![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Moruk dumanli yollarinda ahmagin biri olursa
kolumda yolun dar sonunda yalan var kubar var duman var kumarbaz ayaklar basar bu sehrin yollarinda parçalanmis dudaklarla kafiyeler ayni sözler ayni vokal garip degismiyor yazdiklarim gördüklerim hep garip sövdüklerimin gariban dövebilirler rüyalarda anca rüyalarda kendi rüyalarinda rap yapmak için çok yasliyim daha 18 yasinda bosver daha herseyi herseyin basindayim hep yapmak istedigim seydi bir albüm yapmak ve sonra belki uçurumun basindayim sizin gibiler moruk hastalikli kisiler yaptiklari eserlerde saklar hep birseyler delilerin bir tanesi demek ki düsünen bir adammis burdaki sürekli birseyler Bir zamanlar hayat derdim gerçek derdim Sonsuz derdim zaman geçti anlamadim ki Ne kadar yüksek sende hayat 180'de Bana sorsan artik kayip gerçek Tutunmak zor olmali sen de gördün Inandin elbet biraktigim gerçek kalmadi Bazen saçmaliyorum sadece gül diye be rapciler artik gerçekten çete Türkiye'de artik silah gösteriyoruz gül verene tribe giriyorum selam verirken gülmeyene üstündeki kabandan rahatsiz dayilar ve youtube'da ki kliplere asik olan karilarla olmuyor iste cool edit'i tiklamakla vokale kompressor dayamakla biz de senin gibiydik 2000'li yillarin basinda arkadaslarimiz vardi piercingiyle kasinda ve sonra bir gün icab ettik tasinmak yalniz yasamaya basladik 17 yasinda ne kadar yüksek sende kafam 180'de hergün çikip sokakta nüksetsende olur uzun hava söylerim istersende benim yasim küçük ama misket sende Bir zamanlar hayat derdim gerçek derdim Sonsuz derdim zaman geçti anlamadim ki Ne kadar yükseksen de hayat 180'de Bana sorsan artik kayip gerçek Tutunmak zor olmali sen de gördün Inandin elbet biraktigim gerçek kalmadi |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() burada kafa 1 milyon değilse hiçbirşey bilmiyorum...
tedaviden önce galiba bu canlı izlemiştim dumanı vurmuş beyne belli mafsal olmasa toplayamaz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hacı adam bildiğin içmişde gelmiş..bende canlı izledim bunu adam en sonunda kadıköy acil alcatraz olimpos diye giriyo ya dedim herhalde sonunda bi küfür patlatır yapmadı vicdansız..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() gözlere bakılırsa kuru bişeyler almış
![]() tahmini dumanıda vardır onun ![]() bende izlediydim sansar fan dan duyurmuşlardı :D geldi ezbere söyledi arkasına bakmadan gitti :D zaten yarışma bildiğin amele pazarıydı :D |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() o değilde şu yarışmada fuat çıkıp rapi biz getirdik şunu yaptık bunu yaptık diye kasılıodu ya bitiyodum ona
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() iker casillasa benzeyen bi çocuk vardı
![]() o atar yaptıda fuat azarladı çocuğu ![]() mikrofon böyle tutulur diye ![]() bide ow yea man meselesi var o günden sonra izlemedim :D zaten alaturka mavzerin bi albümüne parça koymuştu ceza funkyle söylüyordu orada şarkıda diyordu bencede tam bir fiyaskoydu rapstar yarışması diye ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() adam doğru söylemiş harbi fiyaskoydu..her şarkının sonunda küçük emrah moduna giren bi çocuk vardı hatırlıonmu..bitiyodu şarkısı eğiyodu kafayı sanki nolmuş anasını satim koçu geliyodu sarılıyolardı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() la rap yapan adamlara abuk subuk koçlar veriyorlardı ya :D
killa hakan ft ayaz kaplı gibi bişey oluyordu :D |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |