![]() |
#1 |
![]() dışarda bayanlara arsızca rahat vermeyen bakışlarıyla rahatsız eden adi,pislik,şerefsiz,sapık yaşlı genç bütün pislikleri protesto ediyorum ve onlardan nefret ediyorum yeter artık bizi rahat bırakın miğdemizi bulandırıyosunuz.(ayrıca bugün durakta gördüğüm dedem yaşındaki herif sana sesleniyorum o gözlerini oymak istiyorum utanmaz şeyyy)NESLİNİZ NE ZAMAN BİTİCEK ÇOK MERAK EDİYORUM)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yanımızda merdaneyle gezmeyince onların nesli tükenmez...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Malesef sapık çok,özellikle kalabalık olan çarşı pazarda (mesela; eminönü) sapıklar kol geziyor :-\
Bakmakla kalmayıp elleriyle tacizde bulunuyorlar,çok şahit oldum buna ve her nedense bu beli başlı kişiler elleri kollarını sallayarak geziyor :-\ Neyse,öldüklerinde hesabını verirler... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sivil polisler artırılmalı artı cezalar çok ağır olmalı ! Görürsem beni katil edebilirler, o kadar söylüyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() [i][b]Bu konuda ne yapılabilir bilmiyorum...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() aslında sizlerin yapabileceği bişey yok sanırım zaten fiili bi şekilde taciz etmeleri büyük cesaret ister o kadar basit değil benim söz ettiğim gözleriyle yaptıkları tacizlerdir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Allah onları ıslah etsin kendi analarını bacılarını karısını düşünmeden elin karısına kızına bakıyorlar kendileri böyle şeylere maruz kalıncada dünyanın en namuslusu kesiliyorlar
haklısın bacım ama senin yerinde olsam burada protesto etmekle kalmazdım onları gördüğüm yerde rezil edebileceğim kadar ederdim > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() sabıkların hepsinin allah belasını versin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bence hepimiz yanımızda biber gazı taşıyalım iyi işe yarıyor ;) ne diyim Rabbim hepimize iyi ahlak nasip etsin.kötü insanlardan korusun..
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sapıklara en gzel ceza giydirecen bir etek salacan sokağa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |