: (EVET) Ben referandumda daha fazla demokrasi için ‘Evet’ dedim. ![]() Rutkay Aziz: (HAYIR) Böyle bir sonuç beklemiyordum ama yüzde 42 de gayet iyidir. ![]() İbrahim Tatlıses: (EVET) Referandumdan çıkan sonuç memleketimize hayırlı olsun ![]() Edip Akbayram: (HAYIR) Sonucun bu kadar farklı olmasının nedeni tatilcilerin duyarsızlığıdır. ![]() Sinan Çetin: (EVET) Referandum oldu ve bitti. Sonuç ortada ne söyleyeyim şimdi... ![]() Levent Kırca: (HAYIR) Ülke için ‘Hayır’ dedim. Ne kadar demokratik olduklarını göreceğiz. ![]() Nihat Doğan: (EVER) Bundan sonra artık rahatlıkla ‘Hayırlı olsun’ cümlesini kurabiliriz. ![]() Tarık Akan: (HAYIR) Sonuçtan ülkem adına çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. ![]() Hale Soygazi: (EVET) ‘Hayır’ verenler kötü hissetmesin. Sonuç Hayırcıların da hayrına olacak. ![]() Mustafa Altıoklar: (HAYIR) Bu sonuç cahiliye devrinin başladığının kanıtıdır.
![]() Konu İntifada tarafından (09-15-2010 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Fazıl Say için koyduğunuz fotoğraf ne öyle ya
![]() Gülmekten okuyamadım yazıyı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hala CHP oy kazandı, tatilcilerin duyarsızlığından sonuç böyle oldu vs. gibi yorumlar gerçekten trajikomik..Niran ünsal da hala yorum yapabiliyorsa tebrik ediyorum onu..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|